Sosyal Medya

Bir Şansım Olsa 164. Bölüm 7 Ağustos Tek Parça İzle

Bir Şansım Olsa yeni bölüm izle! İkinci bir şans isteyenlerin başvuracağı, "keşke"lerine çözüm arayacağı programda gerçek yaşanmış hikayelerin kahramanları ekranda yüzleşecek.Bir Şansım Olsa 163. Bölümünde; Emekli olduktan sonra doktor tavsiyesiyle yürüyüşe başlayan Metin Bey’in bu yürüyüş sevdasının ailesini nasıl etkilediğini göreceksiniz. Nimet Hanım ve kızı Esra, Metin Bey’i bulmak için Bir Şansım Olsa’ya başvuracaklar.


 

Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ahu Sungur'un, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 'Bir Şansım Olsa'  pişmanlık duyanlara kapılarını açacak.

İkinci bir şans isteyenlerin başvuracağı, "keşke"lerine çözüm arayacağı programda gerçek yaşanmış hikayelerin kahramanları ekranda yüzleşecek.


"Zaman makinesine girip, hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?" sorusuna cevap arayan, geçmişlerinde pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları olanlar bu programda bir şans daha isteyecek. 

"Bir Şansım Olsa" her Cumartesi-Pazar saat 13.00'te Show TV'de!

Bir Şansım Olsa 164. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Bir Şansım Olsa 164. Bölüm Fragmanı | "Kim yalan konuşuyormuş her şey ortaya çıksın..."


Bir Şansım Olsa 163. Bölüm | 6 Ağustos 2022

Bir Şansım Olsa 163. Bölümünde; Emekli olduktan sonra doktor tavsiyesiyle yürüyüşe başlayan Metin Bey’in bu yürüyüş sevdasının ailesini nasıl etkilediğini göreceksiniz. 

Nimet Hanım ve kızı Esra, Metin Bey’i bulmak için Bir Şansım Olsa’ya başvuracaklar.

Metin Bey’e ulaşmaya çalışırken olaya dahil olan yürüyüş arkadaşlarını görünce şok olacak ve Metin Bey’den yaşananları dinleyeceksiniz. 
Metin Bey’in, çocukluk arkadaşı Önder ile yürüyüş sırasında yaşadığı olayları merakla takip edeceksiniz.  


"Bir Şansım Olsa" her Cumartesi-Pazar saat 13.00'te Show TV'de!

Bir Şansım Olsa 164. Bölüm 7 Ağustos Tek Parça İzlemek için tıkla