Sosyal Medya

Can Yoldaşım 276. Bölüm 2 Mayıs Pazartesi tek parça izle

“Anuca sınır birliklerinin arasına karışır. Sandiya onu yakalasa da Anuca işin içinden yine sıyrılır. Paki ya Anuca masum mu? yoksa han mi?”


 

Anuca yere Chotu ile alakalı Hintçe yazıları silmesi ile başlar. Sandiya da diğer tarafta Anuca’nın Hintçe yazmayı bilmediği konusunda konuşurlar. Chotu gece üşümemek için çevreden odun getirir. Bu esnada Anuca yere yazdığı Hintçe yazıları hemen siler. Suraj Sandiya’yı tebrik eder. Rütbesi bir kat daha arttığını, bunu kutlayacaklarını açıklar.

Minakşi Santos’un yerine geçmek, Arun ile evlenmek isteyen o kadını bulmak için sari dükkanında bir kampanya başlatır. Adının “P” ile başlayan kişiye özel hediyeler verileceğini açıklar. Ancak onunla da sınırlı kalmaz. Eşinin baş harfi de “A” olması gerektiğini açıklar. Vikram bu numaranın işe yarayıp yaramayacağını merak eder.


Piya’nın annesi Poonam, Piya’ya karını gidip alması gerektiğini, aksi halde 10 Lakh paradan olacaklarını söyler. Bu arada Minakşi’nin kampanyasından haberdar olunca, Poonam kızına indirim adı altına sari dükkanına gidip, Vikram ve Minakşi’yi oyalayacaklarını, bu sırada partı alacaklarını söyler.


Çocuklar Anuca’nın köpeği Chulbul’u bulamazlar. Anuca’ya da köpeğinin kaybolduğunu söyleyemeyecekleri için ona aynı köpeğin benzerini satın almak için karar alırlar. Ved önce kabul etmese de Anuca’nın üzülmemesi için kabul etmek durumunda kalır.


Anuca tapınakta puja yapar. Santos’un gönderdiği yerde ineklerin birinin bağlı olduğunu görüp onu serbest bırakır. Anuca bu sırada ineklerin orada ki bir adamın terlik çaldığını fark edip onu kovalar ve sonun da yakalar.


Can Yoldaşım 276 Bölüm  2 Mayıs Pazartesi CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Can Yoldaşım 276. Bölüm 2 Mayıs Pazartesi tek parça izlemek için tıkla


Rathi ailesi de oraya gelir. Anuca terlik kelimesini Pakistan dilinde söyler. Önce Anuca’nın ne dediğini anlamaz. Sorandan Anuca terlik olduğunu açıklar. Din görevlisi adamın saygın biri olduğunu ve hırsız olmadığını söyler. Santos bu anlarda Anuca’nın yaptıklarından dolayı utanır.

Din görevlisi adamın masum olduğunu, Anuca’nın yanlış anladığını söyleyince, Santos yerin dibine geçer. Anuca özür dilese de Santos artık Anuca ile Chotu’nun olmayacağını düşünür.


Santos açık açık Anuca’nın atık Rathi evinde uyum sağlamayacağına dair %100 kanaati oluştuğunu söylese de Suraj zamanında Sandiya’nn da çok hata yaptığını, şimdi en sevdiği gelin olarak karşısında durduğunu, ona son bir şans vermesini ister. Santos ise buna gücü kalmadığını açıklar.


Ved ve diğer çocuklar Anuca’nın köpeğine benzer bir köpek bulamazlar. Beyaz köpeği siyaha boyayıp, Anuca’yı kandırmayı düşünürler.


Minakşi indirim haberini duyan tüm kadınları tek tek sorguya çeker. Sonunda Piya’nın annesi Poonam’a sıra gelir. Tüm aradığı deliler Poonam’da olunca Minakşi şöyle der.

“Siz kampanyadan yararlanma ve en özel müşteri olma hakkını yakaladınız!”


Diyerek Poonam’ı odaya götürür. Minakşi orada açık açık Arun ile kırıştırdığı için Poonam’a kızar. Poonam ise hiçbir şey anlamaz. Minakşi ona kartı gösterir. Poonam karta bakınca onun Piya’nın Chotu için yaptırdığı kart olduğunu anlar. Piya yakında Chotu’dan 10 Lakh alacağı için suçlamaları kabul eder.


“Evet Arun Rathi ile ilişkimiz var. Biz birbirimizi seviyoruz!”


Deyince Vikram ve Minakşi şok olur. Piya da gizlice annesinin ne dediğini duymaya çalışır.

Santos Anuca ile artık olmayacağını, onu Haydarabad’a geri göndermelerini ister. Bu sırada Sandiya kapıda bir ses duyar. Kapıya geldiğinde Anuca’yı fark eder. Anuca hızla uzaklaşır. Gelen askeri araca gizlice binip giderken, Snad,ya ona yetişemez. Sandiya Anuca’nın sınır devriyesine giden askeri araca gizlice binen Anuca’nın bir planı olduğunu düşünür.


Sandiya hemen aracına binip Anuca’nın gittiği yöne doğru gitmek ister. Santos oraya gelir ve Anuca’nın nereye gittiğini görmek istediğini, onunla geleceğini söyler. Sandiya çaktırmadan Suraj’a Anuca’nın Hindistan Pakistan sınır devresine giden gittiği askeri araca bindiğini, Santos’u oraya gitmemesi gerektiğini, buna engel olmasını ister.


Suraj annesine tapınakta kalmasını istese de Satos inat eder ve Sandiya’nın resmi aracına biner. Sandiya ile birlikte Suraj ve Santos sınır birliklerinin olduğu bölgeye doğru gider. Bu sırada Anuca askeri aracın içerisinde gizlenerek askeri bölgeye girmeyi başarır.


Bir gurup asker, eğitmenleri tarafından eğitilir ve en önemli ve zor bir görevlileri olduğu açıklar. Sivil kıyafetle sınır devriyelerini atlatmaları istenir. Anuca o kişilerin arasına karışıp sınır birlikleri ile geçmek isterken fark edilir. Adamlar Anuca’nın yüzünü açar. Ona kim olduğunu sorar. Bu sırada Sandya sinir birliklerinin olduğu alana ulaşır.


Sandiya kendisini tanıdır ve içeri girer. Çok geçmeden Anuca’nın olduğu bölgeye gelir. Askerler. Anuca’yu ayaküstü sorgularken Sandiya gelir. Onun adının Anuca olduğunu ve kendi baldızı olduğunu açıklar.


2 Mayıs Pazartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sınır birlikleri Anuca’nın hain olduğunu, neden içlerine girdiğini sorar. Lakin Anuca cevap vermez. Santos sinirlenip Anuca’ya bağırır. Neden askeri birliklerin arasına sızdığını söylemesini ister. Anuca da şöyle der.


“Ben sana kendimi kanıtlamak için puja yapmaya gittim. Lakin oradaki ineği kaçırdım. İneğin kaçtığını duyunca sen bana kızdın ve onu bulana kadar konuşmayacağını söyledin. Bende onu bulmak için dışarı çıktım. İneklerin sınır birliklerinin olduğu otluk arazide yayınladığını düşündüm. Askeri araca binip buraya geldim!”


Suraj Anuca’nın doğru söylediğini, buna din görevlisi ve oradakilerinden şahitlik edebileceğini açıklar. Bunun üzerine komutan Anuca’yu bir daha aynı şeyi tekrarlamaması üzerine bırakacağını, sorumluluğu Sandiya’nın aldığını, bundan dolayı Sandiya’nın bazı evraklara imza atmasını ister.


Sandiya evraklara imza atmaya gittiğinde, daha önce Pakistan’da karşılaştığı, ülkesinde Hintlileri görmek istemeyen kötü adamla karşılaşır. Adam ona Pakistan topraklarından seslenir. Sandiya’ya açık açık holi bayramında kan döküleceğini, buna da engel olmayacağını söyleyerek tehdit eder.


Sandiya eve geldiğinde Pakistanlı adamın ettiği tehdidi düşünür. Suraj ona ne olduğunu sorar. Sandiya olanı anlatır ve adamın oraya boşuna gelmediğini, kendisinin geleceğini önceden bildiğini bunu da Anuca’nın sağladığını söyler.


Sandiya Anuca’nın o gün orada o saatte bulunmasının asla tesadüf olmadığını düşündüğünü ifade eder. Suraj Anuca’nın masum bir tarafının da olduğunu, yanılma ihtimalide olabileceğini hatırlatıp, buna uygun kara almasını ister.