Camdaki Kız'a Transfer Muzo'nun sevdiği Kız Hande Erçel'mi?

Camdaki Kız'a Transfer Muzo'nun sevdiği Kız Hande Erçel'mi?
Camdaki Kız'a Olay Transfer Muzo'nun sevdiği Kız Hande Erçel'mi

Camdaki Kız'a Olay Transfer Muzo'nun sevdiği Kız Hande Erçel'mi?

KANAL D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin sevilen karakteri Muzo'nun sevdiği kızın kim olduğu sorusu bölümlerdir gizemini koruyor ve seyirciyi meraklandırıyor. Medya kulislerinde patlayan iddialara göre Muzo karakterinin sevgilisini Hande Erçel canlandıracak!

KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor

KANAL D'de Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi sürpriz bir transfer haberiyle gündemde... İddiaya göre Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan vev Devrim Yakut'un oynadığı Camdaki Kız'a son yılların en büyük oyuncu transferi gerçekleşmek üzere. Sevgilisi Kerem Bürsin ile başrol oynadığı Sen Çal Kapımı dizisiyle uluslararası bir üne kavuşan Hande Erçel Camdaki Kız dizisine transfer oluyor. 

KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor

"Yakında ekranda olacağım" demişti

Geçtiğimiz günlerde ekrana dönüş sinyali veren güzel oyuncu, "Yakında ekranda olacağım" demişti.
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Her bölümüyle fark yaratan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Hande Erçel'in oynayacağı rol de medya kulislerine düştü.
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Camdaki Kız dizisine "Begüm" karakteri ile katılacak olan oyuncunun Muzo'nun gerçek aşkını oynacağı öne sürüldü.

KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Öte yandan geçtiğimiz günlerde rol alacağı ilk sinema filmi Mest-i Aşk'ın setinden fotoğraflar paylaşan başarılı oyuncu filmde Kimya Hatun karakterini canlandıracak.

KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
İran Türkiye ortak yapımı olan film Erçel'in uluslararası platformda yayınlanacak ilk filmi olacak.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel 24 Kasım 1993, Bandırma,Türk oyuncu ve model.
Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir.
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı.
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu.
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Hande Erçel, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini oynadı.
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Filmografisi
2013 Dizi "Tatar Ramazan (dizi,2013)" Kendisi Yardimci oyuncu
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu
2017 Dizi Siyah Inci Hazal Başrol oyuncusu
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Reklam
Yıl Başlık Ürün Kaynak
2016 L'Oréal Paris Casting Creme Gloss
2017 Defacto Çuk Oturur mükemmel Durur
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Ödülleri ve adaylıkları
Yıl Ödül Töreni Kategori Proje Sonuç
2012 Miss Civilization of Turkey Birincilik Kazandı
Miss Civilization of The World İkincilik Kazandı
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
2015 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri Pantene Yıldızı Parlayanlar Güneşin Kızları Kazandı
En Yakışan Çift (Selin & Ali) Adaylık
2016 23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
2.Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
7.KTÜ Medya Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu Kazandı
7.İMK Sosyal Medya Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Aşk Laftan Anlamaz Adaylık
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
2017 1.Müzikonair Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
8.KTÜ Medya Ödülleri En Beğenilen Dizi Çifti (Hayat & Murat) Adaylık
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
Yeditepe Üniversitesi 5.Dilek Ödülleri En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Kazandı
1.Türkiye Çocuk Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
KANAL D Camdaki Kız'a olay transfer: Muzo'nun sevgilisi Hande Erçel oluyor
2.Türkiye Gençlik Ödulleri En İyi Kadin Dizi Oyuncusu Kazandı
İstanbul Moda Rehberi Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu