Sosyal Medya

Can Yoldaşım 281. Bölüm 7 Mayıs Cumartesi tek parça izle

Sandiya masum biri olan Anuca’yı suçsuz yere vurduğunu öğrenince delirecek. Suraj onu kendisine getirmek için çabalayacak!! Sandiya Bakan saldıran adamı takip eder Sandya binanın tepesinde adamı sıkıştırır Sandiya silahını çeker ama vuramaz Sandiya’nın elleri titrer Suikastçi oradan kaçar Sandiya yaşadıklarını düşününce delirir Sandiya bir köye gider ve orada dilenci olur Suraj Snadiya’nın peşinden gidip onu bulur Sandiya basına tüm gerçekleri itiraf eder


 

Sandiya emniyet müdürünün yanına gitmesi ile başlar. Emniyet müdürü de bu sırada bakanı yolcu etmek için dışarı çıkar. Bir adam gizlice bakanın yanına yaklaşır. Bakana saldıracağı sırada emniyet müdürü buna engel olur.


Adam hızla kaçmaya başlar. Sandiya’nın polis aracına çarpan adam hemen oradan uzaklaşır. Sandiya olayı anlar anlamaz adamın peşinden koşar. Adam bir binanın tepesine çıkar. Sandiya da onun peşinden binanın çatısına çıkar. Adam kaçacak yeriş kalmayınca ne yapacağını bilemez. Sandiya silahını çeker. Adama ateş edeceği sırada elleri titremeye başlar. Adam da bu fırsat bilip, oradan geçen kamyonun üzerine atlar. Suikast yapmak isteyen adam oradan kaçarken, emniyet müdürü Sandiya’nın elinde silahla titrediğini fark eder. Emniyet müdürü ona sakinleşmesini isterken, Sandiya göz yaşlarını tutamaz

Can Yoldaşım 281 Bölüm  7 Mayıs Cumartesi CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Emily Maasa’ya suçlu hissettiğini söyler. Karakola götürüp ifade vermek istediğini, olayın nasıl olduğunu anlatacağını söyler. Ölen Purvi yolda kendi araçlarına çapıp öldüğünü anlatacağını söyler. Masa ise Emily’e bunu söylememesini, bunu söylediğinde Pari’nin annesiz kalacağını söylerek onu durdurur.


Sandiya rüyasında Suraj ile Santos’un konuştuğunu hayaller. Sandiya rüyasında onların yanına gider ve endişelerini anlatır. Anuca’yı istemeden vurduğunu ve onu istemeden terörist ilan ettiğini ama onun masum olduğunu söyleyince, Suraj ve Santos Sandiya’ya çok kızar. Sandiya kendisine geldiğinde onun rüya olduğunu fark eder. Üniformasına baktığında orada Anuca’yı görür. Kafasını diğer tarafa çevirdiğinde Santos, başka tarafta çevirdiğinde ise Suraj’ı görür. Delirdiğini düşünüp ağlamaya ve bağırmaya başlar.


Sandiya yaşadıklarında sonra kendisine güvenini kaybeder. Suraj da bunun az çok farkındadır. Sandiya’nın tavırlarında ki değişiklikten dolayı durumu Santos’a anlatır. Santos da yarın sabah konuşacaklarını söyleyip, Suraj’a uyumasını söyler.

Sandiya gece bir başına adeta uyur gezer gibi dışarı çıkar. Bir hırsız arkasından bıçakla yaklaşır. Sandiya’nın ağzını kapatır ve onu kaçırır. Hırsız Sandiya’nın boynundaki altınları alıp kaçar. Sandiya ise kendisini taksi dolmuşun içerisinde bulur. Taksici son durağa geldiklerini, aşağıya inmelerini ister. Herkes inse de Sandiya inmez. Taksici Sandiya’ya geldikleri ve ücretini ödemesini ister. Sandiya aşağıya iner ve para yok der. Taksici Sandiya’yı karakola götürür ve şikayetçi olmak ister. Karakola da ki komiser Sandiya’yı tanır. Onu o halde görünce, gizli görevde olduğunu düşünür. Taksiciye parasını verdikten sonra Sandiya’yı selamlar.

Maasa Purvi’nin ölümünü Emily’in üzerine yıkmak için yolda kaza süsü vermiştir. Aslında Purvi 2 gün önce öldüğü için suçu Emily’in geleceğini bilen Maasa, onun üzerine atmak için plan yapmıştır. Lakin bu planı bozan tek şey evdeki delidir. Deli Purvi’nin 2 gün önce öldüğünü söyler. Maasa da onu ikna etmeye çalışır

Emniyet müdürü Bakana yapılmak istenen suikastın arkasında kim yada kimlerin olduğunu Sandiya kısa sürede bulacağını söylese de bakan, Emniyet Teşkilatında bir tek Sandiya çalıştığını, Sandiya dışında personeli olup olmadığını sorar. Emniyet müdürü şaşırır. Bakan Sandiya’nın da dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyler ve dosyayı başkasına vermesini ister.

Can Yoldaşım 281. Bölüm 7 Mayıs Cumartesi tek parça izlemek için tıkla


Sandiya karakolda boş boş duvara bakar. Oradaki bir adam masum olduğunu söyler. Sandiya o adamı Anuca gibi görür. Karakol komiserine adamı serbest bırakmasını emreder. Komiser de amiri olan Sandiya’nın talimatlarını yerine getirir. Bir diğer polis memuru hırsızın nereye gittiğini sorar. Komiser de Amiri Sandiya’nın bırakması için talimat verdiğini açıklar. Polisler Sandiya gibi kariyer sahibi bir polisin böylesine saçma iş yapmasına anlam veremezler.


Suraj Sandiya’nın kayıp olduğunu bildirir. Her yerde aradığını ama onu bulamadığını açıklar. Komiser tüm emniyeti harekete geçirir ve Sandiya’nın kayıp olduğunu, kısa sürede bulunması talimatını verir.


Maasa’nın köyüne polis gelir. Ölen Purvi’inn kazası ile ilgili geldiğini söyler. Maasa olayı önceden haber alan polisin iki gün önceki kazayı Emily duyması halinde, planı suya düşeceğini düşünür. Maasa Purvi’in iki gün önce uçurumdan düştüğünü söyler. Emily bunu duyar ama Maasa’nın kendisini korumak için yalan söylediğini zanneder.


Bir hırız yakalanır. Hırsızın elinden Mangalsutra ve birkaç bilezik bulunur. O mangalsutra Sandiya’ya ait olduğu anlaşılır. Suraj hemen adamın yanına gelir ve Sandiya’nın nerede olduğunu sorar. Hırsız da gece yolda giderken yalnız bir kadın gördüğünü, onun altınlarını çalmak için arkasından gelip, boğazına bıçak dayadığını, lakin kadın arkasını döndüğünde onun Sandiya Rathi olduğunu görüp bıraktığını, buna rağmen Sandiya tüm altınlarını verip köye gittiğini söyler. Suraj hemen o köye gider.


Suraj’ın köye gelir. Köyün her yerini arasa da Sandiya’yı bulamaz. Bir adam Suraj’ın yanına gelir. Ona neden üzgün olduğunu sorar. Suraj cevap vermek istemez. Yaşlı adam yakınlarda tapınak olduğunu, orada fakirleri doyurup dua etmesini, derdine derman olabileceğini söyler.


Suraj tapınağa gider. Fakirlere kendi elleri ile yemek verir. Suraj bir bayanın eli eline değince, onun Sandiya olduğunu hisseder. Suraj kadının yüzüncündeki şalı açınca gerçekten Sandiya olduğunu anlar. Lakin Sandiya hala yaşadığın şokun içindedir. Suraj’ı bile fark etmez. Suraj onu oradan alıp başında aşağıya bir kova su döker. Daha sonra bir yere oturtup, şöyle der.


“Sen bu ülkedeki bayanların inanç kaynağısın. Sen kaybedersen hem benim sevgim hem de senin gibi olmak isteyen bayanlar kaybedecek. Kalk ayağa Sandiya!”

Deyince Sandiya Suraj’ın elini tutup ayağı kalmaya çalışır.

Suraj orada bulunan gösteride kılıç dövüşünü gösterir. Sandiya orada siyah giyimli kişinin kendi içindeki kötü Sandiya gibi hayal eder. Beyaz giyimli kişiyi de içindeki iyi Sandiya gibi hayal eder. Kılıç dövüşü sonunda beyaz giyimli olan kazanır ve Sandiya göz yaşlarını tutamaz. Sandiya kendisine gelir. Suraj’a sarılır

Sandiya basına haber verir. Anuca’nın olayı ile ilgili açıklamaya yapacağını söyler. Sandiya açıklama yapmadan önce hastaneye gider. Hastanede Anuca’nın yanına gidip onun elini tutar. Resham ona neden geldin dercesine bakar. Sandiya Anuca’ya kendisini affetmesi, bugün onu aklayacağını söyler.

Sandiya basın karşısında açıklamada bulunur. Basın bu açıklamayı canlı yayın olarak verir. Resham, Sandiya’nın konuşmasını hastane odasında Anuca’nın yanında izler. Sandiya olayı anlatır ve Anuca’nın Terörist olmadığını açıklar.