Sosyal Medya

Can Yoldaşım 272. Bölüm 29 Nisan Cuma tek parça izle

Azro ile Choptu’un evlilik töreni yapılır Mahek Sandiya’nın telefonunu çalar Mahek kuryeyi kendisi teslim alır Santos kuryeye neden teslim edemediğini sorar Kurye adresin Hindistan’da olmadığını Pakistan’da olduğunu söyler Santos alkolün etkisi ile anlayama Chotu ile Azro evlenir Sandiya Azro’nun Pakistanlı olduğunu karakolda öğrenir Suraj da Azro’nun söylediği şiiri duyunca onun Pakistanlı kız olduğunu anlar


 

Azro’nun köpeği Chulbul ortalıkta gezinir. Lakin henüz Santos bunu görmemiştir. Sandiya birkaç gün içerisinde Santos’a bu konuyu açacağını, evde bir hayvan besleme konusunda onunla konuşacağını Suraj’a söyler.


Arzo ve Chotu bir arada dururlar. Emily de her ailenin mutlu günü kutlamak için dans edip, bugünü kutlayacaklarını açıklar. İlk olarak düğünden Arun oynar. Herkes Arun’un oyununu zevkle seyreder. Arun ile Santos da dans eder. Erkek tarafı dans edip sıra kız tarafına gelir. Azro hemen ayağa kalkıp dans eden ilk kişi olmak, Pakistan kültürünü onlara göstermek ister. Ayağa kalktığında kıyafetinin yırtıldığını görünce şok olur. Mahek hemen müdahale eder ve Arzo’yu yerine oturtur. Yırtık kıyafetle oynamasının iyi olmayacağını söyler.


Mahek Pakistan kültürünü ortaya koyacak dansları Azro’nun yapmaması için Azro’nun kıyafetini bilerek yırtmıştır.


Can Yoldaşım 273. Bölüm  29 Nisan Cuma CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Piya kandırdığı Chotu’ya her şeyin yolunda gittiğini, yakında Resham’dan 5 lakh alıp annesine başlık parası olarak vereceğini ve böylelikle evlenebilecekleri konusunda Chotu’yu kandırır.


Bir kız tarafı bir erkek tarafı dans eder. Sıra Sandiya ve Suraj’ın dansına gelir. Sandiya dans ederken, telefonu çalar. Mahek onu fark edip, gizlice telefonu çalar. Kurye kıyafeti nereye götüreceğini sorar. Mahek de Rathi evinin adresini verir. Minakşi fark eder. Çok geçmeden kurye gelir. Minakşi Mahek’i konuşturmak için meyve suyunun içine ilaç katar. Mahek’in yanına gider ve zorla içmesi için baskı yapar. Mahek içmiş gibi yapar.


Mahek kuryeden kargoyu alır. Tamda bu sırada Santos gelir. Ona neden buraya teslim ettiğini sorar. Kurye de Hindistan’ın değil Pakistan’ın Haydarabad adresi olduğunu, yurt içi kargo ile yurt dışı adresin teslim edilemeyeceğini açıklar. Mahek gerilir. Santos elindeki paketleri düşürür.

Chotu ile Arzo’nun dans etmesi istenir. Azro kıyafetin yırtık olduğunu söyleyemediği için dans edemeyeceğini, başka zaman dans edeceğini söyler. Azro her ne kadar gerçek bir şekilde dans edemese de Chotu’ya bakıp hayali olarak orada dans eder.


Mahek kuryeye evrakın neresine imza atacağını sorar. Bu sırada Santos gelir ve gerçeği öğrenir. Lakin Santos oraya gelmeden önce içtiği suyun içindeki alkolün tesiri altındadır.


Santos Resham’ın yanına gider. Aldatıldığını söyler. Herkes şok olur. Resham nasıl aldatıldığını, ona ne olduğunu sorar. Suraj annesinin saçmalamaya başladığını görünce, Minakşi alkolden içmiş olabileceğini söyler.


Mahek Santos’un daha birkaç dakika önce duyduklarını hatırlayıp hatırlamadığını merak eder. Zira Santos evlilik öncesinde bu gerçeği bilmesi halinde evliliğe izin vermeyeceğini çok iyi bilen Mahek, Santos’un hatırlamaması için adeta dua eder.


Ertesi sabah herkes Santos’un içtiği içkinin tesiri altında olup olmadığını merak eder. Sandiya Arun’a sorar. Arun da henüz konuşmadığını söyler. Mahek Minakşi’yi arayıp ritüeller için gelip gelemeyeceklerini sorar. Minakşi Santos’un henüz iyileşmediğini söyler. Çok geçmeden Santos gelir. Tüm düzenlemeleri durdurmalarını ister. Sandiya ve Minakşi şaşırır. Santos bir an evvel Resham ile görüşmek istediğini açıklar.


Santos sinirle Resham’ın yanına gitmek istediğini söyler. Tüm düzenlemelerden daha önemli olduğunu, gerekirse düzenlemeleri durdurmaları gerektiğini söyler. Bunun üzerine Suraj, Sandiya ve Santos Resham’ın kaldığı geçicisi misafirhaneye giderler.

Can Yoldaşım 272. Bölüm 29 Nisan Cuma tek parça izlemek için tıkla


Santosun geldiğini gören Mahek onun gerçeği bildiğini ve kargaşa çıkarmaya geldiğini düşünse de yanılır. Santos dün gece neler olduğunu tam hatırlayamadığını, saçma sapan şeyler söylediğini, bundan dolayı özür dilemeye geldiğini açıklar. Resham Rathi ailesini çok iyi bildiklerini, bundan dolayı özür dilemeye de gerek olmadığını açıklar.


Sandiya kuryeden mesaj alır. Kuryeyi teslim almadığı halde teslim edildiğini öğrenince şaşırır. Bu esnada telefon gelir. Karakola acil gelmesini, Pakistan’dan Hindistan’a birinin geldiğini, gelirken yanından yasa dışı bir şeyler getirdiğinden şüphelendiklerini açıklar.


Sandiya hemen karakola gider. Bu sırada Chotu ve Azro için nikah için düzenlemeler yapılır. Yağmur birden başlayınca her şey ıslanır. Şemsiyenin altında nikah kıyılmaya çalışılır. Sandiya kamera kayıtlarına baktığında, kişinin yüzü gözükmese de onun ayağında ki halhaldan onun Azro olduğunu öğrenince şok olur.