Sosyal Medya

Beyaz Magazin 8 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin yeni bölüm 8 Ağustos izle! Beyaz Magazin ünlülerden bomba haberleri izle! Aranjör Mert Aydın ile yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu Merve Boluğur, aşka geldi. Sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu yayınlayan Boluğur, Aydın'a "Kocam!" diye seslendi. Yorumcular Bilal Özcan ve Pınar Eliçe, Merve Boluğur'un bu paylaşımına sert bir dille eleştirdi.Şarkıcı Gökhan Özoğuz, sahne aldığı mekanda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'ı eleştirdi. Gökhan Özoğuz'un sözleri karşısında çok sinirlenen yorumcu Bilal Özcan ağzına geleni saydırdı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın ayrıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyadaki magazin hesaplarının ortaya attığı iddianın gerçeklerini yoruncu Bilal Özcan açıkladı. Bilal Özcan, Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ayrılık haberlerine son noktayı koydu.


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 8 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle


Norm Ender Demet Akalın'a laf attı Bilal Özcan cevap verdi: İşine bak sen, konserinde gençler...

Rapçi Norm Ender'den, garsonun başından aşağı şampanya döken Demet Akalın'a olay bir gönderme geldi. 

Rapçi Norm Ender, Demet Akalın'ın hareketi hakkında, ''Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş, sakil bir popçu yapar'' dedi. Norm Ender'in sözlerine yorumcu Bilal Özcan'dan çok sert cevaplar geldi. Norm Ender'in konserinde yaşananları tek tek anlatan Bilal Özcan'ın sözleri izleyenleri şaşırttı.

Beyaz Magazin'i hedef alan Merve Boluğur'a Didem Delen'den tokat gibi sözler!!!

Geçtiğimiz hafta Aranjör Mert Aydın ile yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu Merve Boluğur, aşka geldi. Sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu yayınlayan Merve Boluğur, Mert Aydın'a "Kocam!" diye seslendi.
Yorumcular Bilal Özcan ve Pınar Eliçe, Merve Boluğur'un bu paylaşımını sert bir dille eleştirmişti.

Merve Boluğur sosyal medya hesabında programımıza ağır hakeretlerde bulundu. Merve Boluğur'a cevabı moderatör ve sunucu nDidem Delen sert bir dille cevap verdi.
 

Selda Bağcan'dan Gökhan Türkmen'e sert cevap!!!

Usta sanatçı Selda Bağcan, kendisini Aleyna Tilki'yi sahneye çıkarttığı için eleştiren meslektaşı Gökhan Türkmen'e sert bir cevap verdi. 


Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ayrıldı mı? Bilal Özcan tüm yaşananları anlattı...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın ayrıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyadaki magazin hesaplarının ortaya attığı iddianın gerçeklerini yoruncumuz Bilal Özcan açıkladı. Bilal Özcan, Acun Ilıcalı ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ayrılık haberlerine son noktayı koydu.

Bilal Özcan ve Pınar Eliçe'den Merve Boluğur'a sert eleştiri!

Aranjör Mert Aydın ile yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu Merve Boluğur, aşka geldi. Sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu yayınlayan Boluğur, Aydın'a "Kocam!" diye seslendi. Yorumcularımız Bilal Özcan ve Pınar Eliçe, Merve Boluğur'un bu paylaşımına sert bir dille eleştirdi.


Demet Akalın'a laf atan Gökhan Özoğuz Bilal Özcan'ı çıldırttı, ağzına geleni saydırdı!!!

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, sahne aldığı mekanda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döken Demet Akalın'ı eleştirdi. Gökhan Özoğuz'un sözleri karşısında çok sinirlenen yorumcumuz Bilal Özcan ağzına geleni saydırdı.