Sosyal Medya

Aşk ve Umut 15.Bölüm Yeni Bölüm İzle 14 Ekim Cuma Kanal D İzle

Aşk ve Umut 15.Bölüm Yeni Bölüm İzle 14 Ekim Cuma Kanal D İzle.. Kanal D'nin günlük dizisi Aşk ve Umut meraklandıran bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Hafta iç her gün 16:00'da yayınlanan Aşk ve Umut'un bugünkü bölümünde neler olacak?


 

Handan yüzünden kaza geçiren Elif'i hastaneye götüren Kuzey, onunla özel olarak ilgilenmektedir. Elif'in yalnız yaşadığını söylemesinden dolayı onu kendi evine götürür ve ilgilenir. Elif adeta bulutların üstünde uçmaktadır. Romantik anlar geçiren ikilinin samimiyeti artık başka boyuttadır. Ancak Elif söylediği yalanların ortaya çıkmasından korkar. 

Aşk ve Umut yeni bölümleriyle hafta içi her gün Kanal D'de!

AŞK VE UMUT 15.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yönetmenliğini Gürsel Ateş ve Reyhan Usta’nin yaptığı dizinin dizinin oyuncu kadrosunda ise; Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül),Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet), Duygu Keser (Yıldız) yer alıyor.