Sosyal Medya

Beyaz Magazin 4 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin bugün izle! Bilal Özcan, Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün'ün Zeytin Ağacı dizisini yerden yere vurdu! Aleyna Tilki'nin şoke eden paylaşımına Pınar Eliçe'den olay yorum! Yıldız Tilbe, konserde 'Eteğini çıkar' diyen seyirciye sert çıktı: Seni sahneye alır...!!!


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 4 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle

Yeşim Salkım'dan yıllar sonra gelen olay itiraf!

Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki programının bu haftaki konuğu şarkıcı Yeşim Salkım oldu. Yeşim Salkım'dan yıllar sonra gelen bir itiraf programa damgasını vurdu.


Bilal Özcan'dan Hasan Can Kaya ve programı konuşanlar hakkında ağır yorumlar...

Şarkıcı İrem Derici'yle girdiği komik polemikle yeniden gündeme gelen Konuşanlar programı sunucusu Hasan Can Kaya'ya yorumcumuz Bilal Özcan'dan çok sert eleştiri geldi.


İbrahim Tatlıses’in İbo Show'u yayından kaldırıldı mı?

İbrahim Tatlıses’in sunduğu ve 9 yıl aradan sonra Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşan İbo Show programı ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezonda Eylül ayında yeni bölümleri ile ekranlara gelmesi beklenen programın yayından kaldırılacağı iddiası gündeme oturdu. 


İzzet Antebi ile Çağla Şikel'in aşk yaşadığını iddia eden Didem Sarı'nın sevgilisi evli çıktı!

Eski eşi İzzet Antebi'nin Çağla Şıkel ile yasak aşk yaşadığını ileri sürerek Instagram'dan mesajlarını ifşa eden sosyetik Didem Sarı'nın gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Sık sık mangal partisinden paylaşım yaptığı sevgilisi cin-ayet su-çundan cez-aevinde yatmış, Devlet Tiyatrosu sanatçısı Kaya Akarsu’nun evli oğlu Kayacan Akarsu çıktı. Evet, yeni sevgilisi meğer evliymiş... 




Bilal Özcan, Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün'ün Zeytin Ağacı dizisini yerden yere vurdu!

Şarkıcı Demet Akalın, Netflix'in yeni dizisi Zeytin Ağacı'nda başrol oynayan oyuncu Tuba Büyüküstün'e göndermede bulundu.

Öte yandan yorumcu Bilal Özcan Zeytin Ağacı dizisi hakkında sert yorumlarda bulundu. Zeytin Ağacı dizisi için uygunsuz sahnelerin bulunduğunu ifade eden Bilal Özcan, ''+18 uyarı yaptınız diye böyle bir şey yapamazsınız'' dedi.


Aleyna Tilki'nin şoke eden paylaşımına Pınar Eliçe'den olay yorum!

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki yine konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Karadeniz'de bir yaylaya çıkan Aleyna Tilki eline aldığı tabancayla rast gele ateş etti. Aleyna Tilki'nin son dönemde yaptıklarını değerlendiren yorumcumuz Pınar Eliçe genç şarkıcı hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

Yıldız Tilbe, konserde 'Eteğini çıkar' diyen seyirciye sert çıktı: Seni sahneye alır...!!!

Önceki akşam İstanbul'da konser veren Yıldız Tilbe, "Eteğini çıkar" diye bağıran kadın hayranına tepki gösterdi. Şarkılarına ara vererek hayranına cevap veren Tilbe, "Seni sahneye çıkartıp eteğini de çıkartırım. Allah herkesi özgür yaratmış ama insanlar, insanları rahat bırakmıyor" dedi. 


Demet Akalın'ın açıklamasında dikkat çeken detay! Alişan'a mı taş attı?

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan şarkıcı Demet Akalın yaptığı açıklamayla da gündemde kalmaya devam ediyor. Demet Akalın'ın bir garsonun kafasından içecek dökmesi olayı Türkiye'nin gündemine düştü. Demet Akalın yaptığı açıklamadaki bir ayrıntıyı yakalayan Pınar Eliçe, ''Bu sözleri acaba Alişan için mi söyledi?'' yorumunu yaptı.

Gülşen ve Hadise arasında sponsor krizi patladı!


Ünlü şarkıcı Hadise'nin kıyafet sponsorlarından olan İtalya'nın dev markası Gülşen'i sayfa sayfa paylaşması magazin gündemine bomba gibi düştü. İtalya'nın dev markasının Gülşen'i paylaşması karşısında Hadise'nin kıskançlık krizlerine girdiği iddia edildi.

Ece Erken, eşinin ölümünün ardından kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü eski kayınbiraderiyle bir kez daha karşı karşıya geldi.

Ece Erken, Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun sahte imzayla hayat sigortasından para almaya çalıştığını öne sürdü.