Sosyal Medya

Beyaz Magazin 9 Ağustos 2022 tek parça izle

Beyaz Magazin izle! Geçtiğimiz hafta Aranjör Mert Aydın ile yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu Merve Boluğur, aşka geldi. Sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu yayınlayan Merve Boluğur, Mert Aydın'a "Kocam!" diye seslendi. Yorumcular Bilal Özcan ve Pınar Eliçe, Merve Boluğur'un bu paylaşımını sert bir dille eleştirmişti. Merve Boluğur sosyal medya hesabında programımıza ağır hakeretlerde bulundu. Merve Boluğur'a cevabı moderatör ve sunucumuz Didem Delen sert bir dille cevap verdi. Usta sanatçı Selda Bağcan, kendisini Aleyna Tilki'yi sahneye çıkarttığı için eleştiren meslektaşı Gökhan Türkmen'e sert bir cevap verdi Rapçi Norm Ender'den, garsonun başından aşağı şampanya döken Demet Akalın'a olay bir gönderme geldi. Rapçi Norm Ender, Demet Akalın'ın hareketi hakkında, ''Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş, sakil bir popçu yapar'' dedi. Norm Ender'in sözlerine yorumcu Bilal Özcan'dan çok sert cevaplar geldi. Norm Ender'in konserinde yaşananları tek tek anlatan Bilal Özcan'ın sözleri izleyenleri şaşırttı


 

Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin, Bilal Özcan, Didem Delen ve Pınar Eliçe ile hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de

Beyaz Magazin 9 Ağustos 2022 Canlı Yayını İzle


Aslı Enver'in yeni sevgilisi ortaya çıktı! Oyuncu ve iş adamı...

Oyuncu Aslı Enver yeni bir aşka yelken açtı. Aslı Enver, işadamı Berkin Gökbudak ile el ele görüntülendi.


Çalıntı kitap olayında flaş gelişme! Başak Sayan Azra Kohen...

Yaprak Dökümü'nün Ceyda'sı Başak Sayan Azra Kohen'in 2013 yılında yayımlanan 'Fi' adlı kitabının kendisinin 2011 yılında yayımlanan ‘Bağlanma Korkusu’ adlı kitabından çalıntı olduğunu iddia etmişti. Bu iddianın yankıları hala sürerken, Azra Kohen, yaptığı son paylaşımda Başak Sayan'a 'yalancı' deyip, se-ksi fotoğrafını paylaştı.


Didem Sarı mesajlarını ifşa ettiği Çağla Şıkel'den özür diledi!

Eski eşi İzzet Antebi'nin Çağla Şıkel ile yasak aşk yaşadığını ileri sürerek Instagram'dan mesajlarını ifşa eden sosyetik Didem Sarı çark etti. Didem Sarı eski eşiyle aşk yaşadığını iddia ettiği Çağla Şıkel'den özür diledi

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar'la neden nişanlandı? Didem Taslan canlı yayına bağlandı...

Geçtiğimiz nisan ayında 8 yıllık evliliğini bitiren Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nişanlandı. Petek Dinçöz haberi, sosyal medyadan duyurdu. Petek Dinçöz'ün bu flaş kararını yorumcu Bilal Özcan değerlendirdi.

Öte yandan programın ilerleyen dakikalarında yayına bağlanan Nida Büyükbayraktar'ın eski eşi Didem Taslan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.


Norm Ender Demet Akalın'a laf attı Bilal Özcan cevap verdi: İşine bak sen, konserinde gençler...

Rapçi Norm Ender'den, garsonun başından aşağı şampanya döken Demet Akalın'a olay bir gönderme geldi. 

Rapçi Norm Ender, Demet Akalın'ın hareketi hakkında, ''Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş, sakil bir popçu yapar'' dedi. Norm Ender'in sözlerine yorumcu Bilal Özcan'dan çok sert cevaplar geldi. Norm Ender'in konserinde yaşananları tek tek anlatan Bilal Özcan'ın sözleri izleyenleri şaşırttı.

Beyaz Magazin'i hedef alan Merve Boluğur'a Didem Delen'den tokat gibi sözler!!!

Geçtiğimiz hafta Aranjör Mert Aydın ile yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu Merve Boluğur, aşka geldi. Sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu yayınlayan Merve Boluğur, Mert Aydın'a "Kocam!" diye seslendi.
Yorumcular Bilal Özcan ve Pınar Eliçe, Merve Boluğur'un bu paylaşımını sert bir dille eleştirmişti.

Merve Boluğur sosyal medya hesabında programımıza ağır hakeretlerde bulundu. Merve Boluğur'a cevabı moderatör ve sunucu nDidem Delen sert bir dille cevap verdi.
 

Selda Bağcan'dan Gökhan Türkmen'e sert cevap!!!

Usta sanatçı Selda Bağcan, kendisini Aleyna Tilki'yi sahneye çıkarttığı için eleştiren meslektaşı Gökhan Türkmen'e sert bir cevap verdi.