Sosyal Medya

Can Yoldaşım 271. Bölüm 28 Nisan Perşembe tek parça İzle

Azro Pakistan meselesini gizlemeyi kabul eder Resham Suraj’a güvendiğini açıklar Santos Azro’nun saçma hakaretlerinden şüphelenir Resman Mahek’in azro2yu ihbar ettiğini öğrenir Rathi evine polis gelir Suraj durumu idare eder Polis şefi Azro’nun içlerine sızmış bir hain olabileceği ihtimalini unutmamasını ister Azro’nun konuşmalarından Santos şüphelenmeye başlar


 

Suraj’ın konuşması ile başlar. Suraj Resham’a torunu Azro için güvence verir. Ona Rathi ailesinde gelin gibi davranılacağını, ona karşı sevgi olacağını, bu süreç içerisinde Azro’nun Pakistanlı olmasını belli bir süre saklayacaklarını açıklar. Azro yalan üzerine evlilik inşa edilmez der. Suraj ise Sandiya ile ilk evlendiği anısını anlatıp, şimdi mutlu bir ailesi olduğunu açıklar. Resham Suraj’ın sözlerine istinaden torunu Azro’ya döner.


Azro Suraj’ın sözlerinden sonra kabul eder. Sandiya Azro’nun kabul etmeyeceğini düşünse de onun evet demesine, Suraj’ın Santos’a karşı yalan söylemeye hazır olmasını duyunca şaşkına döner.


Piya Chotu’nun yanına gelir. Onun damatlığının çok güzel olduğunu söyleyip iltifat eder. Chotu düğün sırasında Piya’nın bu kadar yakınlaşmasından rahatsız olur. Chotu onun isteği üzerine evlendiğini, şimdi ne olacağını söyler. Piya da Azro’ya karşı gerçekten âşık olmuş numarası yapıp, onun 10 Lakhı almasını, Azro’nun hatalarını da Santos’a her defasında göstermesini ister. Böylelikle Santos Azro’yu evden kovduğunda, elinde hem parası kalacağını hem de bu para ile evlenebileceklerini söyler.


Santso ve Minakşi gelini karşılamak için hazırlık yapar. Çok geçmeden gelin konvoyu gelir. Azro tahtın üzerinde 6 kişi zar zor taşıyarak eve getirir. Minakşi normalde 4 erkeğin taşıması gereken tahtı, şimdi 6 erkeğin zor taşıdığını söyler. Santos gelini karşılamak için aarti tepsini alır. Chotu ile evlenmek isteyen bir kız da Azro’yu rezil etmek için onun üzerine çaktırmadan kertenkele fırlatır. Azro kertenkeleyi görünce korkudan panikler. Santos gelinini o halde görünce, elindeki aarti tepsisini yere düşürür.


Azro aşağıya inince herkes fiziksel olarak çok büyük ve uzun boyulu olan Azro’yu görüce, Minakşi Santos’dan çekinir. Santos Minakşi’ye Vikram ile gidip gitmediklerini, gerçekten Azro’yu daha önce görüp görmediklerini sorar. Minakşi artık kaçacak yeri kalmadığı için yalan söylediklerini, Azro’yu daha önce görmediklerini açıklar.


Santos gelinine aarti yapabilmek için boyu kısa kalır. Ayağına tabure alıp ona aarti yapar. Azro kendisine karşı çevresinden sırık dediklerini, bundan gocunmayacağını söyleyip herkesi güldürür. Azro sırası ile tüm ritüelleri yapar. En son Azro “ab” ister. Herkes Ab ne diye düşünür. Sonunda Azro Ab’ın su olduğunu açıklar. Kocasının evine girerken adeta Ab-ı Hayat suyu içer gibi su içer. Herkes koca suyu tek dikişte tepesine dikip bitirmesine şaşırır. Santo da Azro’nun Chotu’ya ve Rathi evine nasıl uyum sağlayacağını kara kara düşünmeye başlar.



Mahek, Suraj ile Sandiya gerçeği saklayıp, Azro’yu gelin olarak kabul etmelerine sinir olur. Azro’yu evden kovdurmak için polisi arar. Kendisini Pakistanlı olarak tanıtıp, Rathi evinde yeğeni Azro’nun evlendiğini, yasal prosedürleri tamamlamadığını, hayatından endişe ettiğini söyleyip kapatır. Polisler hemen ihbarı değerlendirmek için Rathi evine doğru yola çıkar.


Mahek Azro’nun artık o evden kovulacağını düşünür. Arkasını döndüğünde, Resham’ı orada görünce şok olur. Resham ona tokat atar. Azro’nun başına gelen bu felaketi önceden bildiğini, şimdi işi daha da zorlaştırmak için elinden geleni yaptığı için ona kızar. Resham hemen Sandiya’yı arasa da Sandiya o sırada telefonla konuştuğu için ulaşamaz. Bu sırada Rathi evine polisler gelir. Azro’yu sorar. Santos da Azro gelini olduğunu söyler.


Santos polislere ne için geldiğini, neden Azro’yu aradıklarını sorar. Polisler Azro’nun Pakistanlı olduğunu söylemek isterken, oraya Suraj gelir. Çok geçmeden Sandiya da olay yerine gelir. Polisler amiri Sandiya’yı orada görünce hemen selam verirler. Sandiya evlilikle alakalı bazı evrakların tamamlanması için geldiğini söyleyerek Santos’u kandırır. Polisleri şekerci dükkanına gönderir.


Sandiya polislerin yanına gider. Ona Azro’nun artık gelinleri olduğunu, yasal tüm prosedürleri tamamlayacaklarını, yasal bir işlem yapmalarına gerek olmadığını açıklar. Polisler bunun üzerine oradan ayrılır.


Sandiya Azro’yu şekerci dükkanına çağırır. Ona Hindistan’da kaldığı süre içerisinde pasaportunu yanında taşımasını, seyahat ederken polislere bunu bildirmesini ister. Azro suçlu olmadığını, neden suçlu gibi gideceği yeri bildirmesine gerek olduğunu sorar. Sandiya henüz Hindistan vatandaşı olmadığı için bazı prosedürler geçerli olduğunu açıklar.

Can Yoldaşım 271. Bölüm 28 Nisan Perşembe tek parça izlemek için tıkla


Sandiya ve Suraj, Azro ile Chotu’nun odasını süsler. Minakşi de Azro’yu odaya getirir. Birazdan Chotu’nun geleceğini söyleyip kapıyı kapatır. Santos yasal olarak evlat edindiği Chotu’yu odaya kadar getirir. İçeri girmeden önce eşine karşı saygılı ve dürüst olmasını ster.


Azro oda duran kertenkeleyi fark eder. Onu sopa ile kovalamaya başlar. Santos kapıyı açtığında, Azro sopayı vurur. Santos Chotu’nun başına gelecek olan sopayı tutar. Chotu şok olur. Santos Azro’ya sopa ile ne yaptığını sorar. Azro kertenkeleyi korkutmak için yaptığını açıklar. Santos evde bir şey yapmadan iki defa düşünmesini isteyip, kapıyı kapatır. Santos merdivenlerden inerken, Azro’nun dengesiz hareketlerini düşünüp, Chotu’nun canından endişe eder.