Sosyal Medya

Can Yoldaşım 278. Bölüm 4 Mayıs Çarşamba tek parça izle

Sandiya kutlamalar üçün düzenlemelerde sorumlu olur Terörist planını adım adım uygular Sandiya yanıcı maddeler bulup el koyar Terörist halkı kışkırtır Suraj annesinin Pakistan korkusunu öğrenmek içi köye gider Suraj annesi Santos’un geçmişini öğrenince şok olur


 

Chotu Anica’yı sevmediğini açık açık söyler Teröristler tatbikat yapan adamı öldürür Sandiya’nın dikkatsiz olması, bunun fark edemez


Santos Anica’nın yaptığı yemeği eve getirir. Herkese ikram etmek ister. Sandiya yermekten yediği anda onun tadı ve rengi ile yolda gördüğü Gül’ün ikram ettiği yemeğin tadı, kokusu ve rengi aynı olduğunu görünce şok olur. Sandiya Santos’a yemeği nereden aldığını sorar. Santos Anica’nın Haydarabad’a gitmediğini Sandiya’nın fark ettiğini düşünüp, panik olur


Sandiya ile terörist adamın konuşması ile başlar. Terörist kendisini Gül olarak tanıtır. Ona yakınlarda bir kızdan aldığı yemekten ikram eder. Sandiya almak istemese de Gül ona vermede ısrar eder. Sandiya yemeğin tadına orada bakar. Güzel olduğunu söyler.

Chotu, Piya’ya verdiği Anica’nın parası konusuna içinde pişmanlık yaşar. Bir yolunu bulup o parayı yerine koymak istese de paranın meblağsı oldukça yüksek olması, Chotu’nun elini kolunu bağlamaktadır.


Gül lavaboya gider. Orada Sandiya’nın Pakistan da nasıl bayram kutladığını düşünür sinir olur. Ayna karşısında yemin edip, Hindistan’ın dini bayramında kan dökeceğini, onların artık bir kan bayramı olacağını söyleyerek yemin eder.

Can Yoldaşım 278 Bölüm  4 Mayıs Salı CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Can Yoldaşım 278. Bölüm 4 Mayıs Çarşamba tek parça izlemek için tıkla



Santos yemeği Daisa’nın tanıdığı verdiği, o da bu yemeği yapan bir kızdan aldığını duyduğunu söyler. Sandiya Gül’ün kendisine bu yemeği veren kızdan bahsettiği o anları hatırlar ve o kız ile Santos’un getirdiği kızın aynı olduğunu düşünür. Santos ise Anica’yı üzmemek ve bayramı birlikte kutlamak için onu Haydarabad’a göndermediği için Sandiya’ya karşı yalanı ortaya çıktığını düşünür.


Sandiya Anica’yı merak eder ve onunla konuşmak ister. Santos hemen buna engel olur. Onunla biraz önce konuştuğunu ve yemek yaptığını söyleyerek Sandiya’nın Anica’yı aramasına engel olur.


Minakşi Arun’un kuyumcuya girdiğini fark eder. Hemen onu takip eder. Arun kuyumcudan altın bilezik aldığını gören Minakşi Vikram’a verdiği sözü tutmayacağını, tüm gerçeği Santos’un da bilmesi gerektiğini düşünür.


Minakşi Santos’un yanına gider. Ona çok önemli bir şey söyleyeceğini açıklar. Santos ne olduğunu sorar.