Sosyal Medya

Beyaz Magazin 27 Temmuz 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin son dakika magazin izle! Beyaz Magazin programına telefonla bağlanan Mehmet Ali Erbil, ünlü oyuncular Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında şoke eden sözler sarf etti..Ebru Gündeş'in annesinin cenazesindeki detayı Bilal Özcan yakaladı.Ünlü şarkıcı Hadise'nin geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturduğu iş insanı Mehmet Dinçerler, kendisi hakkında ortaya atılan şirketinde çalışan işçileri mağdur ettiği yönünde çıkan haberlere karşı harekete geçti.


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 27 Temmuz 2022 Canlı Yayını İzle


Mehmet Dinçerler'in son yaptıkları Bilal Özcan'ı çıldırttı!!! 'Sen bizimle uğraşmayı bırak da...'

Ünlü şarkıcı Hadise'nin geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız bir şekilde nikah masasına oturduğu iş insanı Mehmet Dinçerler, kendisi hakkında ortaya atılan şirketinde çalışan işçileri mağdur ettiği yönünde çıkan haberlere karşı harekete geçti.

Mehmet Dinçerler'in yaptıkları yorumcu Bilal Özcan'ı çılgına çevirdi. Bilal Özcan, Mehmet Dinçerler'i sert bir dille eleştirdi. 

Ebru Gündeş'in annesinin cenazesindeki detayı Bilal Özcan yakaladı!


Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in dün koronavirüs nedeniyle vefat eden annesi Müjgan Bilgin için cenaze töreni düzenlendi.
Ebru Gündeş'i bu zor gününde dostları yalnız bırakmadı. Ebru Gündeş'in annesinin cenazesindeki detayı Bilal Özcan yakaladı.


Mehmet Ali Erbil'den Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında şoke eden sözler!!!

Beyaz Magazin programına telefonla bağlanan Mehmet Ali Erbil, ünlü oyuncular Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında şoke eden sözler sarf etti..


Beyaz Magazin 27 Temmuz 2022 tek parça izlemek için tıkla