Sosyal Medya

Sensiz Olmaz 1 Bölüm Tek Parça İzle

Sensiz Olmaz dizisi ilk bölüm izle! Çocuk yaşlarda annesinin evi terk etmesi sonucu psikolojik bir çöküntü yaşayan Rundra, mesleğine tutkuyla bağlı, disipline önem veren amansız ve katı kuralları olan bir subaydır. O kadın-erkek ilişkilerine olan inancını çoktan kaybetmiş, hayatında aşka ve sevgiye yer olmayan bir kişiliğe sahiptir. Aşkı uzak durulması gereken bir güzellik büyüsüne benzeten Rundra’nın tek tutkusu işidir.


 

Güzelliği ile etraftaki bütün erkeklerin üzerine çekmeyi başaran Paro ise uzun yıllar önce, güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda hem annesini hem de babasını kaybetmiştir. Ancak Paro tüm bu olumsuzluklara rağmen hayata olumlu bakmakta ve bir gün seveceği insanı bulacağına inanarak yaşamaktadır. O, Rundra’nın aksine sevginin gücüne inanmaktadır.


Rang Rasiya (Sensiz Olmaz), köylü kızı Paro (Sanaya Irani) ve sınır güvenliği subayı Rudra (Ashihs Sharma)’nın 15 arayla birbirlerini yeniden görmesiyle gelişen olayları ve bu ikilinin aşk ve nefret duygularına odaklanır. 15 yıl öncesinde küçük kız Paro’nun da ebeveynleriyle beraber içerisinde bulunduğu bir otobüs sınır güvenliğinin saldırısına uğrar.


Paro’nun annesi babası bu kanlı katliamda gözleri önünde can verir diğer bir çok kişi gibi. Bu sırada otobüste bir çocuk belirir. Bu Rudra’dır. Paro ve Rudra ilk defa bu otobüste karşılaşırlar. Elbette çok hoş bir karşılaşma değildir bu. Bu vahim katliamın üzerinden 15 yıl geçmiştir. Paro, büyüyüp serpilmiş güzel mi güzel bir genç kızdır artık. Rudra ise sınır güvenlik kuvvetlerinin yakışıklı bir subayı olmuştur.


Sensiz Olmaz 1 Bölüm Tek Parça İzle


Sensiz Olmaz Hint Dizisi 1. Bölüm (Uzun Versiyon)