Sosyal Medya

Can Yoldaşım 273. Bölüm Fragmanı 29 Nisan Cuma

Herkesi Azro’nun güzelliğini över. Resham da damadın yakışıklı olduğunu söyleyerek ikisi birbirine denk düştüğünü açıklar. Sandiya kurye ile telefonda konuşur. Geline verilecek elbiseyi göndereceği adresi anlatır. Mahek bunu fark eder ve bir şeyler yapması gerektiğini düşünür.


 

Azro’nun köpeği Chulbul ortalıkta gezinir. Lakin henüz Santos bunu görmemiştir. Sandiya birkaç gün içerisinde Santos’a bu konuyu açacağını, evde bir hayvan besleme konusunda onunla konuşacağını Suraj’a söyler.


Arzo ve Chotu bir arada dururlar. Emily de her ailenin mutlu günü kutlamak için dans edip, bugünü kutlayacaklarını açıklar. İlk olarak düğünden Arun oynar. Herkes Arun’un oyununu zevkle seyreder. Arun ile Santos da dans eder. Erkek tarafı dans edip sıra kız tarafına gelir. Azro hemen ayağa kalkıp dans eden ilk kişi olmak, Pakistan kültürünü onlara göstermek ister. Ayağa kalktığında kıyafetinin yırtıldığını görünce şok olur. Mahek hemen müdahale eder ve Arzo’yu yerine oturtur. Yırtık kıyafetle oynamasının iyi olmayacağını söyler.


Mahek Pakistan kültürünü ortaya koyacak dansları Azro’nun yapmaması için Azro’nun kıyafetini bilerek yırtmıştır.




Piya kandırdığı Chotu’ya her şeyin yolunda gittiğini, yakında Resham’dan 5 lakh alıp annesine başlık parası olarak vereceğini ve böylelikle evlenebilecekleri konusunda Chotu’yu kandırır.


Bir kız tarafı bir erkek tarafı dans eder. Sıra Sandiya ve Suraj’ın dansına gelir. Sandiya dans ederken, telefonu çalar. Mahek onu fark edip, gizlice telefonu çalar. Kurye kıyafeti nereye götüreceğini sorar. Mahek de Rathi evinin adresini verir. Minakşi fark eder. Çok geçmeden kurye gelir. Minakşi Mahek’i konuşturmak için meyve suyunun içine ilaç katar. Mahek’in yanına gider ve zorla içmesi için baskı yapar. Mahek içmiş gibi yapar.


Mahek kuryeden kargoyu alır. Tamda bu sırada Santos gelir. Ona neden buraya teslim ettiğini sorar. Kurye de Hindistan’ın değil Pakistan’ın Haydarabad adresi olduğunu, yurt içi kargo ile yurt dışı adresin teslim edilemeyeceğini açıklar. Mahek gerilir. Santos elindeki paketleri düşürür.