Sosyal Medya

Can Yoldaşım 262. Bölüm 18 Nisan Pazartesi Full İzle

Can Yoldaşım 262. Bölüm 18 Nisan Full İzle


 

Can Yoldaşım 262. Bölüm 18 Nisan Pazartesi Full İzle

Can Yoldaşım’da bugün Tripati sonunda Sandiya’yı bulur ve gerçekleri öğrenir. Santos Suraj’ın katil olduğunu öğrenecek mi?


Sandiya Suraj’ın kendisini dükkana kapatmasıyla büyük bir şok yaşar ve oradan kurtulmaya çalışır.

Tripati ise her yerde Sandiya’yı arar. Sandiya’ya bir türlü ulaşamayan Tripati Suraj’a sorduğunda onun hareketlerinden şüphelenir.

Suraj’ın dükkanına girmek isteyen Tripati ilk başta başarılı olmasa da sonunda Sandiya’yı bulur.


Sandiya kendisini Suraj’ın kapattığını ve Mohit’i onun öldürdüğünü söylediğinde Rathi ailesi neye uğradığını şaşırır. Arun ise bu gerçeği Santos’tan saklamak ister. Santos oğlunun katiliin suraj olduğunu öğrenecek mi?

Can Yoldaşım 262 Bölüm CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Satya’nın sözleri Sandiya’nın da kafasını karıştırır. Sandiya tekrar şüpheci bakmaya başlar. Nitekim tarlada araştırma yapan memur ona büyük bir ipucu verir. Memurun ayaklarına hep dikenler batmıştır. Emily’nin de ayağındaki dikenleri çıkarmaya çalışması Sandiya’yı şüphelendirir. Sandiya Emily’nin bir şeyler sakladığını düşünür.


Emily’den itiraf geldi! Sandiya’nın bu şüphesi onu korkutur. Emily aileden biridir. Ancak bunu bir kenara bırakmalı ve onu sorgulamalıdır. Bu amaçla Satya ile iletişime geçen Sandiya durumu ona anlatır. Emily için tutuklama kararı çıkar ancak Emily bir anda ortalıktan kaybolur. Sandiya onun için arama çıkartırken Emily karakolda suçunu itiraf etmeye gelmiştir. Emily Mohit’i öldürdüğünü söyler.

Satya ve Sandiya şaşırır. Bir anda iki itirafçı olmuştur. Emily’de itirafını yapar. Mohit ile boşanma kağıtları için buluştuğunu orada Komal’ında olduğunu anlatır. Mohit’in boşanmayı istemediğini ve çıkan kavgada kuyuya düştüğünü anlatır. Emily’nin itirafı Lokesh’e göre daha tutarlıdır. Ancak Satya bununla yetinmez. Olayı derinlemesine araştırmaya kararlıdır.


Katil kim! Bu amaçla telefon kayıtları incelenir. Arama yapılan yerler gezilir ancak yeterli kanıt bulunamaz. Sandiya’nın ise kafası daha çok karışır. Bu sefer Lalima’dan şüphelenir. Lokesh’in itirafı ablasını korumaya yönelik olabilir. İyi haber ise polis karakolundan gelir. Memurlar Komal’ın telefon izini bulmuşlardır. Sandiya Komal’ın bulunmasıyla gerçeğin ortaya çıkacağını düşünür.

Aşkın ve kurulan hayallerin birbiriyle sınandığı Can Yoldaşım hafta içi 15:30, hafta sonu 16:00’da Kanal 7’de…

Sandiya ve Satya Komal’ı yakalamak için operasyon yapar ancak başarılı olamaz. Operasyonu duyan Emily onlardan önce Komal’a ulaşır ve onu saklar. Bu esnada Lalima ve Lokesh’de delil olabileceği düşünülen kıyafeti saklamakla meşguldür. Hem Emily hem de Lalima şüphe uyandırır.


Çember daralıyor! İşler tam bir arap saçına dönerken Sandiya ve Satya için yukarıdan baskı gecikmez. Amirler bu olayı artık çözülmesini ister. Ancak Satya ve Sandiya henüz emin değildir. İki olası suçlu vardır. Ancak hem Emily gem de Lokesh için yeterli kanıt yoktur. Sadece itiraflar vardır.

Bu yüzden Satya ve Sandiya olayları tekrar canlandırmaya karar verir. İkili cinayet günü olanları tekrar yaparlar. Bu zihin egzersizi işe de yarar. Sandiya aramanın yapıldığı yer ve numaranın başka olduğunu fark eder. Bu polisi gerçeğe yaklaştıracak büyük bir adımdır.


Can Yoldaşım 262. Bölüm 18 Nisan Full İzlemek için tıkla