Sosyal Medya

Can Yoldaşım 266. Bölüm İzle 22 Nisan Cuma

Can Yoldaşım 266. Bölüm İzle 22 Nisan Cuma


 

Can Yoldaşım 266. Bölüm İzle 22 Nisan Cuma

Lalima’nın düğünü ile başlar. Sandiya ve Suraj birbirlerini görünce adeta büyülenir. Minakşi Sandiya’ya kızar ve başka erkeklere bakıp, gülmesini, Suraj’ı kıskandırmasını ister. Vikram da aynı şekilde benzer sözlerle Suraj’a kızar. Başka yöne bakmasını ister. Sandiya Lalima ile Pramod’u tebrik eder. Suraj da oraya gelir ve ikiliyi tebrik eder.


Lalima Rajasthan’dan arkadaşı Gopi Modi geleceğini, onu kapıda karşılamalarını ister. Suraj ve Sandiya kapıya gider. Bu sırada kapıda duran Gopi, Suraj ve Sandiya’yı tanır. Gopi onların aşklarının büyüklüğünü Lalima’dan duyduğunu söylese de ikisi de birbirlerine karşı soğuk davranması, Gopi’nin dikkatini çeker.

Can Yoldaşım 266. Bölüm  22 Nisan cumaCANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Gopi Lalima’nı yanına gelir. Arkadaşını tebrik keder. Lalima da Gopi’yi tanıştırır. Lalima arkadaşı Gopi’nin çok iyi dans ettiğini söyler. Sandiya da Gopi’den dans etmesini rica eder. Gopi tek başına güzel dans gösterisi yapar. Dans bitime yakın Sandiya’yı da dansa kaldırır. Suraj bu sırada Sandiya’ya bir kez daha âşık olur. Vikram bunu fark eder ve Suraj’dan kendisine gelmesini, kılıbık erkek olmamasını ister.


Düğün sırasında kızlarla ile erkekler takımı yapılır ve yarışma düzenlenir. Kızlar takımın da ilk olarak Santos eşi Arun ile yarışır. Arun eşine kaybeder. Akabinde Vikram ile Minakşi yarışır. Bu defa Vikram kazanır. Yarışma kızlar ile erkeklerin mücadelesi son yarışmaya kalır. Son yarışmacı olarak Suraj ile Sandiya yarışır. Lakin ikisi de birbirlerine üstünlük sağlayamazlar. Santos oğlunun Sandiya’ya karşı üstünlük sağlamadığını görünce canı sıkılır.

Lokesh kadınların ve erkeklerin mücadelesinin berabere bittiğini açıklar. Sandiya Suraj’ın kaba bir adam olduğunu, yarışmayı kazanmak için söylediği eleştirilere sinir olur ve orayı terk eder. Santos bunu görüce endişelenir. Minakşi de aynı endişeler içinde Chatturi’ye kızar. Chatturi ise kavganın iyi olduğunu, aradaki sevgiyi daha çok pekiştireceğini, yakında ikiliyi birbirine bağlayacak güç olacağını söyler.


Rathi evine kuyumcu özel takıları ile gelir. Santos adama ne için geldiğini ve kimin oraya davet ettiğini sorar. Bu sırada Arun gelir. Hayat arkadaşına hediye almak için kendisi çağırdığını söyler ve Santos’a istediği altınları seçmesini ister. Santos seçerken, Arun ona takmasını istediği altını verir.


Santos kendi altın seçtikten sonra Vikram ile Minakşi’yi çağırır. Minakşi küpe alır. Suraj ve Sandiya gelir. Suraj Sandiya için saça takılan altın alır. Sandiya da Suraj için altın bileklik seçer.

Sandiya ve Suraj yalnız kaldıklarında, birbirlerine karşı ettiği ağır eleştirilerin doğru olup olmadığını düşünürler. Sandiya düğün günü Suraj’a aldığı altın kolyeyi takması, onun söylediği sözlerde ciddi olmadığını göstereceğini düşünür. Aynı şekilde Suraj da Sandiya’ya aldığı altın tokayı takması halinde, Sandiya’nın söylediği sözlerde ciddi olmadığını göstereceğini düşünür.


Düğün günü Sandiya ve Suraj birbirlerini ararlar. Minakşi ve Vikram onların birbirlerini görmelerine engel olur. Minakşi çaktırmadan Sandiya’nın altın tokasını çalar. Vikram da Suraj’a Sandiya’nın tokayı takmadığını söyler. Sandiya da Suraj’ın bilekliği takmadığını görür ve canı sıkılır.

Can Yoldaşım 266. Bölüm 22 Nisan Cuma full izlemek için tıkla


Chaturi Sandiya’ya şakadan sarkıntılık edecek bir adam bulurlar. Minakşi adama az bir para verir. Chatturi ise adama verilen parayı az bulur. Chatturi adama 1.000 RS para verir. Minakşi basit iş için çok para verdiğini söylese de Chatturi Suraj ile Sandiya’nın bir araya gelmesi için bu paranın az bile olduğunu söyler. Parayı da kendi cebindne vermediğin, Minakşi2nin çantasında aldığını söyleyince, Minakşi şok olur ve Chatturi’yi dövmek ister.

Adam dışarı çıkar. Bu sırada gözlüklü bir adam Minakşi’nin para ile tuttuğu adamı yakalar ve ona işi kedisi yapacağını, Rathi evine gelmesine gerek olmadığını söyler. Adam parayı da alıp, oradan uzaklaşır.


Gözlüklü adam Sandiya’nın sırtına çiçek atar. Sandiya ilk başta fark etse de görmemezlikten gelir. Bunu ikinci defa yapınca, Suraj dayanamaz ve herkesin içinde onu dövmek ister. Sandiya düğün sırasında kavga ortamı olmaması için Suraj’ı oradan alıp, sahnenin köşesine getirir.


Sandya ile Suraj birkaç gündür birbirlerini yanlış anladıkları olayları anlatırlar. Bu sırada mikrofon açık kalmıştır. Herkes Suraj ile Sandiya’nın konuşmasını dinler. Sonunda Minakşi oraya gelir ve düğünün devam etmesi gerektiğini söyler. Suraj ve Sandiya, konuşmalarını herkesin dinlediğini duyunca utanırlar. Tam düğün yeniden başlayacak derken, gözlüklü adam gelir ve şöyle der.

Diye bağırır. Herkes adamın kim ve neden düğünü durdurduğunu meraklı gözlerle bakar. Gözlüklü adam sahneye çıkar ve gözlerindeki gözlüğü çıkarınca, Suraj hemen onu tanır ve onun Chotu olduğunu söyler. Herkes uzun zaman sonra Chotu’yu görünce sevinir. Chotu üniversite eğitimini bitirdiğini yakında mezuniyet tereni olacağını, Rathi ailesini mezuniyetine beklediğini söyler.