Sosyal Medya

Beyaz Magazin 29 Temmuz 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin izle! Ajda Pekkan hakkında şok eden iddialar!!! Yer yerinden oynayacak!!!Gülbin Vardar'ın sıkıntılı günleri geride kaldı! Pınar Eliçe'den yardım eli...


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 29 Temmuz 2022 Canlı Yayını İzle

Ajda Pekkan hakkında şok eden iddialar!!! Yer yerinden oynayacak!!!

Beyaz Magazin canlı yayın konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Programın bugünkü bölümüne Ajda Pekkan'ın evinin tadilatını yapan Emre Düzel konuk oldu. Emre Düzel, Ajda Pekkan hakkında şoke eden iddialarda bulundu.

Gülbin Vardar'ın sıkıntılı günleri geride kaldı! Pınar Eliçe'den yardım eli...

Geçtiğimiz günlerde Beyaz Magazin'e konuk olan ve eski eşi tarafından sıkıntılı günler yaşadığını iddia eden Gülbin Vardar'dan sevindiren haber geldi.

Gülbin Vardar'ın eski eşi Ali Uğur Akbaş'ın davadan vazgeçtiği ortaya çıktı.

Hadise Mehmet Dinçerler'in tatil planı Bilal Özcan'ı çılgına çevirdi, ağzına geleni saydırdı!

Hadise, iş adamı eşi Mehmet Dinçerler'le Bodrum tatiline çıktı. Popçu, Göltürkbükü'nde 7 günlüğüne tuttukları lüks villaya 764 bin 400 lira ödedi. Yorumcu Bilal Özcan konuyla ilgili olarak söz aldığı anlarda daha önce işçileriye sıkıntılar çeken Mehmet Dinçerler'e çok sert sözler sarf etti.


İbrahim Tatlıses'e bir şok da ilk eşi Adalet Sara'dan!!!


Bir süredir ailesiyle yaşadığı problemler ve oğlu Ahmet Tatlıses ile ilk eşi Adalet Sara hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündem olan İbrahim Tatlıses büyük bir şok yaşadı. Adalet Sara, hakkında ağır ifadeler kullanan eski eşi İbrahim Tatlıses'e hakaret davası açtı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde "22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında Gülşen sahne aldı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konser veren Gülşen'e çiçek ve hediyeler takdim etti. Posbıyık, "Ancak hoşuma gitmedi. Gülşen'imizi böyle kapalı görmeye alışık değiliz" diyerek, espri yaptı.


Yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın o günlerde başlayan dostluğu devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da birlikte tatil yapan yakın dostlardan yeni paylaşım geldi.