Sosyal Medya

Beyaz Magazin 3 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin son bölüm izle! Ayrıldığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tekrardan barışan Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu haberleri ortaya atıldı. Peki Şeyma Subaşı hamile mi? İddialar doğru mu? Ece Erken, Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun sahte imzayla hayat sigortasından para almaya çalıştığını öne sürdü.


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 1 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle

Beyaz Magazin bugün izle! 
 

Bilal Özcan, Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün'ün Zeytin Ağacı dizisini yerden yere vurdu!

Şarkıcı Demet Akalın, Netflix'in yeni dizisi Zeytin Ağacı'nda başrol oynayan oyuncu Tuba Büyüküstün'e göndermede bulundu.

Öte yandan yorumcu Bilal Özcan Zeytin Ağacı dizisi hakkında sert yorumlarda bulundu. Zeytin Ağacı dizisi için uygunsuz sahnelerin bulunduğunu ifade eden Bilal Özcan, ''+18 uyarı yaptınız diye böyle bir şey yapamazsınız'' dedi.


Aleyna Tilki'nin şoke eden paylaşımına Pınar Eliçe'den olay yorum!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki yine konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Karadeniz'de bir yaylaya çıkan Aleyna Tilki eline aldığı tabancayla rast gele ateş etti. Aleyna Tilki'nin son dönemde yaptıklarını değerlendiren yorumcumuz Pınar Eliçe genç şarkıcı hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

Ece Erken, eşinin ölümünün ardından kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü eski kayınbiraderiyle bir kez daha karşı karşıya geldi.

Ece Erken, Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun sahte imzayla hayat sigortasından para almaya çalıştığını öne sürdü.


Şeyma Subaşı hamile mi? Meedo ile barışan Şeyma Subaşı hakkında bebek iddiası...

Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı ile alakalı yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Ayrıldığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tekrardan barışan Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu haberleri ortaya atıldı. Peki Şeyma Subaşı hamile mi? İddialar doğru mu? 




Kavga yeniden başlıyor! Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a sert sözler!

Geçtiğimiz dönemde yaptıkları açıklamalarla birbirlerine sert sözler sarf eden Mustafa Keser ve Bülent Ersoy yeniden karşı karşıya geldi. Mustafa Keser polemiği yeniden ateşleyecek bir açıklamada bulundu. Diva Bülent Ersoy'un Mustafa Keser'in yeni açıklamasına ne cevap vereceği merak konusu...