Sosyal Medya

Can Yoldaşım 271. Bölüm 27 Nisan Çarşamba Tek Parça İzle

Sandiya tren istasyonunda onunla karşılaşamadıkları için orada görmüş olabileceğini söyler. Suraj onu Pakistan’dan görse de buna ihtimal dahi vermez.


 

 Minakşi Azro olmadan nasıl ritüeller yapılacağını sorar. Ved gelir ve oyuncak bebeğini Santos’a verir. Santos da Azro’nun oyuncak bebek gibi güzel olduğunu, o olmasa da onu temsilen bebek olacağını açıklar. Chotu ile birlikte ritüelleri yapılır.

Sandiya, Mahek’e gönderdikleri kargoyu alıp almadıklarını sorar. Mahek ile Resham da kargo henüz ellerine ulaşmadığını söyler. Sandiya bu olayın arkasında bir şey olduğunu düşünüp, kurye firmasını arar. Firma adres de hata olduğunu, görevli adrese gittiğinde, böyle bir yeri bulamadığını söyler. Sandiya Haydarabad’a gönderdiklerini açıklar. Görevli adresi bir kez daha kontrol edeceklerini söyleyip telefonu kapatır.


Resham, Arzo’yu arar. Vize işlemlerini bitirip bitirmediğini, Hindistan’a bilet alıp almadığını sorar. Azro da vize işlemlerini tamamladığını, trenle gelmek için bilet aldığını açıklar. Resham bu habere çok sevinir. Resham Azro ile konuşurken, cebinden bir miktar para düşer. Lakin kimse onu fark etmez.



Resham, Arzo ile telefonda konuştuğunu, yarın burada olacağını Sandiya’ya açıklar. Sandiya ise gelin kızı yollarda bekletmeden onu almaya gideceğini söyler.

Arzo damat adayı ile yan yana olmak varken, tek başına Pakistan’da kaldığı için kendisini çok şansız hisseder. Yalnızlığını gidermek için yavru köpekle konuşur.

Sandiya Suraj’ın dükkanına gider. Orada Chotu hakkında konuşurlar. Chotu dışında herkesin çok mutlu olduğunu söyleyen Sandiya, Azro’nun gelmemesi Chotu’yu etkilediğini düşünür. Bu sırada Chotu gizlice telefonda Piya ile konuşur. Evleneceği kızın gelmediğini söylerken içeri Suraj girer. Chotu korkudan ne dişeyeceğini bilemez. Lakin Suraj Chotu’nun telefonda konuştuklarını duymamıştır.

Minakşi evi temizlerken yerde para bulur ve çok sevinir. Parayı hemen kendisi almak ister. Emily paraya baktığında onun Hindistan parası değil, Pakistan parası olduğunu öğrenince canı sıkılır.

Minakşi yerde bulduğu parayı almak ister. Lakin paranın Hindistan parası olmadığını öğrenince Sandiya’nın Pakistan’dan yanlışlıkla getirmiş olabileceği aklına gelir. Sandiya havaalanında tüm parasını değiştirdiğini, eve Pakistan parası getirmediğini söyler. Santos yanlışlık olabileceğini, Rathi ailesinin son erkek ferdini evlendirecekleri için düzenlemelere yardım etmelerini ister.

Ertesi gün Ajmer’e tren gelir. Azro’nun arkadaşılar Azro’yu uyandırır. İnme vakti geldiğini söyler. Azro trenden inmeye hazırlanırken; Suraj, Sandiya ve Chotu oraya gelir. Sandiya elleri boş olduğunu, Azro’yu çiçekle karşılamaları gerektiğini akıl eder. Suraj ve Sandiya çiçek almak için istasyondan kısa bir süre ayrılır.

Azro trenden iner. Uzatan Chotu’yu görse de fanlar çalışır ve Azro’nun kucağında ki köpek kaçar. Azro onun peşinden giderken her yer toz duman olur. Chotu köpeği yakalar. Azro köpeği yakalayan adamın yüzüne bakmadan, onun elinden köpeği alır. Azro orada Rathi ailesini göremeyince, arkadaşları ile birlikte Rathi evine doğru gitmek için taksiye binerler.


Can Yoldaşım 270. Bölüm 26 Nisan SALI tek parça izlemek için tıkla



Suraj ile Sandiya çalışan fanları devre dışı bırakıp istasyonda Azro’yu arasalar da bulamazlar. Resham onları arayıp, Azro’nun istasyondan ayrıldığını, arkadaları evine geldiğini söyler.

Herkes Azro’yu karşılar. Azro hemen Resham’a sarılır. Resham yanında köpeği de görünce onu nasıl getirdiğini sorar. Azrpo sınır kapısında geçerken onu sakladığını açıklar.

Azro Pakistan’dan Hindistan’a evlenmek için geldiğini bilen emniyet Azro’yu bazı formaliteler için çağırırlar. Azro düğün sırasında bu asıl prosedür diyerek karşı çıksa da mecburen oraya giderler. Sandiya’ya telefon gelir. Pakstan’dan Hindistan’a bir bayan geldiğini ve evlilik için bazı prosedürler için imza atması gerektiğini söyler. Sandiya durumu Santos’a bildirir.

Santos Pakistan’dan Hindistan’a evlenmeye kızların geldiğini duyunca şok olur. İki farklı dünyaların insanları asla bir arada olmaması gerektiğini söyler. Sandiya ise Emily de Hristiyan olmasına rağmen aileye çok iyi uyum sağladığını hatırlatır.

Sandiya evrakları imzalamaya gider. Santos da yanındadır. Bu sırada Azro ve Resham da oradan ayrılır. Lakin ikisi de birbirlerini görmezler.

Rathi ailesi Azro’nun haldi töreni için Resham’ın kaldığı misafirhaneye giderler. Sandiya, Suraj’a Azro için hediye alıp almadığını sorar. Suraj taksi şoföründen pazar yerine uğramasını ister. Lakin Sandiya bunlara gerek olmadığını, Amazon uygulamasında hemen sipariş edeceğini söyler.

Santos Azro’yu henüz tanımadığı için ona gizli gizli bazı testler yapacağını söyler. Sandiya ise testlerin kişiden kişiye ve olaydan olaya değişebileceğini için kesinlik ifadesi olmadığını, oradan çıkanı doru kabul etmenin ya da yanlış kabul etmenin de doğru olmayacağını açıklar. Suraj ise eski insanların kendilerince yeni gelinin test etme şekli olduğunu, hepsi Chotu’nun iyiliği için olduğunu, bundan dolayı karışmamasını ister.

Rathi ailesi Azro’nun haldi törenin yapar. Suraj Azro’ya bakında hemen onu tanır. Sandiya Azro’nun çok güzel olduğunu, Chotu’nun ise çok şanslı olduğunu açıklar. Suraj ise Azro ile daha önce bir yerde gördüğünü ama tam çıkaramadığını söyler.