Sosyal Medya

Beyaz Magazin 10 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin Son Dakika magazin haberleri ünlülerden sıcak haberler izle!Oyuncu Aslı Enver yeni bir aşka yelken açtı. Aslı Enver, işadamı Berkin Gökbudak ile el ele görüntülendi.Yaprak Dökümü'nün Ceyda'sı Başak Sayan Azra Kohen'in 2013 yılında yayımlanan 'Fi' adlı kitabının kendisinin 2011 yılında yayımlanan ‘Bağlanma Korkusu’ adlı kitabından çalıntı olduğunu iddia etmişti. Bu iddianın yankıları hala sürerken, Azra Kohen, yaptığı son paylaşımda Başak Sayan'a 'yalancı' deyip, seksi fotoğrafını paylaştı.Eski eşi İzzet Antebi'nin Çağla Şıkel ile yasak aşk yaşadığını ileri sürerek Instagram'dan mesajlarını ifşa eden sosyetik Didem Sarı çark etti. Didem Sarı eski eşiyle aşk yaşadığını iddia ettiği Çağla Şıkel'den özür diledi


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 10 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle


Fahriye Evcen Burak Özçivit ayrıldı mı? Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da ailesi ile tatil yapan oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan ile beraber koronovirüse yakalanmıştı. Evcen toparlanırken oğlu için dua istemişti. Kötü bir süreçten geçem Fahriye Evcen Burak Özçivit çiftine ilişkin bomba bir iddia ortaya atıldı.

Güzel oyuncu Hande Erçel, "Sen Çal Kapımı" dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile düşman çatlatan ilişkisi geçen aylarda sona ermiş, daha sonra gönlünü Kaan Yıldırım'a kaptırmıştı. Ancak bu ilişkisinde de umduğunu bulamayan oyuncu, son hamlesiyle kafaları karıştırdı. Hande Erçel'in Kerem Bürsin detaylı paylaşımı sosyal medyada geniş yankı buldu. Takipçileri Hande Erçel'e, "Kerem Bürsin'e gönderme mi?" diye sordu.

Petek Dinçöz, nişanlısı Nida Büyükbayraktar'la yakın zamanda evleneceğini açıkladı. YorumcuBilal Özcan Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayraktar nişan ve evlilik sürecini tek tek anlattı. 


Aslı Enver'in yeni sevgilisi ortaya çıktı! Oyuncu ve iş adamı...

Oyuncu Aslı Enver yeni bir aşka yelken açtı. Aslı Enver, işadamı Berkin Gökbudak ile el ele görüntülendi.


Çalıntı kitap olayında flaş gelişme! Başak Sayan Azra Kohen...

Yaprak Dökümü'nün Ceyda'sı Başak Sayan Azra Kohen'in 2013 yılında yayımlanan 'Fi' adlı kitabının kendisinin 2011 yılında yayımlanan ‘Bağlanma Korkusu’ adlı kitabından çalıntı olduğunu iddia etmişti. Bu iddianın yankıları hala sürerken, Azra Kohen, yaptığı son paylaşımda Başak Sayan'a 'yalancı' deyip, seksi fotoğrafını paylaştı.


Didem Sarı mesajlarını ifşa ettiği Çağla Şıkel'den özür diledi!

Eski eşi İzzet Antebi'nin Çağla Şıkel ile yasak aşk yaşadığını ileri sürerek Instagram'dan mesajlarını ifşa eden sosyetik Didem Sarı çark etti. Didem Sarı eski eşiyle aşk yaşadığını iddia ettiği Çağla Şıkel'den özür diledi

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar'la neden nişanlandı? Didem Taslan canlı yayına bağlandı...

Geçtiğimiz nisan ayında 8 yıllık evliliğini bitiren Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nişanlandı. Petek Dinçöz haberi, sosyal medyadan duyurdu. Petek Dinçöz'ün bu flaş kararını yorumcu Bilal Özcan değerlendirdi.

Öte yandan programın ilerleyen dakikalarında yayına bağlanan Nida Büyükbayraktar'ın eski eşi Didem Taslan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.