Sosyal Medya

Beyaz Magazin 17 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin bugün izle! Oğuzhan Koç'dan Demet Özdemir'e dev jest! Milyonluk hediye...Onur Akay'dan Banu Alkan'ın nişanlısı Kemal Yıldız hakkında olay açıklamalar! Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar evleniyor! Kına gecesindeki görüntüler Bilal Özcan'ı çıldırttı...


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 16 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle


Oğuzhan Koç'dan Demet Özdemir'e dev jest! Milyonluk hediye...

26 Ağustos'ta nikâh masasına oturacak olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, düğün hazırlığı yapıyor. Özdemir'in düğünde üç ayrı gelinlik giyeceği de konuşulanlar arasında.... Oğuzhan Koç'un, düğün öncesi müstakbel eşine büyük bir jest yaptığı öğrenildi. İki milyon TL değerinde bir hediye hazırlattı.

Onur Akay'dan Banu Alkan'ın nişanlısı Kemal Yıldız hakkında olay açıklamalar!

Güzelliği dillere destan olan 64 yaşındaki Banu Alkan, evleneceğini duyurmuştu. Son yıllarda çıkardığı şarkılarla da adından söz ettirmeyi başaran Banu Alkan son olarak kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile nişanlandığını duyurmuştu. Kemal Yıldız'a büyük bir aşkla bağlanan Banu Alkan kandırılıyor mu?

Hollandalı iş insanı olduğu söylenen Kemal Yıldız'ın ismi dahi yalanmış. Beyaz Magazin canlı yayınına bağlanan Onur Akay, Banu Alkan'ın nişanlısı Kemal Yıldız hakkında olay açıklamalarda bulundu.


Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar evleniyor! Kına gecesindeki görüntüler Bilal Özcan'ı çıldırttı...


Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'dan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı.

Ayrılığın ardından oğluyla Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlanmıştı. Petek Dinçöz, dün akşam kına gecesi yaptı.
Petek Dinçöz'ün kına gecesindeki kemer detayı ise yorumcu Bilal Özcan'ı çok sinirlendirdi.