Sosyal Medya

Can Yoldaşım 265. Bölüm 21 Nisan Perşembe İzle

Can Yoldaşım 265. Bölüm 21 Nisan Perşembe


 

Can Yoldaşım 265. Bölüm  21 Nisan Perşembe

Santoş mahkemede tüm gerçekleri anlatmıştı.
  Mohit zorla Lalima’ya haiz olmak istemiş Santoş bunu engellemeye çalışırken Mohit’i öldürmüştü. Hakim bu itirafın incelemesi için davayı ertelemişti. Peki 265. bölümde bizleri neler bekliyor

Santoş ve Suraj’ın tutukluluğunun devam etmesiyle dava ertelenir. Evde büyük bir matem vardır. Tüm aile en başlangıcında ölümüne oldukca üzülmüş olduğu Mohit’i lanetle anar. Bir kadının iffetine göz dikecek denli iyi mi alçalmıştır! Üstelik Mohit bir kız babasıdır. Emily, Mohit’e ilişkin tüm fotoğrafları yırtar. Santoş ise yapmış olduğu suçtan dolayı pişman değildir. Şundan dolayı o savunmasız bir bayanı korumak istemiştir.


Sandiya yeni bir boyut kazanmış davayı yeniden inceler. Lalima’nın da ifadesi alınır. Lalima, Mohit’in ona haiz olmaya çalıştığını, o esnada düşüp bayıldığını ve uyandığında Mohit’i yerde yatıyor gördüğünü anlatır. Lokesh’i aradığını ve birlikte Mohit’i kuyuya attıklarını söyler. Ardından Lokesh’in de ifadesi alınır.


Santoş Suçlu mu Suçsuz mu? Sandiya davayı araştırırken sokakta, televizyonda özetlemek gerekirse her yerde tek bir mevzu konuşulmaktadır. Santoş’un yapmış olduğu bu katliam haklı mı yoksa haksız mıdır? İnsanların bir kısmı bir kadının iffetini koruduğu için Santoş’u haklı bulur. Diğer bir görüş ise tam tersidir. Santoş’un oğlunu öldürmekle büyük hata yapmış olduğu, bu durumu engellemek için onu öldürmek zorunda olmadığıdır.


Can Yoldaşım 265.Bölüm Özeti – 21 Nisan Perşembe

Bu durum geniş kitlelerce kritik edilmeye devam eder. Diğer tarafta Lalima’da zor anlamış olur yaşar. Kadınlar onu iffetsizlikle sular. Evinde otursan bunlar yaşanmazdır denir. Sandiya bu şekilde konuşan bayanlara bir güzel ağzının payını verir. Lalima’ya bir destekte nişanlısından gelir. Onunla gurur duyduğunu söyler. Artık hepimiz dava günün ve verilecek sonucu bekler. Toplum tamamen ikiye bölünmüş durumdadır.


Dava günü geldi! Ertesi gün dava günüdür. Santoş ve öteki hepimiz mahkeme salonuna alınır. Hakim yeniden tüm yaşananları dinler. Lalima’nın da ifadesi alınır. Mohit’in yapmış olduğu bu alçakça girişim yeniden dinlenir. Savunma avukatı söz alarak Santoş’a sorular yöneltir.


Bu sorular Santoş ve Mohit içinde geçmişe dayanan problemler olduğu yönündedir. Savunma avukatı Santoş’un Mohit’e karşı geçmişten öfkeli bulunduğunu, onu işe yaramaz olarak gördüğünü ve bu yüzden öldürdüğünü iddia eder. Annenin toplumda örnek teşkil ettiğini burada verilecek kararın emsal durumunda bulunduğunu söyler. Avukatın isteği Santoş, Rahti’nin en ağır cezaya çarptırılmasıdır.


Müebbet hapis! Avukatın hitabı oldukça etkili olur. Hakim sonucu açıklayacağını duyurur. Tüm ifadeler ve delillerin incelendiğini, Santoş, Rathi’nin bilerek ve isteyerek adam öldürdüğünü. Lalima’ya meydana getirilen girişimin hafifletici bir sebep olmadığını. Bu yüzden Santoş’un yaşam boyu hapse mahkum edildiğini açıklar. Herkes bu kararla yıkılır.


Karar her ne kadar bu şekilde olsa da Rathiler vazgeçmeyecektir. Halkında enerjisini alarak davaya itiraz edecek ve yeniden değerlendirilmesini isteyeceklerdir. Aile bunun için uğraşsa da hakim medyaya bakılırsa hareket etmeyeceğini açıkça söyler. Bu arada Santoş hapishaneye yerleştirilir. Hapishane tam bir kaos yuvasıdır.

Can Yoldaşım 265. Bölüm 21 Nisan Perşembe full izlemek için tıkla

Can Yoldaşım 265.Bölüm Özeti – 21 Nisan Perşembe Günü Neler Olacak?


Sandiya’nın oyunu! Hakim tekrardan dava açma talebini reddederken Sandiya onun aklını başına getirecek bir plan yapar. (*21*) kızı ile anlaşır. Mena adam kılığına girer ve hakimin kızına saldırır. Ona haiz olmak ister. Hakim bunu görünce şoke olur. Sandiya adama rica etmesini sakin olmasını söyler. Ancak hakim kızının çığlıklarını duyunca camı kırarak içeri girer. Yerdeki sopayı alıp tam vuracakken Sandiya gerçeği anlatır. Hakim büyük bir şok yaşar. Sandiya, Santoş’un durumu ile aynı bulunduğunu anlatır. Seni durdurmasam sende katil olacaktın der.


Bu planla hakimin aklı başına gelir. Davayı tekrardan açılmasına izin verir. Sandiya, Santoş’u hapishaneden çıkartırken yeni dava da çıkacak karar büyük merak mevzusudur.