Sosyal Medya

Baş Tacım 332. Bölüm 8 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

Pari kazdığı kuyuya kendi düştü ve artık Naren ondan boşanmak istiyor. Nare Ankita’ya evlenme teklifi ederken; Pari güçlü bir iğneyle Ranvijay uyandırıyor. Her iki erkekte Ankita ile evlenmek istiyor.


 

Ankita ve Rushali Yüzleşmesi! Ankita, Naren ile ilişkisini bozup hatta kızını elinden almasıyla Rushali’ye öfkesini kusar.Bütün bunları aşkını geri kazanmak için yapan Pari’den daha kötü olduğunu, ancak bir anne olarak oğlunun mutluluğunu mahvettiğini söylüyor. Pari’yi affedeceğini söylüyor ama Rushali’yi asla..


Naren, Pari’ye Rest Çeker! Naren ise eşyaları toplamış Pari’nin yüzünü görmek istemediğini onunla boşanacağını söyler


Bunu duyunca herkes şok olur. Manav ondan öfkeyle karar vermemesini ister. Kararını değiştirmek istemediğini söyleyen Naren, bu kadar bencil ve onun menfaati için her yere gidebilen bir kadınla kalamayacağını söylüyor. Ankita’yı öldürmeye çalıştığını bile söylüyor ve Pari’nin bencilliği yüzünden, o hayatın hiçbir yerinde değildir ve Ankita hayattaki her şeyi dürüstlüğü sayesinde elde etmiştir. Ankita ondan Pari’yi affetmesini ister ve onun için satın aldığı eski evinde Pari ile kalabileceğini söyler. Naren, Ashi’yi taşır ve şimdi Ashi’yi yanına aldığını söyler, Ashi üzerinde eşit haklara sahip olduğunu söyler ama artık Pari’yi kabul etmeyeceğini söyler.


Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 332. Bölüm 1. Kısım


Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 332. Bölüm 2. Kısım


Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 331. Bölüm 1. Kısım


Archana sabah Ankita’yı üzgün bir şekilde pencereden dışarı bakarken görür ve bütün gece uyuyup uyumadığını sorar. Ankita hayır diyor ve Pari ile Naren’in ayrıldığını görünce gergin olduğunu söylüyor. Archana, Naren’in doğru kararı verdiğini ve bu kararı almadan önce birçok kez düşünmüş olması gerektiğini söylüyor. Ankita ayrılmalarını istemediğini söylüyor. Archana ondan herkesten ayrıldığı zamanı hatırlamasını ister ve gitmeden önce Naren artık onun olmadığı halde neden burada kalması gerektiğini sorar. Pari’nin birçok hata yaptığını ve hatta Ashi’den uzaklaşmaya çalıştığını, Naren’in onu çok sevdiğini ama onun duygularını hiç umursamadığını söylüyor. Ashi ve Naren’i tekrar kabul etmesini ve hayata yerleşmesini ister, kocasının ve kızının onu beklediğini ve bu şanstan vazgeçmemesini söyler.

Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 331. Bölüm 2. Kısım


Pari sinirinden odasında bir şeyler fırlatmaya başlar ve elini incitir. Acı içinde kıvramaya başlar. Naren elini tutar ve onu çok sevdiğini söyler. Öyleyse neden boşanacağını sorar.

Pari’nin Kabusu! Onu sevdiği ve ona defalarca ihanet ettiği için ne pahasına olursa olsun yapacağını söylüyor. Artık Ashi’yi ve annesi Ankita’yı seviyor ve Ankita onun gibi bencil değil. Pari, Ankita’yı onun önünde övmemesini ve aloe’sini bırakmasını ister. Gözlerini açar ve bunun sadece kendi hayal gücü olduğunu anlar. Ankita oraya gelir ve bunu kendisine neden yaptığını sorar. Pari neden buraya geldiğini sorar. Ankita, kızının hatırı için Naren’e döneceğini bildirmek için geldiğini söylüyor. Naren yumuşak kalpli olduğu için Pari’den özür dilemesini ister ve onu affedecektir.

Baş Tacım 332. Bölüm 8 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla



Naren, evinde Ashi’nin oyuncaklarını vb. boşaltmakla meşgul. Sunanda eve döner ve Naren’e kızının büyüdüğünü ve daha büyük oyuncaklara ihtiyacı olacağını söyler. Naren onu görünce mutlu olur ve ne zaman geldiğini sorar. Az önce geldiğini söylüyor ve karşılaştığı sorunları neden kendisine bildirmediğini soruyor ve tüm bunların arkasında Rushali’nin olduğunu bildiğini söylüyor. Naren annesinin adını almak istemediğini söylüyor. Sunanda, Ashi ile tanışmaya geldiğini, onunla değil, oyuncak aldığını söylüyor. Ashi oraya gelir ve yeni oyuncaklar görünce mutlu olur. Sunanda, onun sadece Ankita’nın bir kopyası olduğunu ve kesinlikle ona Ankita gibi iyi bakacağını söylüyor. Naren, Ankita’nın onunla gerçekten ilgilenip ilgilenmediğini sorar. Sunanda evet der ve akıl hastası olduğunda ona iyi baktığını ama onu kolayca unuttuğunu söyler. Ashi’nin hem hsi hem de Ankita’nın kızı olduğunu söyler ve ondan doğru bir karar vermesini ister.Ona Ankita’yı anlattığı için teşekkür eder.

Naren balkonda oturup ayı izliyordur. Ankita yanına gelir. Neden gerçeği sakladığını sorar. Ankita, diğer koşullara nasıl tepki verdiğini bilmediğini ve Pari ile evlenmekten çok mutlu olduğunu, her şeyi unuttuğunu söylüyor. Kızgınken çocuğunu taşıdığını söyledi, ama iyileşince, biriyle ilişkisi olduğunu iddia etti. Ona haber verseydi bile, ona inanmayacağını söylüyor. Gözlerinde görseydi, doğruyu söylediğini anlardı. Banara’ya geldiğinde, onu geri almaya geldiğini düşündüğünü, ancak bunun yerine gerekirse ona yardım edeceğini ve ayrıldığını söyledi. Çocuğunun yaşama sebebi olduğunu söylüyor ama Rushali çocuğunu bile kaptı. Yanında bir çocuğu olduğunu ve Ashi’nin ona ilk kez baba olduğunu söylediğinde ve ilk kez okula gittiğinde orada olduğunu ama orada olmadığını söylüyor. Ankita kızı Ashi’yi Naren’den ister.

Pari Manav’ın yanına gelir ve yaptıklarından dolayı özür diler. Ancak Pari yaptığı hataları pek anlamış gibi değildir. Sürekli Ankita’yı suçlamaya devam ediyordur. Manav Pari’yi tokatlamamak için kendisini zor tutar.

Ankita kızının ağzından anne kelimesini duyup çok mutlu olur.

Ashi, Ankita’nın annesi olduğunu ve bundan sonra onunla olacağını öğrendiğini söylüyor. Ankita, Ashi’yi kendisine ulaştırdığı ve geri geldiği için Sunanda’ya teşekkür eder. Sunanda, hayatını mahvetmek için Rushali’den ayrıldığı için ondan özür diler ve Naren ile ikisinin de birbirlerini sevdiklerini ve onunla tekrar bir araya gelmeyi düşünmelerini ve yakında bir karar vermelerini söyler.

Naren depoya girer ve Ankita ile ilgili düşünceleri aramaya başlar. Düğün albümünü bulur ve resimlere bakmaya başlar. Sunanda oraya gelir ve kiler odasında ne yaptığını sorar. Düğün albümünü gösteriyor. O ve Ankita’nın Lakshmi/Narayan jodi’ye benzediğini söylüyor ve bu eve geldiğinde Ankita’yı sevmediğini ancak daha sonra onunla ilgilendiğini ve Rushali tarafından çok işkence gördüğünü fark ettiğini söylüyor. Naren, geleceğe dair bir karar vermek için geçmişimi bilmek istediğimi söylüyor. Ashi’nin şimdi Ankita ile kalmak istediğini ve ilişkilerinin nasıl olduğunu bilmek istediğini söylüyor. Sunanda, ona Ankita’yı ve ilişkisini anlatacağını söyler.

Sunanda, Naren’e Ankita’nın 7 gün 24 saat yanında olmasına ihtiyacı olduğunu ve her konuda yardım aldığını söyler ve Ankita’nın bütün gece yağmurda ailesinin evine gittiği ve onun evinin önünde durduğu bir olayı anlatır. Daha sonra Rushali’nin Ankita’ya nasıl işkence ettiğini ve Ankita’nın onun için onunla savaştığını bile anlatıyor. Senin için yanan arabada oturduğunu ve sen Pari ile evlenmek istediğinde sessizce ayrıldığını söylüyor. Ankita’nın benim için çok şey feda ettiğini söylüyor. Onunla tekrar bir araya gelebileceğini söylüyor. Ankita’nın bütün aileye baktığını ve hatta Ashi’nin onunla kalmak istediğini gördüğünü söylüyor. Onu çok sevdiğini ve onunla ilgilendiğini söylüyor. Sadece onun mutlu olmasını istediğini söylüyor. Endişesinin kendisine olan sevgisi olduğunu söylüyor ve karı-koca ilişkisinin benzersiz olduğunu ve şimdi ikinizin de bir bebeğin ebeveyni olduğunuzu söylüyor. Ankita’ya verecek bir şeyi olmadığını söylüyor. Kendine olan saygısını ve haysiyetini geri verebileceğini ve ankita’ya bir kez sormasını istediğini söylüyor, seni geri kabul etmekten mutluluk duyacaktır. Naren’in iç sesi onunla konuşur ve Ankita’nın onu hala sevip sevmediğini ve kendine saygısını göstermek için onunla evlenmesi gerektiğini tartışır. İyi iç benliği, Ankita’yı çocuğunun babası olduğu için yeniden evlenmesini ister. Kötü olan ondan aptal olmamasını ister. Her ikisini de duyduğunda kafası karışır ve onlardan ne yapacağını bildiğini söylemeyi bırakmalarını ister. Birini arar ve onunla hemen konuşmak istediğini söyler.

Baş Tacım 332.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Pari, Naren ile konuşur ve hatası için ondan özür diler, ondan bir şans daha vermesini ister, şimdi evlerini ve şirketlerini geri aldıklarına göre yeniden başlayabilirler. Ankita Ashi’yi geri aldığını, bir çocuğu evlat edinebileceklerini söylüyor. Ona neden sessiz olduğunu sorar. Ankita’nın evden çıkıp çıkmadığını, yoksa bir süre sonra gideceğini sorar. Naren nasıl bu kadar bencil olabildiğini ve sadece para istediğini söylerken Ankita sadece insanları istiyor, orası artık Ankita’nın evi ve kızını ondan nasıl ayırabileceğini, onunla bir kulübede yaşayıp yaşayamayacağını soruyor. Ne demek istediğini soruyor. Boşanma kağıtlarını verir ve imzalamasını ister.

Pari boşanma kağıtlarına bakıp bunu nasıl yapabildiğini sorar. Naren, ilişkiler güvenilmez olduğunda, onları kırmanın en iyisi olduğunu söylüyor. Ashi için ona tahammül ettiğini ve şimdi onunla kalıp Ankita ile yeniden evlenmek istemediğini söylüyor. Pari yeniden başlayabileceklerini söylüyor.Pari boşanma kağıtlarını imzalamayacağını söyler ve çekip gider.
Sunanda, Manav’ın evine ulaşır ve Naren ve Ankita’nın tekrar birleşmesini istediğini söyler. Naren’in Ankita ile evlendiğinde akıl hastası olduğunu ve ona iyi baktığını, ancak iyileşince Ankita’yı tamamen unuttuğunu söyler. Ne Rushali ne de Ankita ona gerçeği söylemedi ve şimdi Naren kendini suçlu hissediyor ve ona tekrar tekrar Ankita’nın onunla ilgilenip ilgilenmediğini soruyor vb. BT. İkisinin de evli ve bir çocukları olduğunu ve birleşmelerine yardım etmemiz gerektiğini söylüyor. Manav, Sunanda’ya kendisinin bile Ankita ve Naren’i birleştirmeyi düşündüğünü ancak Ankita’nın kültürlü bir kadın olduğunu ve tekrar kendi evini kurmak için kız kardeşinin evini yıkmak istemediğini söylüyor. Pari kabul ederse, Ankita ile konuşacağını ve Naren ile evlenmeyi kabul etmesini sağlayacağını söylüyor.

Ankita, Pari’ye yanlış düşündüğünü açıklamaya çalışır. Pari ona tokat atar ve Ankita’nın Naren’i ondan tekrar kapacağı endişesinin gerçekleştiğini söyler. Naren araya girer ve delirmiş mi diye sorar. Ankita, Naren ile evlenmek gibi bir niyeti olmadığını söylüyor.

Ankita çantalarla evden çıkmaya çalışır. Naren onu durdurmaya çalışır, ama o yapmaz ve kendisinin ve Ashi’nin ona ihtiyacı olmadığını ve kimsenin Ashi’yi yanında götürmesini yasal olarak engelleyemeyeceğini söyler. Naren, Sunanda’dan onu açıklamasını ister. Sunanda, Ashi’nin hem kendisine hem de Naren’e ihtiyacı olduğunu söyler, ancak Ankita kız kardeşinin evini kıramayacağını söyleyerek dışarı çıkar. Naren bir atakla yere yığılıyor. Hastaneye kaldırılır ve ailesi Ankita dışında hastanede toplanır. Teju, Manav’dan Ankita’yı aramasını ve Naren’in hastaneye yatışı hakkında onu bilgilendirmesini ister.

Naren Geçmişini Hatırladı! Ashi, Ankita’ya babasına/Naren’e kızgın olup olmadığını sorar. Ankita hayır diyor. Manav’dan bir telefon alır ve ona Naren’in hastaneye yatışını haber verir ve Ashi ile hastaneye koşar. Naren, Ankita ile evlenmesi ve onunla geçirdiği tüm romantik anlar hakkında bir geri dönüş alır. Uyanır ve Ankita ve Ashi de dahil olmak üzere bütün aileyi önünde dururken bulur. Ankita, Ashi’sinin şimdi onunla olacağını söyler ve dışarı çıkmaya çalışır. Elini tutar ve onunla tanıştığı andan Ashi’yi almaya kadar her şeyi hatırladığını söyler. Ona ilk buluşmalarını vs. anlatıyor. Bunu duyunca gülümsüyor. Elini tutana kadar uyumadığını ve ona orman hikayesini vs. anlattığını söylüyor, şimdi her şeyi hatırladığını söylüyor. Onunla tekrar evlenip evlenmeyeceğini sorar.

Naren Ankita’ya mutluluğu geri vermek istediğini söyler. Onunla tekrar evlenmesini ister.

 Ankita hiçbir şey söylemeden dışarı çıkar. Manav ve Sunanda, Ankita’nın seni çok sevdiğini ve sana kesin olarak geri döneceğini söylüyor.

Pari, Manav’ın kendisini düzeltmediği takdirde Naren’i sonsuza kadar kaybedeceği konusunda uyardığını ve ardından Naren’in boşanma kağıtlarını imzalamasını istediğini hatırlıyor. Kinnari gelir ve Naren’in Ankita ile geçirdiği tüm zamanların anısını geri aldığını söyler ve onu şimdi kaybettiğini söyler. Pari ona bağırır ve onu rahat bırakmasını ister. Kinnari, durumunun senin kibirli mizacından kaynaklandığını ve Ankita’nın senden çok daha iyi olduğunu söylersem kim beni affeder der ve Naren ile Ankita’nın evliliğinin şimdi onun kararına bağlı olacağını söyler.Ankita hastanede bir tanrı idolü görür ve her seferinde kaybettiğini ve Naren’in hafızasını geri kazanmasını beklediğini söyler, ancak her şeyi hatırladığında, Pari’nin hayatını mahvedemez. Kimi düşüneceğini şaşırdığını söylüyor, Pari, Naren, Ranvijay, Vaishnavi… Archana gelir ve kafasının karışıp karışmadığını sorar .

Sunanda, Archana’nın doğru söylediğini söylüyor, Naren tüm bunları bilmeden yaptı. Archana, Pari için elinden gelenin en iyisini yaptığını ve onun kendini yok etmesinden sorumlu olmadığını söylüyor. Sunanda ondan kararını Naren’e zorlamamasını ve karar vermesine izin vermesini ister. Archana, Ashi’nin fikrini sormasını ve sonra karar vermesini ister.

Pari’nin adamı gardiyan olarak değişir. Pari ona zehirli bir enjeksiyon yapar ve Ranvijay’a vermesini ister. Goon onu boğabileceğini ve öldürebileceğini söylüyor. Ya komadan çıkacağını ya da öleceğini ve komadan çıkarsa fayda göreceğini söylüyor.

Ankita, Ashi ile tanışır ve duygusal olarak ağlar. Rushali gelir ve hatası için ondan özür diler ve Naren’i bu hatası için cezalandırmamasını, Naren ve Ashi’yi kabul etmesini ister. Ankita, Ashi’den Rushali ile gitmesini ister ve daha sonra geleceğini söyler.

Ranvijay durumu kötüleşir. Pari onun komadan çıkacağını düşündüğünü düşünüyor ama ölecek.

Ankita, Naren ile olan evliliğini anımsar ve ona onunla ilgileneceğine söz verir. Odasına girer ve ona bakarak ağlar. Naren uyanır ve ondan kendisine bir şans daha vermesini ister. Ankita onunla evlenmeyi kabul eder ve ona sarılır. Birinden bir telefon alır ve oraya geleceğini söyler. Naren ne olduğunu sorar. Ranvijay’in komadan çıktığını ve şimdi gitmesi gerektiğini söylüyor. Sunanda, Naren’e Ankita’nın evlenmeyi kabul edip etmediğini sorar. Evet diyor. Sonra nereye koştuğunu soruyor. Naren, Ranvijay’in komadan çıktığını söylüyor. Bu kim şimdi diye soruyor. Ankita’nın onunla evlenmek üzere olduğunu söylüyor.

İşler Yaş! Ankita, Vaishnavi’yi Ranvijay ile buluşmaya götürür. Ranvijay onları görünce mutlu olur. Anne babasını soruyor. Yakında geleceklerini söylüyor. Daha sonra Vaishnavi’yi dışarıda oynamaya gönderir ve ailesine baktığı için Ankita’ya teşekkür eder. Bunun yerine ona teşekkür etmesi gerektiğini söylüyor. Kaza yapanı ve hatta Naren’i gördüğünü söylüyor. Şimdi onunla evlenmek istediğini söylüyor.