Sosyal Medya

Bu Sabah Haberleri 11 Ağustos Son Bölüm 2022 Tek Parça İzle

Bu Sabah Haberleri İzle! Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", haftanın ilk günü dopdolu içeriği ve birbirinden ilginç haberleri ile izleyiciyle buluşacak. İzleyicisine her daim yenilikler sunmayı ve fenomen programlar yaratmayı ilke haline getiren Show TV, gündüz kuşağında benzersiz bir içerikle izleyicisinin karşısına çıkıyor.


 

Bu Sabah Bülteni Show TV tarafından hazırlanan sabah bülteninde gündemin öne çıkan başlıklarını 
 Ebru Akel ve Murat Güloğlu izleyicilere sunuyor.

Ekranların sevilen, güvenilen ünlü isimlerinden Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile Bu Sabah hafta içi her gün 08.00'de canlı yayınla Show TV'de!


Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile Bu Sabah, hafta içi her gün canlı yayınla 08.00'de Show TV'de!

Bu Sabah 11 Ağustos canlı yayın izlemek için tıkla



Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", haftanın ilk günü dopdolu içeriği ve birbirinden ilginç haberleri ile izleyiciyle buluşacak.
 

İzleyicisine her daim yenilikler sunmayı ve fenomen programlar yaratmayı ilke haline getiren Show TV, gündüz kuşağında benzersiz bir içerikle izleyicisinin karşısına çıkıyor.


Ekranların en sevilen ve güvenilen isimlerinden Ebru Akel ile Murat Güloğlu’nu buluşturan ‘Bu Sabah’, reytinglerde en üst sıralarda yer alan Show Haber’in desteğiyle hazırlanıyor.

Her konuda farklı stüdyo konukları ile renklenecek program, Ebru Akel ve Murat Güloğlu’nun yorumları ve sunumuyla hafta içi sabahlarının vazgeçilmezi olacak.


Bu Sabah 238. Bölüm 11 Ağustos 2022 Full İzlemek için tıkla