Sosyal Medya

Beyaz Magazin 11 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin son dakika magazin haberleri izle! Fahriye Evcen Burak Özçivit ayrıldı mı? Güzel oyuncu Hande Erçel, "Sen Çal Kapımı" dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile düşman çatlatan ilişkisi geçen aylarda sona ermiş, daha sonra gönlünü Kaan Yıldırım'a kaptırmıştı. Ancak bu ilişkisinde de umduğunu bulamayan oyuncu, son hamlesiyle kafaları karıştırdı.Petek Dinçöz, nişanlısı Nida Büyükbayraktar'la yakın zamanda evleneceğini açıkladı.


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 10 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle


Pınar Eliçe ve Bilal Özcan, Şeyma Subaşı konusunda fena kapıştı!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kendisine yönelik ağır hakaret ve paylaşımlar yapan kullanıcıların tespit edilip, cezalandırılmasını istedi. Subaşı'na "Avrupalı o... parası olanın metresi" gibi ağır hakaretler yağdıran sosyal medya hesaplarının 5 kadın kullanıcı tarafından yönetildiği ortaya çıktı

Demet Akalın Norm Ender kapışmasına Sinan Akçıl'da katıldı! Ama niyeti çok farklı...

Popçu Demet Akalın'ın geçen günlerde şampanya skandalı oldukça tepki toplamıştı. Hatta şarkıcı gelen tepkilerden çok etkilendiğini, 50 tane iğne olduğunu açıklamıştı…

Demet Akalın Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesi soruları basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Norm Ender'in kendisi için yaptığı 'çaptan düşmüş popçu' ifadelerinin Okan Kurt'u oldukça kızdırdığını söyledi.

Öte yandan Sinan Akçıl'da arkadaşı Demet Akalın'ı destekledi. Sinan Akçıl, sözlerinin devamında Norm Ender'e ateş püskürdü. Norm Ender'in bu ifadelere yanıtı olacak mı merak konusu...

Gerçek ortaya çıktı! Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayraktar yıllar önce...!!!
Şarkıcı Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlanmıştı. Dinçöz ile Büyükbayraktar'ın tanışmasının yıllar öncesine dayandığı ortaya çıktı. 


Fahriye Evcen Burak Özçivit ayrıldı mı? Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da ailesi ile tatil yapan oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan ile beraber koronovirüse yakalanmıştı. Evcen toparlanırken oğlu için dua istemişti. Kötü bir süreçten geçem Fahriye Evcen Burak Özçivit çiftine ilişkin bomba bir iddia ortaya atıldı.

Güzel oyuncu Hande Erçel, "Sen Çal Kapımı" dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile düşman çatlatan ilişkisi geçen aylarda sona ermiş, daha sonra gönlünü Kaan Yıldırım'a kaptırmıştı. Ancak bu ilişkisinde de umduğunu bulamayan oyuncu, son hamlesiyle kafaları karıştırdı. Hande Erçel'in Kerem Bürsin detaylı paylaşımı sosyal medyada geniş yankı buldu. Takipçileri Hande Erçel'e, "Kerem Bürsin'e gönderme mi?" diye sordu.

Petek Dinçöz, nişanlısı Nida Büyükbayraktar'la yakın zamanda evleneceğini açıkladı. Yorumcu Bilal Özcan Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayraktar nişan ve evlilik sürecini tek tek anlattı.