Sosyal Medya

Can Yoldaşım 277. Bölüm 3 Mayıs Salı Tek Parça İzle

“Anuca Santos le plan yapar. Bu plandan Sandiya’nın ise haberi yoktur!


 

Sandiya ile Suraj’ın konuşması ile başlar. Sandiya Anuca’yı memleketi Pakistan’a göndereceklerini, o bir şekilde geri Hindistan’a gelmesi halinde teröristlerle birlikte çalıştığı anlamı çıkacağını söyler. Suraj da aynı fikirde olur. Yine de Anuca’nın masum olabileceğini aklından çıkarmamasını ister.

Santos Anuca’nın ineği bulmasındaki kararlı duruşu ve kendisini kanıtlama çabasını överek ona bir hediyesi olduğunu söyler. Bir adam Rathi evine köpek getirir. Anuca şaşırır. Santos hediye olarak Chulbul’un onula kalabileceğini, yalnız tapınaktan uzak tutması gerektiğini söyler.


Anuca köpeğinin yanına gider. Lakin köpek Anuca’yı tanımaz. Zira o sahte Chulbul’dur. Ved ve diğerleri de Chulbul hakkında yalan söyleyerek Anuca’yı ikna etmeye çalışır.

Can Yoldaşım 277 Bölüm  3 Mayıs Salı CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Can Yoldaşım 277. Bölüm 3 Mayıs Salı tek parça izlemek için tıkla


Sandiya Santos’u bir odaya götürür. Santos onu neden odaya çağırdığını sorar. Sandiya Anuca evlendikten sonra annesinin evine hiç gitmediğini, yeni evlenen kızların adet gereği ailesinin evine gitmesi gerektiğini söyler. Santos tamamen aklından çıktığını, ona hemen tren bileti alıp ailesinin yanına gitmesini ister. Tam da bu sırada içeri Anuca girer ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyler.


Santos Anuca’ya izin verdiğini, ailesini görüp gelmesini istese de Anuca Resham’ın Haydarabat’ta olmadığını, bayram sonu oraya geleceğini, memlekette yalnız başına ne yapacağını söyleyip, bayram sonunda gitmek istediğini, bayram da Rathi evinde olmak istediğini açıklar. Santos Anuca’yı haklı bulurken, Sandiya Anuca’nın gitmemesinin arkasında bir art niyet aramaya başlar.


Anuca ve Santos odadan çıktıktan sonra Minakşi gelir. Anuca’nın yakında başlarına bela olacağını, evin yönetimini ele geçirdiğinde onu annesinin evine göndermek içi her şeyi yapacağını söylerken Santos pencereden Minakşi ile Sandiya’nın konuşmasını duyar. Santos Anuca’ya karşı ilgili davranmasına Sandiya’nın kıskandığını düşünür.


Piya Chotu’yu arar. Minakş ile Vikram’ın bir şey deyip demediğini sorar. Chotu hiçbir şey demediğini, ne demesi gerektiğini sorar. Piya da Minakşi’nin her şeyi mahvettiğini, yine ortalığı karıştıracak bir şeyler yapıp yapmadığını merak ettiğini söyler. Chotu sıkıntı olmadığını açıklayınca, arka planda Piya ile annesi Poonam sevinir. Zira söylediği yalan onların başını yakacağını düşünmüştür.