Sosyal Medya

Beyaz Magazin 18 Ağustos 2022 tek parça izle

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davası görünmeye başlandı! Ece Erken adliyede bayıldı.Banu Alkan'ın 20 yaş küçük nişanlısı dolandırıcı iddialarına cevap verdi! Haberlerle dalga geçti!Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar evlendi! İşte düğünden çok özel görüntüler...


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te
 
Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 17 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle


Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davası görünmeye başlandı! Ece Erken adliyede bayıldı

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ci-nayet davasında ilk duruşma başladı. Duruşma öncesi gözyaşlarına boğulan Ece Erken, mah-keme salonunda da sanık Kadir Yasak savunma yaparken fenalaştı. Baygınlık geçiren Ece Erken'in duruşma salonundaki sandalyeye başını çarptığı öğrenildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ö-ldüren sanık Kadir Yasak, "Bana ve aileme kü-für ediyordu, olay bu yüzden yaşandı. Ben yere doğru ateş ettim, Şafak yere düştü. Bir el daha yere doğru ateş ettim. Öldürmek istesem direk gidip kafasına ateş ederdim" dedi. 
 


Banu Alkan'ın 20 yaş küçük nişanlısı dolandırıcı iddialarına cevap verdi! Haberlerle dalga geçti!

Banu Alkan son olarak kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile nişanlandığını duyurmuştu. Kemal Yıldız'a büyük bir aşkla bağlanan Banu Alkan kandırılıyor mu? Hollandalı iş insanı olduğu söylenen Kemal Yıldız'ın ismi dahi yalanmış. Beyaz Magazin canlı yayınına bağlanan Onur Akay, Banu Alkan'ın nişanlısı Kemal Yıldız hakkında olay açıklamalarda bulundu. Kemal Yıldız hakkında çıkan iddiaları dalga geçerek cevap verdi.



Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar evlendi! İşte düğünden çok özel görüntüler...
Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 5 ay önce Serkan Kodaloğlu ile evliliğini bitirdi. Miami’ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile nişanlandı.

Aradığı aşkı Nida Büyükbayraktar’da bulan Petek Dinçöz, bugün evlendi. Beşiktaş’ta lüks bir otelde düğün yapan ünlü şarkıcının mutluluğu yüzünden okunuyordu


ŞOK!!! Kıvanç Tatlıtuğ'un kaçamak gecesi! Başak Dizer'in bu yakınlaşmadan haberi var mı?

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un arkadaşları ve 3 kadınla bir mekanda görüntülenmesi büyük yankı buldu.

Üç aylık baba olan Kıvanç Tatlıtuğ'un gece kaçamağından eşi Başak Dizer'in haberinin olup olmadığı merak konusu

Ahmet Hakan, Gülşen'in sahne kıyafetini eleştirdi! Bilal Özcan, Hakan'a ayar verdi...

Gazeteci Ahmet Hakan, sanatçı Gülşen'i sahne kıyafetleri üzerinden hedef gösterdi. Ahmet Hakan, "Bu işi kararında bırakırsa... Hem kendisi hem de toplum açısından daha iyi olacak galiba" dedi. Ahmet Hakan'ın eleştirisini hafif bulan yorumcu Bilal Özcan, Ahmet Hakan'ı sert bir dille eleştirdi.