Sosyal Medya

Beyaz Magazin 16 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin yeni bomba haberleri ile magazinin nabzını ekranlara taşıyor. Beyaz Magazin izle! oyuncu Aslı Enver, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Murat Boz ile uzun soluklu ilişkisinin ardından özel hayatında dikiş tutturamayan Aslı Enver, Önder Öztarhan'dan ayrıldıktan sonra gönlünü iş insanı Berkin Gökbudak'a kaptırdı. Geçen günlerde yeni sevgilisiyle el ele görüntülenen Enver hakkında son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı.Oyuncu Hande Erçel yeni bir aşka yelken açtı. Ünü yurt dışına çıkan Hande Erçel, bu defa Yunanlı bir sevgili buldu. Sosyal medyadan takibe aldığı Yunan şarkıcı da Hande Erçel'i takip etti. Eski sevgilisi Kerem Bürsin ile barıştıkları iddia edilen Hande Erçel'in Yunan Şarkıcı ile flörtleştiği ortaya çıktı. Bakın Hande Erçel gönlünü kime kaptırdı?Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, ilişkilerine bir şans daha vermişti. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile şimdilerde Marmaris’te tekne tatili yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflarla takipçileriyle iletişim kuruyor. Subaşı, son olarak Mısırlı aşkıyla romantik bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te
 
Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 16 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle


Oğuzhan Koç'dan Demet Özdemir'e dev jest! Milyonluk hediye...

26 Ağustos'ta nikâh masasına oturacak olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, düğün hazırlığı yapıyor. Özdemir'in düğünde üç ayrı gelinlik giyeceği de konuşulanlar arasında.... Oğuzhan Koç'un, düğün öncesi müstakbel eşine büyük bir jest yaptığı öğrenildi. İki milyon TL değerinde bir hediye hazırlattı.

Onur Akay'dan Banu Alkan'ın nişanlısı Kemal Yıldız hakkında olay açıklamalar!

Güzelliği dillere destan olan 64 yaşındaki Banu Alkan, evleneceğini duyurmuştu. Son yıllarda çıkardığı şarkılarla da adından söz ettirmeyi başaran Banu Alkan son olarak kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile nişanlandığını duyurmuştu. Kemal Yıldız'a büyük bir aşkla bağlanan Banu Alkan kandırılıyor mu?

Hollandalı iş insanı olduğu söylenen Kemal Yıldız'ın ismi dahi yalanmış. Beyaz Magazin canlı yayınına bağlanan Onur Akay, Banu Alkan'ın nişanlısı Kemal Yıldız hakkında olay açıklamalarda bulundu.


Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar evleniyor! Kına gecesindeki görüntüler Bilal Özcan'ı çıldırttı...

Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'dan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı.

Ayrılığın ardından oğluyla Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlanmıştı. Petek Dinçöz, dün akşam kına gecesi yaptı.
Petek Dinçöz'ün kına gecesindeki kemer detayı ise yorumcu Bilal Özcan'ı çok sinirlendirdi.


Aslı Enver ile sevgilisi Berkin Gökbudak kararını verdi! Bomba iddia...

oyuncu Aslı Enver, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Murat Boz ile uzun soluklu ilişkisinin ardından özel hayatında dikiş tutturamayan Aslı Enver, Önder Öztarhan'dan ayrıldıktan sonra gönlünü iş insanı Berkin Gökbudak'a kaptırdı. Geçen günlerde yeni sevgilisiyle el ele görüntülenen Enver hakkında son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı



Hande Erçel'in yeni sevgili bakın kim çıktı! Enişteyi görenin dibi düşüyor...

Oyuncu Hande Erçel yeni bir aşka yelken açtı. Ünü yurt dışına çıkan Hande Erçel, bu defa Yunanlı bir sevgili buldu. Sosyal medyadan takibe aldığı Yunan şarkıcı da Hande Erçel'i takip etti. Eski sevgilisi Kerem Bürsin ile barıştıkları iddia edilen Hande Erçel'in Yunan Şarkıcı ile flörtleştiği ortaya çıktı. Bakın Hande Erçel gönlünü kime kaptırdı?

Şeyma Subaşı'dan bomba iddia!!! Şeyma Subaşı hamile mi?

Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, ilişkilerine bir şans daha vermişti. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile şimdilerde Marmaris’te tekne tatili yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflarla takipçileriyle iletişim kuruyor. Subaşı, son olarak Mısırlı aşkıyla romantik bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu. 


Gülşen skandalına sahip çıktı: En masum yerlerimiz, memelerimiz açık olsun....!!!

Ünlü popçu Gülşen, geçen akşam İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda sahne aldı. Binlerce vatandaşın önünde şarkılarını söyleyen Gülşen tartışmalara yol açan sahne kıyafetiyle gündem oldu. Son olarak göğüs dekoltesiyle ilgili sahnede kullandığı "En masum yerlerimiz, annelerimizin memeleri açık olsun, bırakın!" sözleri şaşkına çevirdi. Aynı kıyafete şarkıcı Hande Yener'den de "Soyunmaktan başka ne numaran var" eleştirisinde bulunmuştu.