Sosyal Medya

Baş Tacım 329. Bölüm 3 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

Ankita’yı şirketten uzaklaştırmak isteyenler bunu başaramayacak! Naren, Ankita’nın sözlerinden etkilenip karakola gidip itirafta bulunacak! Bölüm, yönetim kurulunun Ankita’nın müdürlük görevinden istifa etmesi gerektiğinde ısrar etmesiyle başlar. Ankita istifa etmeyeceğini ve hissedar olarak onlara saygı duyduğunu ancak istifa etmeyeceğini söylüyor. Yöneticiler ona karşı oy verebileceklerini söylüyor. Ondan ne isterse yapmasını ister ve gitmelerini ister.


 

Prashant Pariden Şüphelendi! Prashanth, Pari’nin, en başından beri Ankita’yı kıskandığı için Ranvijay ve Ankita’nın resmini gazetede yayınlamış olması gerektiğini iddia ediyor. Pari yapmadığını söyler ve işine geri dönmesini ister. Bunu kimin yapmış olabileceğini düşünüyor ve önce Ankita ile Naren arasında neler olduğunu kontrol etmesi gerekiyor.


Ankita, Naren’in haber yayınladığını düşünür ve bunu müdürlük pozisyonunu almak ve hatasını gizlemek için yaptığını söyleyerek onu azarlamaya başlar. Naren yapmadığını söylüyor. Pozisyonu istiyorsa, istediği zaman alabileceğini ve ofisinden çıkmasını istediğini söylüyor. Ofisin dışında bekleyen Pari, Naren’e ne olduğunu sorar. Ankita’nın haber sızdırmakla suçladığını söylüyor. Pari, kanıt olmadan nasıl iddia edebileceğini sorar.

Naren, yönetim kurulu üyesini kararını değiştirmesi için ikna etmeye çalışır. Naren, Ankita’nın profesyonel ve özel hayatını birbirine karıştıramayacağını söylüyor.


Ankita İstifa Edecek! Ankita ise Vaishnavi’nin üzülmesine dayanamaz. Buraya adaleti sağlamak için geldiğini ama Vaishnavi’nin hayatını mahvettiği için üzülmeye başlar. Naren ise haberi yaptıranın peşine düşer. Saxena ismine ulaşır. Yönetim kurulundaki bu adamın neden bu haberi yaptırdığını ve neyi amaçladığını düşünür. Ankita ise tesadüfen karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir çocuğun hayatını kurtarır. Bu Saxena’nın oğlu çıkar. Saxena yaptığı hatadan geri dönmeyi düşünür. Naren ise bunu Pari’nin adamı kışkırtarak yaptığını anlar.

Baş Tacım 329. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 329. Bölüm 1. Kısım



Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 329. Bölüm 2. Kısım



Baş Tacım 329. Bölüm Fragmanı | 3 Ağustos 2022



Baş Tacım 329. Bölüm 3 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Baş Tacım 329. Bölüm tv yayın saatinde sitemize yüklenecektir


Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 328. Bölüm 1. Kısım


Naren eve gittiğinde Ankita’ nın ofisteki eşyaları toplayıp tren istasyonuna geçeceğini öğrenir. Pari Naren’in neden bu kadar Akita için endişelendiğini sorar. Saxena yönetim kurulunu toplar ve haalarından geri dönmeleri için ikna eder. Ankita ise kalmaya karar verir. Naren’e teşekkür eder.

Pari Açık Açık Şirketi İster! Ashi Manav’a gelir ve ona Vaishnavi ile oynamak istediğini söyler. Teju, Ashi’nin Vaishnavi’yi çok özlediğini söyler. Pari gelir ve duyar. Sinirleniyor. Pari Manav’a, işi doğru ellere devretme zamanının geldiğini söylüyor. Manav, ne demek istiyorsun diye sorar. Pari ondan işi kendisine devretmesini ister ve ona bir şans vermesini ister. Şimdi sıra bende diyor.

Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 328. Bölüm 2. Kısım

Baş Tacım 329.Bölüm Özeti

Ankita geri gelir ve buna gerek olmadığını söyler. Teju ve Manav mutlu olurken, Pari şok olur ve mutsuz olur. Ankita, Manav’a geri döndüğüne dair güvence verir ve sorumluluklarını yerine getireceğine söz verir. Manav, biliyordum diyor. Pari, şirketimizin sizin yüzünüzden karşılaşacağı zarar hakkında bir fikriniz var mı diyor. Naren gelir ve kimsenin gitmediğini söyler. Yönetim kurulunun Ankita’nın gitmesini istemediğini söyler. Manav, iyi insanlarla iyi şeyler olur der. Belki hatalarını anladılar. Naren, Pari’ye kızgındır. Manav, Ankita’dan Archana ile buluşmasını ister. Ankita odasına gider. Pari sinirlendi. Naren, Pari’nin bunu yapabileceğine inanmıyorum diyor.Pari, Saxena’yı arar ve beni nasıl bu şekilde ekebilirsin diye sorar. Saxena onu dinlemesini ister. Ankita ayrıldıktan sonra şirketin sahibi olacağımı söylüyor. Saxena, Naren’in her şeyi öğrendiğini söyler.

Bir geri dönüş gösterilir, Pari, Ankita’nın Ranvijay ile fotoğraflarını çeker. Ankita’ya bir ders vermeye karar verdiğini ve bu yüzden haberleri yayınladığını söylüyor. Ankita’dan nefret ettiğimi 1000 kere söyledim diyor. Naren çok alçalacaksın diyor. Pari’m bencil değildi ama paraya düşkündü. Pari, bugün her neysem senin sayende olduğunu söylüyor. Her zaman Ankita’yı koruyorsun. Doğru olduğunu düşündüğüm her şeyi yapacağım. Pozisyonumu geri alacağım. Sana ihtiyacım yok. Naren şok olur. Pari’nin yaptığı hata için tövbe etmediğini söyler. Bu tavrınız böyle devam ederse her şey elinizden alınır.

Naren, Pari’nin sözlerini hatırlayıp uyuyamazken Pari uyuyor. Su almak için odadan çıkar ve orada bir mektup bulur. Ankita’nın günlüğünden yere düşmüş olabilecek bir sayfa okur. Okur ve bunu kimin yazmış olabileceğini düşünür. Bir sayfa daha alır ve okur. Birinin bu kişiye zarar vermiş olabileceğini düşünüyor ve bunun gerçek aşk olduğunu düşünüyor. Başka bir sayfa alır ve aşk hakkında okur.

Naren, sen oraya geldiğinde Saxena’nın evinde olduğunu söylüyor. Bu kadar alçalacağını hiç düşünmemiştim diyor. Bir kadın olarak Ankita ile çok ucuz bir şey yaparsın. Ranvijay’ın durumundan sen sorumlusun. Beni takip ettin. Pari, evet sana ve Ankita’ya inanmıyorum diyor. Ankita seni Ranvijay’a götürdüğünde seni takip ettim, diyor. Senin beynini yıkıyordu.

Naren Gerçek Aşkı Düşünüyor! Ankita pencerenin yanında otururken görülüyor. Naren mektupları okurken gülümsüyor. Ankita görür ve ona gelir. Naren mektupta yazan kişiyi sorar. Ankita cevap vermeyi reddediyor. Naren, onun açıkça Ranvijay olduğunu söylüyor. Ankita ona teşekkür eder ve geçmiş hatalarını unutmayacağını söyler. Polisin önünde suçunu kabul etmesini ister ve kapıyı kapatır. Naren çaresiz görünüyor.

Naren İtirafta Bulundu! Ankita, toplantının bugün geç kaldığını söylüyor. Prashant’a sorar. Prashant ona Naren’in ofiste olmadığını söyler. Ankita, o zaman Naren’in nerede olduğunu merak eder. Bir çağrı alır. Prashant’a Naren’in hapishanede olduğunu söyler ve onları şok eder. Suçunu kabul etmiştir. Ankita, sözleri yüzünden kabul ettiğini düşünüyor. Pari, Ankita’yı suçlar ve Naren’in Ankita’nın etkisi altında yaptığını söyler.

Baş Tacım 329.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Pari, Naren’i karşılamaya gelir ve ondan ifadesini geri almasını ister. Ona davanın yeniden açılacağını ve polisin kendisine ulaşacağını hatırlatır. Naren, bunu doğru olduğu için yapıyorum diyor. Pari, bunu bana kızdığın için yapıyorsun der. Naren, polise teslim olduktan sonra huzurlu olduğunu söyler. Pari ondan geri gelmesini ve dediğini yapmasını ister. Pari diyor ki, bunu Ankita’nın huzuru için yapıyorsun demektir. Naren, bunu huzurum için yapıyorum diyor.

Ankita, Naren’i karşılamak için karakola gelir. Ona bakınca üzülüyor. Naren soruyor, suçumu kabul ettiğim ve Ranvijay için adalet sağladığım için şimdi mutlu musun? Haklıydın. Çok önceden kabul etmeliydim. Şimdi rahatlama hissediyorum. Ankita ona kazayı gerçekten sen mi yaptın diye sorar. inanamıyorum. Naren soruyor, bana inanıyor musun? Ankita bırakır. Görevinin kazandığını ama aşkın başarısız olduğunu düşünüyor.

Pari avukatı arar ve dava hakkında onunla konuşmak istediğini söyler. Rushaali gelir ve Pari’ye, Naren hapisteyken nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun der. Pari gergin olduğumu söylüyor. Ona suçu itiraf etmesini istemediğini söyler. Rushaali ona kazanın kendisi tarafından yapıldığını hatırlatır. Pari kapıyı kapatır. Rushaali ona polise teslim olup Naren’i serbest bırakman gerektiğini söyler. Naren’in onun oğlu, senin de gelinim olduğunu söylüyor. Pari sorar, cezayla yüzleşmemi ister misin? Rushaali elbette diyor. Pari, oğlunun hapse girmemi istemediğini söylüyor. Beni cezalandırmaya çalışırsan onunla yüzleşmelisin. Naren’i serbest bırakmak için avukatla görüşeceğini söyler. Rushaali nasıl bu kadar rahat olabildiğini düşünür.

Ankita, Ashi’ye bir hikaye anlatır. Ashi, babasını beklediğini söylüyor. Pari gelir ve Ashi’den uyumasını ister. Ankita, Pari’den Ashi’ye hiçbir şey söylememesini ister. Pari, Ashi’ye Ankita’nın Naren’i hapse gönderdiğini söyler. Ankita onu durdurmaya çalışır. Ashi, Annem babamı hapse atamaz der ve Ankita’dan söylemesini ister. Pari, Ankita’dan Ashi’ye cevap vermesini ister. Ankita ona babanın bugün gelmeyeceğini söyler. Ashi sinirlenir ve çok kötü olduğunu söyler. Pari, Ankita’ya Ashi’ye ondan nefret etmesini istediğini söylediğini söyler. Ankita, Manav ve Archana’nın torunu olduğuna gerçekten inanamıyorum, diyor. Pari çok kötü olduğunu ve onu bırakmayacağını söylüyor. Vaishnavi gelir ve Ankita’ya Ashi’nin onunla konuşmadığını söyler. Ankita ondan uyumasını ister.

Savita, Naren ve Pari konusunda gergin olduğunu biliyorum der. Manav, gerçekten endişeliyim diyor. Savita, Naren’in cezayı çekmesine izin ver diyor. Ranvijay’a bir şey olursa, Naren ömür boyu hapis veya ölüm cezası alabilir. Rushaali bunu duyar ve gerilir. Manav, Savita’ya, Naren suçu üstlendiğinde davanın yakında çözüleceğini söyler. Onun hakkında kötü hissediyor. Rushaali şok olur. Pari kazayı yaptığı için bunun olmasına izin vermeyeceğini düşünüyor.

Rushali Göz Yummadı! Ankita Ranvijay’a gelir ve Naren’in suçunu kabul ettiğini ve hapiste olduğunu söyler. Ona tatlılar getirdiğini söylüyor. Bugün adaletin var. Ailene suçlunun cezalandırıldığını söyleyebilirim. Naren efendim hapiste. Yanlış bir şeyler oluyormuş gibi hissediyorum. Neler olduğunu bilmediğini söylüyor. Bir şey onu rahatsız ediyor. Ondan bir şey söylemesini ister. Rushaali, Ankita’yı arar ve Ranvijay’ın kazası hakkında bir şeyler söylemek istediğini söyler. Aramayı kesiyor. Ankita eve gelir. Rushaali kapının dışında bir şey saklar ve gider. Ankita kapıyı açar ve CD’yi içeren zarfı bulur. Kaydı görür ve şok olur.

Ankita’nın, Naren’i değil, Pari’nin kaza yaptığını gördüğü kaza video görüntülerini izler. Hemen karakola koşar. Rushali onun gittiğini gizler ve görür, Ankita’ya o videoyu gönderdiğini ve oğlunu kurtarmak için her şeyi yapabileceğini düşünür.

Ankita, Pari’nin onu durdurduğu polis karakoluna ulaşır ve Naren’i tutuklanması için kışkırtmışken neden buraya geldiğini sorar. Naren’i ondan kaçırmak istediğini iddia etmeye başlar ve çocuk sahibi olamayacağını söyler, bu yüzden şimdi Naren’den bir çocuk ister. Ankita, Pari’yi tokatlar ve ondan hoşlanmadığını bildiğini söyler ve Naren’in yanında olduğu için mutlu olması gerektiğini söyler ve Naren’in ilk karısı olduğunu düşündüğü her şeyi ve onunla paylaştığı duyguları Pari ile paylaşmadığını söyler. Naren’in yerine kaza yaptığını bildiğini ve hata yaptığını ve Naren’i suçladığını söylediğini, şimdi polise gerçeği söyleyip tutuklatacağını söylüyor. Pari, gerçeği söylerse bedelini ödeyeceğini söyler. Ankita hiçbir şeyi umursamadığını ve yine de gerçeğini anlatacağını söylüyor. Pari bunu yapamayacağını haykırır, yoksa hayatı mahvolur. Ankita’nın avukatı gelir ve ikisi de karakola girerler.

Naren, kaza yapmadığı ve başkası yaptığı için müfettişten Naren’i serbest bırakmasını ister, kim olduğunu öğrenmek ister. Müfettiş, Naren’in davayı geri alması için ona baskı yapıp yapmadığını sorar. Öyle olmadığını söylüyor ve müfettişten yakında serbest bırakmasını istiyor. Müfettiş Naren’i serbest bırakır ve avukattan kalan formaliteleri tamamlamasını ister. Pari bunu görür ve Ankita’nın Naren’in sempatisini kazanmaya çalıştığını düşünür.

 Pari oraya gelir ve Naren’e iyi olup olmadığını sorar. Naren iyi olduğunu ve ikisinin de kendilerini affettiği için Ankita’ya teşekkür etmesi gerektiğini söylüyor. Pari, Ankita’ya gelecekte onu tuzağa düşürmeyi planlayıp planlamadığını sorar. Naren ona ne olduğunu sorar ve Ankita’ya neden polise gerçeği söylemediğini sorar. Ankita, Pari’ye bir kez şans vermek ve kendi yolunu düzeltmesine izin vermek istediğini söylüyor.

Rushali, Manav’a Pari’nin kaza yaptığını ve Naren’in suçu kendisine atıp sırrı koruduğunu ve bu süreçte her şeyini kaybettiğini Manav’a anlatır. Manav bunu duyunca şok olur. Naren’e, Pari’nin hapse girmesini istediğini ama kendisinin gitmek istemediğini söylüyor. Pari, Rushali’nin yalan söylediğini ve Naren’i kurtarmak için elinden geleni yaptığını, hatta bir avukatla tanıştığını söylüyor. Manav, Pari’ye ona nasıl inanacağını sorar ve kendi kocasını nasıl hapse attığını sorar ve Ankita’ya gerçeği önceden bilip bilmediğini sorar. Ankita, daha önce bilmediğini ve sabah birisi bir CD gönderdiğinde öğrendiğini ve Pari’ye bir şans vermek ve onun yolunu düzeltmesine izin vermek istediğini söylüyor. Manav onu övüyor ve kendisinin ve Archana’nın torunu olduğu için gurur duyduğunu söylüyor ve Pari’nin güvenini kırdığı için azarlıyor ve bundan sonra ona güvenmeyeceğini söylüyor.

Ankita, akşam yemeği sırasında Ashi’ye yemek yedirir. Rushali bunu görünce sinirlenir. Teju, Naren’e Pari’yi sorar. Bir iş için dışarı çıktığını söylüyor. Ankita, Ashi’ye fıstık helvası yedirir ve fıstık alerjisi nedeniyle öksürmeye başlar. Ankita tonikini besliyor ve fıstık alerjisi olduğunda bunu aldığını söylüyor. Savita, Ankita ve Ashi’nin bile fıstık alerjisi olduğunu ve ikisinin de aynı özelliklere sahip olduğunu ve ikisinin de aynı anuansh’a sahip olduğunu söylüyor. Ashi, anuansh’ın ne olduğunu sorar. Teju bunun kalıtım/genetik olduğunu ve ikisinin de aynı genlere sahip olduğunu söylüyor. Rushali bunun bir tesadüf olduğunu söylüyor.

Naren, pek çok benzerlik olduğunu ona doğrular. Rushaali sinirlenir ve gider. Naren, Ankita’dan özür diliyor ve annesinin Ashi hakkında sahiplenici olduğunu söylüyor. Naren, Ankita’nın çok iyi bir insan olduğunu düşünür ve sevdikleri için fedakarlık yapar. Senin iyiliğini unutamayacağımı düşünüyor. Pari’yi bekler ve saatin 12 olduğunu düşünür. Pari’nin numarasını aramaya çalışır ve Ankita ile karşılaşır.

Ankita korktukça bağırır. Naren ondan susmasını ister. Ankita kayar ve üzerine düşer, göz kilitleri vardır. Ankita onu tutar. Pari gelir ve onları birbirlerinin kollarında görür. Alkışlamaya başlar ve birlikte iyi göründüğünüzü söyler. Devam etmelerini ister. Naren ona Ankita’nın yerdeki su yüzünden düştüğünü söyler. Pari, Ankita’ya sorar, yani bu senin planın. Harika olduğunu söylemeliyim. Naren’e çok yakın olmak ve ondan ayrılmamı istiyorsun. Naren sarhoş musun diye sorar.

Pari ondan alçak sesle konuşmasını ister, yoksa ailesi onun kötü olduğunu düşünür. Naren ondan içeri girmesini ister. Pari, hayatım boyunca sadece ikinci el şeyler mi kullanacağımı sanıyorsun diyor. Naren’i terk ettin ve ben ikinci el koca kullandım. MD gönderisini bırakırsanız, ikinci el gönderisi olur. Eğer ölseydi bütün sorunlarım çözülmüş olur diyor. Naren ağzını kapatmaya çalışır. Pari ona karşı konuşmaya devam ediyor. Beni hapse gönderirsen Naren kızacak ve bunu yapmayacaksın diyor. Naren çok sarhoş olduğunu söylüyor