Sosyal Medya

25 Temmuz 1 Ağustos 2022 Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta gökyüzünde üç gezegen yer değiştirecek ve başka bir burca geçecek. Ayrıca bu pazartesi sabah 09:41- 14:17 saatleri arasında Ay boşlukta bulunuyor. Tembel, kararsız etkiler altındayız. 14:17 sonrası Ay Koç burcuna geçecek ve birkaç gün boyunca duygusal yönden hızlı, hareketli, sakarlıklara açık birkaç gün geçirebiliriz. Astrolog Nuray taşıyan 25 temmuz 1 ağustos haftası için tüm burçları 28 temmuz aslan yeni ayı etkileri ile yorumladı.


 


Video bölümleri:

Koç burcu haftalık yorumu 00:00

Boğa burcu haftalık yorumu 11:00

İkizler burcu haftalık yorumu 20:57

Yengeç burcu haftalık yorumu 31:32

Aslan burcu haftalık yorumu 40:03

Başak burcu haftalık yorumu 48:48

Terazi burcu haftalık yorumu 57:37

Akrep burcu haftalık yorumu 1:07:35

Yay burcu haftalık yorumu 1:16:27

Oğlak burcu haftalık yorumu 1:25:12

Kova burcu haftalık yorumu 1:33:52

Balık burcu haftalık yorumu 1:42:58


18 – 24 TEMMUZ 2022 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI



EGOLAR ŞELALE!

Bu hafta gökyüzünde üç gezegen yer değiştirecek ve başka bir burca geçecek. Ayrıca bu pazartesi sabah 09:41- 14:17 saatleri arasında Ay boşlukta bulunuyor. Tembel, kararsız etkiler altındayız. 14:17 sonrası Ay Koç burcuna geçecek ve birkaç gün boyunca duygusal yönden hızlı, hareketli, sakarlıklara açık birkaç gün geçirebiliriz.



Pazartesi günü Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Evimize, ailemize, yuvamıza, vatanımıza, milletimize sevgiyle ve derin bağlarla yaklaşacağımız bir döneme giriyoruz. Yengeç burcu aidiyet hissiyle, bağlanmayla çok bağlantılıdır o yüzden sevdiklerimize bağlanmak isteyeceğiz, ailevi bağlantılar ön planda olacak. Deniz kenarlarından mümkün olduğunca hoşlanabilir, bolca su kenarında vakit geçirmek, ilişkilerde daha derin samimi ilişkilerin peşinden koşmak isteyebiliriz. Venüs’ün Neptün’le olumsuz açılarından sonra şimdi ilişkilerin toparlanma zamanı. Mümkün olduğunca da ekonomik hareket etmek isteyeceğiz bu dönem içerisinde. Bizi besleyen ya da bizim beslediğimiz, bizi kollayan ya da bizim kolladığımız ilişkiler hayatımızda önemli olacak ve bu tarz ilişkilerin bizi beslediğini göreceğiz. Güzellik operasyonu ya da kendinizi değiştirmek istiyorsanız Venüs’ün Yengeç burcundaki konumundan faydalanabilirsiniz.


Salı günü Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi ‘ben bilirim’ tavrını karşımıza getirecek. Kelimeler, fikirler hayatımızdaki her tür ifade daha ihtişamlı ve görkemli olabilir ve ‘yapıyorsam en iyisini en özelini ben yapmak istiyorum’ gibi düşünebiliriz. Yaratıcı olacağız ama bir yandan egosal taraflarımız da ön plana geçecek ve bir yandan da her şeyi organize etmek önemli olacak. Cuma günü Güneş’in de Aslan burcuna geçişiyle birlikte kendimizi ve yaptıklarımızı göstermek isteyebiliriz. Coşkulu, hevesli ve cömert yapımız öne çıkarken, eğlenmekten, aşktan, bize keyif veren konulardan, sanattan, şov dünyasından, çocuklarla ilgili girişimlerden, organizasyonel işlerden, yöneticilik ve siyasetten beslenebiliriz.  Gururdan mümkün olduğunca kaçınmaya çalışalım, önemli iş birliklerimizde konuşmalarımızda ben bilirim tavrından uzak durmaya özen gösterelim. Bilmekten mutluluk duyacağız ama yaptığımız bir işte de hemen alkışı toplamak ve bunun karşılığını görmek de isteyebiliriz.


Bu hafta çok önemli çünkü 19 ve 20 Temmuz tarihlerinde, aynı zamanda 30 Nisan tutulmasını Mars tetikliyor olacak. 30 Nisan’daki Uranüsyen Güneş tutulması hızlı, ani, beklenmedik konu ve olayları hayatımıza taşımış, üzerimizde önemli açılımlar yaratmış olabilir.
  O dönemde yaşadıklarımıza benzer konu ve olaylar yeniden gündemde. Tutulma noktaları Mars tarafından tetikleneceği için hareketli, inatçı, hararetli olabiliriz.  30 Nisan civarı finansal yönden yaşadıklarımıza benzer konu ve olaylar gündeme gelebilir.


Bu hafta hem Merkür’ün Plüton ile hem de Güneş’in Plüton ile bir karşıtlığı söz konusu ki bu ekonomik yönden manipülatif ve çıkarcı durumları da karşımıza getirecek. Ekonomik krizlere dünyaca açık bir dönem olabilir. Güç savaşlarının, ego çekişmelerinin arttığını görebiliriz. Bazı ilişkilerin, eşyaların, durumların bozulması söz konusu olabilir. Bazı olayları kontrol etmekte zorlanabiliriz, kontrolümüz dışında gelişen olaylara açık olabiliriz. Bu yüzden önemli anlaşmaları, görüşmeleri pazartesi ve Çarşamba günlerine denk getirmemeye çalışalım.
  Yine bu ikilinin karşı karşıya gelmesi hem doğal afetleri, deprem, toprak kaymaları, terör olaylarını hem de yıkıcı sert rüzgarları ve büyük yangınları karşımıza getirebilir.


Çarşamba ve Perşembe günleri borsada yatırım yapıyorsak dikkatli olalım. Petrolde fiyatlarında bu hafta düşüşler oluşabilir. Bu hafta tutulma noktaları tetikleneceği için 30 Nisan civarında altının onsunda yaşanan yükselişler, bu hafta altın endeksinin toparlanmasına neden olabilir.


Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Burada vermiş olduğum bilgiler Finansal astroloji çalışmalarımın karşılığında benim kendi düşüncelerimi yansıtmaktadır.


Bu hafta hem tutulma noktaları tetiklendi hem de gökyüzünde böyle enerjiler devrede olduğu için biraz dikkatli olmalıyız. Perşembe günü ve tüm haftaya yayılan enerjilerle son 1.5 yıldır başlattığımız işlerin, verdiğimiz çabanın bazı noktalarda işe yarayıp yaramadığını test ettiğimiz, gözden geçirdiğimiz ve karara bağladığımız bir dönem içindeyiz. İşe yaramayan durumlarda vazgeçmenin ne kadar önemli olduğunu fark edebiliriz.  En istikrarsız ama en potansiyel taşıyan dönemlerden bir tanesi başlıyor!


Son bir uyarı; özellikle doğada vakit geçiriyorsak yangınlara karşı tetikte olalım. Bireysel, kişisel olarak elimizden gelen ve bizim yüzümüzden olabilecek olayları da engellemek için harekete geçelim.


Fırsatlarınız bol olsun…