Sosyal Medya

Beyaz Magazin 5 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin en sıcak son dakika magazin haberleri izle! İzzet Antebi ile Çağla Şikel'in aşk yaşadığını iddia eden Didem Sarı'nın sevgilisi evli çıktı! İbrahim Tatlıses’in sunduğu ve 9 yıl aradan sonra Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşan İbo Show programı ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Bilal Özcan'dan Hasan Can Kaya ve programı konuşanlar hakkında ağır yorumlar...


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 5 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle


Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ayrıldı mı? Bilal Özcan tüm yaşananları anlattı...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın ayrıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyadaki magazin hesaplarının ortaya attığı iddianın gerçeklerini yoruncumuz Bilal Özcan açıkladı. Bilal Özcan, Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ayrılık haberlerine son noktayı koydu.

Bilal Özcan ve Pınar Eliçe'den Merve Boluğur'a sert eleştiri!

Aranjör Mert Aydın ile yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu Merve Boluğur, aşka geldi. Sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu yayınlayan Boluğur, Aydın'a "Kocam!" diye seslendi. Yorumcularımız Bilal Özcan ve Pınar Eliçe, Merve Boluğur'un bu paylaşımına sert bir dille eleştirdi.


Demet Akalın'a laf atan Gökhan Özoğuz Bilal Özcan'ı çıldırttı, ağzına geleni saydırdı!!!

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, sahne aldığı mekanda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'ı eleştirdi. Gökhan Özoğuz'un sözleri karşısında çok sinirlenen yorumcumuz Bilal Özcan ağzına geleni saydırdı.


Yeşim Salkım'dan yıllar sonra gelen olay itiraf!

Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki programının bu haftaki konuğu şarkıcı Yeşim Salkım oldu. Yeşim Salkım'dan yıllar sonra gelen bir itiraf programa damgasını vurdu.


Bilal Özcan'dan Hasan Can Kaya ve programı konuşanlar hakkında ağır yorumlar...

Şarkıcı İrem Derici'yle girdiği komik polemikle yeniden gündeme gelen Konuşanlar programı sunucusu Hasan Can Kaya'ya yorumcumuz Bilal Özcan'dan çok sert eleştiri geldi.


İbrahim Tatlıses’in İbo Show'u yayından kaldırıldı mı?

İbrahim Tatlıses’in sunduğu ve 9 yıl aradan sonra Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşan İbo Show programı ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezonda Eylül ayında yeni bölümleri ile ekranlara gelmesi beklenen programın yayından kaldırılacağı iddiası gündeme oturdu. 


İzzet Antebi ile Çağla Şikel'in aşk yaşadığını iddia eden Didem Sarı'nın sevgilisi evli çıktı!

Eski eşi İzzet Antebi'nin Çağla Şıkel ile yasak aşk yaşadığını ileri sürerek Instagram'dan mesajlarını ifşa eden sosyetik Didem Sarı'nın gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Sık sık mangal partisinden paylaşım yaptığı sevgilisi cin-ayet su-çundan cez-aevinde yatmış, Devlet Tiyatrosu sanatçısı Kaya Akarsu’nun evli oğlu Kayacan Akarsu çıktı. Evet, yeni sevgilisi meğer evliymiş...