Sosyal Medya

27 Haziran - 3 Temmuz Yeni Ay Haftası Burç Yorumları

27 Haziran - 3 Temmuz haftasında burçları neler bekliyor?Bereketli, sadakatli ve şanslı Yengeç Yeniayı'na hazır mısınız? Sözlerle şifalanabileceğimiz, aksiyonlarımız ve fikirlerimiz doğrultusunda sorumluluk, kararlılık ve netlikle ilerleyebileceğimiz, bol neşeli ama bir o kadar da abartılara açık olabileceğimiz (özellikle duygusal, parasal ve yiyecek tüketimi abartıları


 

Herkese merhaba bu videoda 7 Haziran - 3 Temmuz haftasında burçları nelerin beklediğini detaylıca anlattım umarım beğenirsiniz.

Önce yükselen sonra Güneş sonra Ay burcunuzu dinlemeyi unutmayın


Mine Ölmez'den 12 burç yorumu / YENGEÇLER kendini bunlardan uzak tut! BAŞAKLAR bunları ihmal etme!

Ünlü Astrolog Mine Ölmez, tüm burçları canlı yayında tek tek yorumladı. 12 burcu yorumlayıp tüm burçlara tavsiyelerde bulunan Mine Ölmez, izleyenleri ekran başına kilitledi.
 

Ölmez tavsiyeleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Astrolog Mine Ölmez, tüm burçlar için de esmalar söyledi.

BEREKETLİ, SADIK VE ŞANSLI BİR YENİAY! | 27 HAZİRAN - 3 TEMMUZ HAFTASI ASTROLOJİ VE BURÇ YORUMLARI

Bereketli, sadakatli ve şanslı Yengeç Yeniayı'na hazır mısınız? Sözlerle şifalanabileceğimiz, aksiyonlarımız ve fikirlerimiz doğrultusunda sorumluluk, kararlılık ve netlikle ilerleyebileceğimiz, bol neşeli ama bir o kadar da abartılara açık olabileceğimiz (özellikle duygusal, parasal ve yiyecek tüketimi abartıları (!)),

ilişkisel ve parasal anlamda fazlaca kısmetli ve bereketli enerjilerle de buluşabileceğimiz bir haftadayız. Yeni haftamızda dikkat gerektiren ana unsurlar ise PATLAMALAR, YANGIN VE YALAN temaları olacak! Gözlerimizi, kulaklarımızı açık tutalım!