Sosyal Medya

Beyaz Magazin 15 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin izle!Ekranların yakışıklı isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü olacağı çok önceden belli olan Kral Kaybederse dizisinde, yakışıklı oyuncunun kiminle kamera karşısına geçeceği merak ediliyordu.Beyaz yarı çıplak sahne elbisesiyle Alaçatı'da sahne alan Gülşen'in terici yorumcular da birbirine düşürdü


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 15 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle


Aslı Enver ile sevgilisi Berkin Gökbudak kararını verdi! Bomba iddia...

oyuncu Aslı Enver, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Murat Boz ile uzun soluklu ilişkisinin ardından özel hayatında dikiş tutturamayan Aslı Enver, Önder Öztarhan'dan ayrıldıktan sonra gönlünü iş insanı Berkin Gökbudak'a kaptırdı. Geçen günlerde yeni sevgilisiyle el ele görüntülenen Enver hakkında son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı



Hande Erçel'in yeni sevgili bakın kim çıktı! Enişteyi görenin dibi düşüyor...

Oyuncu Hande Erçel yeni bir aşka yelken açtı. Ünü yurt dışına çıkan Hande Erçel, bu defa Yunanlı bir sevgili buldu. Sosyal medyadan takibe aldığı Yunan şarkıcı da Hande Erçel'i takip etti. Eski sevgilisi Kerem Bürsin ile barıştıkları iddia edilen Hande Erçel'in Yunan Şarkıcı ile flörtleştiği ortaya çıktı. Bakın Hande Erçel gönlünü kime kaptırdı?

Şeyma Subaşı'dan bomba iddia!!! Şeyma Subaşı hamile mi?

Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, ilişkilerine bir şans daha vermişti. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile şimdilerde Marmaris’te tekne tatili yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflarla takipçileriyle iletişim kuruyor. Subaşı, son olarak Mısırlı aşkıyla romantik bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu. 



Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural'ın askerlik için sahte rapor aldığı başta olmak üzere hakkında bir çok iddialarda bulunmuştu.

Selçuk Ural, son olarak gazetecilerin sorularını cevapladı. Muhabirlerin oğlu Hakan Ural hakkında tekrar soru sorması üzerine ağır sözler sarf etti.


Ekranların yakışıklı isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü olacağı çok önceden belli olan Kral Kaybederse dizisinde, yakışıklı oyuncunun kiminle kamera karşısına geçeceği merak ediliyordu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un rol arkadaşı olarak Serenay Sarıkaya ile anlaşıldı.


Son dönemde şarkıları kadar iddialı sahne kıyafetleriyle de dikkat çeken Gülşen, son tercihiyle yine çok konuşuldu.

Beyaz yarı çıplak sahne elbisesiyle Alaçatı'da sahne alan Gülşen'in terici yorumcular da birbirine düşürdü