Sosyal Medya

Baş Tacım 333. Bölüm FİNAL 2022 Tek Parça İzle

Arjun kızı Pari ile konuşmayı dener. Pari ise herkese kızgındır. Babası gibi bir adamla birlikte olmuştur. Hayatını mahvettiğini söyler. Purvi ise Arjun’a kavuştuğunu ama kızını kaybettiğini söyler. Naren, Soham’ı evlilik mekanına götürür. Ankita onu görür ve mutlu olur. Kızları Ashi’yi Soham’la tanıştırırlar. Ona dede dedirttirirler.


 

Ankita ve Rushali Yüzleşmesi! Ankita, Naren ile ilişkisini bozup hatta kızını elinden almasıyla Rushali’ye öfkesini kusar.Bütün bunları aşkını geri kazanmak için yapan Pari’den daha kötü olduğunu, ancak bir anne olarak oğlunun mutluluğunu mahvettiğini söylüyor. Pari’yi affedeceğini söylüyor ama Rushali’yi asla..


Teju, Ankita’nın evliliği hakkında her şeyin yolunda gittiğini, Arjun ve Purvi’nin hayatta olduğunu ve Soham’ın bile geri döndüğünü söylüyor. Purvi oraya gelir ve 3 kız kardeş de duygusal bir anı paylaşır. 

Soham da gelir ve kız kardeşlerinden yaptığı hatalar için özür diler. Purvi geçmişi unutmak ister. Sachin, Soham ile konuşur ve hataları için özür diler, payını geri alacağını söyler ve Ankita ile Naren’in pavitra ristha evliliği hakkında her şeyin normale döndüğünü söyler.
 


Soham gittikten sonra Neena, Sachin’e nefret ettiği Soham’dan neden özür dilediğini sorar ve neden mülk payındaki üyeleri artırdığını sorar. Ondan saçmalıklarına son vermesini istiyor ve paranın hiçbir şey olmadığını ve sadece aile meselesi olduğunu söylüyor. Soham’a sarıldığında firmasını açtığı zamandan daha mutlu hissettiğini söylüyor. Onun yüzünden çok şey kaybettiğini söylüyor ve eğer değiştiremezse onu yaşayabilir ve ondan boşanır. 


Ankita ve Naren’in evlilik töreni başlar. Pari bunu görünce sinirlenir.
 


Purvi, Pari’yi bir kiler odasında görür ve burada ne işi olduğunu sorar. Pari bunun kendisini ilgilendirmediğini ve onunla konuşmanın bir yararı olmadığını söylüyor. Purvi onun annesi olduğunu ve onunla konuşması gerektiğini söylüyor. Pari sana en çok ihtiyacım olduğunda neredeydin diyor. Purvi, kendisinin ve Arjun’un bir cehennemden geçtiğini, önce Arjun’un kanseri ve sonra geçirdikleri kazayı anlatır. Arjun’un onu çok sevdiğini ve her an onu hatırladığını söylüyor. Purvi Arjun’un kendisini terk ettiğini düşündüğünü anlatır. Ovi ile evlenmediğini ve sadece rol yaptığını söylüyor sadece kendisini sevdiğini ve başka kimseyi sevmediğini ve aşkı öğrettiğini söylüyor. Naren’in asıl mutluluğunun Ankita ile olduğunu ve onu serbest bırakması gerektiğini, birinin sevgisini başkasıyla görmenin zor olduğunu söylüyor, ama uğruna savaştığı şey onun değil, egoist olmayı bırakmak. Baban ve Naren’in hatası olmadığını, öyle olsa bile onları affetmesi gerektiğini söylüyor.  Naren’i affetmesini ister.

Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 333. Bölüm 1. Kısım (FİNAL)


Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 333. Bölüm 2. Kısım (FİNAL)


Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 332. Bölüm 1. Kısım


Pari doğru söylediğini söylüyor. Her şeyin nasıl olduğunu bilmiyorum. Ne oldum. Babamı ve hatta Naren’i anlamıyorum. Belki Naren hiç benim olmadı, bu yüzden anlaşamadık ve çocuğumuz bu dünyaya gelemedi. Onu gerçekten sevmiyordum. Ankita onu benden daha çok seviyor. Onu hak ediyor. Durumuma bakarak üzülebilirsin. Beni Affet lütfen. Purvi’ye sarılır. Purvi, kızımın hatasını anladığını ve bunun iyi bir şey olduğunu söylüyor.

Baş Tacım Final Bölümü Devam Ediyor

Ankita ve Naren evlilik törenleri için oturuyorlar. Pari avizeye bakar. Herkes mutlu görünüyor. Avize Ankita’nın yanına düşer. Pari, Ankita’ya doğru koşar. Ankita evet anlamında başını sallar. Pari, ilişkilerini bozmaya çalıştığını ancak rishtaları Pavitra olduğu için başarılı olamadığını söyler. Çok hata yaptığını ve bunu da kendisinin yaptığını söylüyor. Onun açıklamasını duyunca herkes şoke olur. Pari, hatalarının affedilemez olduğunu biliyorum ama lütfen beni affedin diyor. Onu affederler.

Purvi ağlıyor. Arjun gelir ve gözyaşlarını siler. Arjun neden ağladığını soruyor? Purvi bunun mutluluk gözyaşları olduğunu söylüyor ama ben Pari için endişelendiğini ifade eder. Öfkesini başkasından çıkardığını söyler. Arjun da Purvi gibi düşündüğünü söylüyor. “Bize ihtiyacı olduğunda yanında değildik”.
 

 Naren ve Ankita evleniyorlar!


Teju, dekorasyon adamını eski lambaları tamir ettiği için azarlar ve modern ışıklara ihtiyacı olduğunu söyler. Vaishnavi ve Ashi onunla kertenkele hakkında şaka yapar. Korkuyor ama sonra kertenkele olmadığını ve sadece yalan söylediklerini söylüyor. Ovi gelir ve işini çabuk bitirmesini ister, ikisi de tartışır ama sonra gülerler.

Ankita bir gelinlik içinde evlilik fonksiyonuna hazırlanır ve Naren’in ne yorumlayacağını düşünür. Naren gelir ve ondan kapıyı açmasını ister. Naren’in odaya girmesini engelliyor ve henüz evli olmadığını söylüyor. Naren girmeye çalışır ama giremez. Gülümsüyor ve gidiyor.

Baş Tacım - Pavitra Rishta Hint Dizisi I 332. Bölüm 2. Kısım


Düğün töreni öncesi birçok gösteri ve eğlenceler yapılır. Ankita ve Naren çelenk değiştirir ve ayinler için otururlar. Herkes üzerlerine çiçek yaprakları yağdırır. Herkes mutlu görünüyor.


Archana bir telefon alır. Şok olur ve bilincini kaybeder. Savita ve diğerleri panikler. Soham telefonu açar ve yalan söylediğini söyler. Manav’ın Dubai Havalimanı’na giderken bir kazayla karşılaştığını bildirir. Savita ağlıyor. Archana, Manav’ın ölümünü duyunca o da ölür herkes ağlar. Ankita Naren’e sarılır ve ağlar.


Archana’nın ruhu, Manav ile Pavitra Rishta’sı hakkında konuşuyor. Nerede olduğunu bilmediğini söylüyor. Dönüyor ve şalını tutan genç Manav’ı (Susant Singh Rajput) görüyor. Onu daha yakın tutar ve bu ilişkilerin ölümden sonra bile daha yakın olduğunu söyler. Archana duygulanır ve ona sarılır. Manav onu öperken Pavitra Rishta müzik çalar. Archana, ilişkilerinin Pavitra Rishta olduğunu ve hikayenin sona erdiğini söyler. Pavitra Rishta, Manav ve Archana’nın ruhunun ölümden sonra cennette birleşmesiyle ve Ankita-Naren’in evlilikten sonra sonsuza dek mutlu yaşamasıyla sona erer.

Baş Tacım 333. Bölüm final 9 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla