Sosyal Medya

Can Yoldaşım 264. Bölüm Fragmanı 20 Nisan Çarşamba

Can Yoldaşım 264. Bölüm Fragmanı 20 Nisan Çarşamba Can Yoldaşım 264. bölümü ile 20 nisan 2022 çarşamba günü tv kanalında kaldıği yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Can Yoldaşım dizisinin gelecek yeni bölüm fragmanını en iyi reklamsız ve kaliteli olarak izlemeniz için web sitemizde.Sandiya yaptığı planla yargıcın aklını başına getirmişti. Halkı desteğiyle beraber yargılanma sürecinin tekrarlanmasına karar verilmişti.


 

Can Yoldaşım 264. Bölüm Fragmanı 20 Nisan Çarşamba

Santoş ömür boyu hapse mahkûm olmuştu. Sandiya yaptığı planla yargıcın aklını başına getirmişti. Halkı desteğiyle beraber yargılanma sürecinin tekrarlanmasına karar verilmişti.

Santoş kurtulacak mı? Mahkeme günü geldiğinde Sandiya ve yanındaki kadınlar yüzleri kapalı şekilde mahkeme salonuna girer.


Sandiya ve destekçileri Santoş eğer hapsedilirse tüm kadınlar yüzü kapalı gezecek der. Bu olayın kadınların özgürlük savaşı için dönüm noktası olduğunu haykırır. Eğer Santoş hapsedilirse kimse bir kadına zarar verildiğinde ona yardım etmeyecektir. Kadınlar özgürce sokakta dolaşamayacaktır.

Sandiya ve destekçileri olayı bir kadın hakları sorunsalına çevirerek hakimi sıkıştırır. Hakim tüm bu kaosa son vererek kararını verdiğini söyler. Herkes sessizce hakimi dinler. Halim Santoş’u suçsuz bulduğunu, bir kadını korumak için oğlunu bile ne olursa olsun engellemeye çalışan bu kadına saygı duyduğunun da altını çizer. Santoş’un tahliyesi dışarıda danslarla karşılanır. Herkes çok ama çok mutludur.


Buruk mutluluk! Santoş her ne kadar serbest kalsa da işler düzelmemiştir. Mohit’in ölümü büyük yaralar açmıştır. Özellikle Santoş ve Suraj çok olumsuz etkilemiştir. Suraj ve Sandiya arasında ise yaşananlar hala çözülmemiştir. Hatırlarsanız Suraj Sandiya’yı bağlayıp dükkana kilitlemişti. Suraj bu yaptığından dolayı Sandiya’dan nasıl özür dileyeceğini düşünür. Suraj için bunu yapmak oldukça zordur. Suraj’ın aksine Sandiya bu olayı o denli büyütmemiştir.


Konakta bu burukluklar dışında Lalima’nın düğünü için hazırlıklar yapılır. Tüm bu hazırlıklar yapılırken sürprizle karşılaşırlar. Bu sürpriz Chaturi’dir. Hatırlarsanız Chaturi konaktan ayrılıp köyüne gitmiş ve uzunca süre gözükmemişti. Chaturi’nin dönüşü biraz farklı olur. Oldukça zenginleşmiş dönen Chaturi başta Mena olmak üzere herkesi şaşırtır. Hizmetçi olarak giden şimdi ise zengin dönen Chaturi’nin bu durumunu en çok merak eden elbette Menakşi’dir.


Chaturi’nin dönüşü!  Mena yine boşboğazlık yapar. Tüm olanları Chaturi’ye anlatmaya başlar. Özellikle Suraj’ın yalanlarını ve yaşanan son durumu. Mena Sandiya’dan gidip Suraj ile konuşmasını ve durumu düzeltmesini söyler. Chaturi ise bu şekilde davranırsa işler daha da çıkmaza girebilir der. Onun düşüncesi Suraj’ın tüm yaptıklarının kendi hatası olmadığını göstermektir. Suraj bunu bilerek değil ailesi için yapmıştır. Sandiya bu fikri beğenir ancak nasıl yapacaktır?

Sandiya bu durumu düşünürken tam tersi Surja’da nasıl özür dileyeceğini düşünür. İkili de durumu düzeltmek için istekli ancak birbirlerinden habersizdir. İkilinin arasını düzelten ise minik bir kaza olur. Sandiya’nın ayağı takılınca kendini Suraj’ın kollarında bulur. İkili romantik bir an yaşarlar. Suraj bu anı fırsat olarak değerlendirir ve Sandiya’dan özür diler.


İşler her ne kadar iyi gitse de durumu bu sefer de erkek tarafı karıştırır. Vikram ve Bholaram Suraj’ın kafasını karıştırır. Sandiya’nın onu affetmediğini söyler. Suraj hayır affetti dese de ikili onun fikrini değiştirir. Sandiya’ya karşı mesafeli davranmasını söyler Onca yaptığından sonra ne bu samimiyet diye kızarlar.


Tam tersi kız tarafı da Sandiya’ya yüklenir. Onlarda Sandiya’dan trip ve tavır yapmasını ister. Suraj ile arasının düzelmesi için bu gereklidir. Hızlı bir şekilde affetmesi ileride tekrar bu sorunun gün yüzüne geleceğinin işaretidir derler. Kısaca ikili zorla Sandiya ve Suraj’ın arasını bozar!