Sosyal Medya

Can Yoldaşım 279. Bölüm 5 Mayıs Perşembe tek parça izle

“Sandiya teröristlerin amacına ulaşmak için çabalarken, Anuca da onlara yardım ettiğini fark eder ve onu silahla vurur!”Sandiya tatbikat yapan adamın telefon sinyalini takip eder Sandiya sinyalin geldiği yerde Anuca ile karşılaşır Sandiya Anuca’yı karakola götürür Anuca konuşmak istemez Anuca polislerin elinden kaçar


 

 Tören sırasında yangın çıkar Sandiya yangını söndürmek isterAnuca Sandiya’ya engel olmak için eline balta alırSandiya arkasında balta ile gelen Anuca’yı vurur

Sandiya ile beraber polis memurları, kutlama yapılacak binanın yangın tatbikatını yapan adamın telefon sinyalini takip etmesi ile başlar. Pazar yerine gelirler. Anuca çarşaf giyip Sandiya’nın terfi törenine katılmak için kutlama alanına giderken Sandiya’yı fark eder.


Hemen oradan kaçmak isterken, çarşaflı kadın Sandiya’nın dikkatini çeker ve onu yakalamak için koşar. Anuca da Sandiya peşinden geldiği için koşmaya başlar. Sonunda Sandiya çarşaflı kızı yakalar. Üzerindeki çarşafı çıkarınca, onun Anuca olduğunu görünce şok olur.


Can Yoldaşım 279 Bölüm  5 Mayıs Perşembe CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Sandiya hemen Anuca’yı karakola götürüp sorguya çeker. Lakin Anuca hiçbir şey demez. Polis memurları Anuca’nın birkaç gün boyunca kaldığı yeri tespit ederler. Orada ki halktan aldıkları bilgiye göre Anuca terfi törenini için kullanılacak bina daki inşaat işi ile ilgilenen Swami’ye (Gül) yemek verdiği belli olur. Sandiya bunun tesadüf olmayacağını düşünüp, hemen terfi töreninin yapılacağı alanı düzenleyen Swami’yi aramalarını istese de çoktan ortadan kaybolduğunu fark ederler.

Sandiya ülke genelinden arama başlatır. Her araç, her gizli köşenin aranıp, tedbirlerin alınmasını isterken, terfi törenine ise misafirler gelmeye başlar.

Sandiya terfi törenine çok az kaldığı için teröristin bir şeyler yapması için son çabası olacağını çok iyi biliyor. Bundan dolayı Sandiya törene giren herkesi tek tek sorgulamaya başlar. Üç adam gelir. Onların yaka kartlarını göremeyince onların kim olduğunu sorar. Üçü de tören alanının teknik konularından sorumlu elemanlar olduğunu açıklar.


 
Terfi tören başlar ve dansçılar sahneye çıkar. Minakşi dansçıları görünce çok mutlu olur. Dans gösteri tamamlanır. Sıra tören esnasında verilecek ödüllere gelir.


Anuca lavaboya gitmek için izin ister. Polis memuru Anuca’yı lavaboya götürür. Anuca lavabonun penceresinden kaçar. Polis memuru Anuca’yı lavaboda bulamayınca şok olur.


Tören sırasında Sandiya’bu zamana kadar yaptığı hizmetler anlatılır. Sandiya’ya ödülünü vermesi içi bakan sahneye davet edilir. Bakan Sandiya gibi personeli olduğu için çok mutlu ve gururlu olduğunu, Sandiya’nın başarı için yeni rütbe verildiğini, buna istinaden herkesin selam vereceğini söyler.


Sandiya’ya karşı herkes selam verir. Tören devam ederken Swami Sandya’yı arayıp, törene katılamadı için özür dilerken, Sandiya ses tonundan onun Gül olduğunu anlar. Swami de açık açık her şeyin yanıcı maddeden yapıldığını, birazdan tören alanında yangın çıkacağını söyler.


Can Yoldaşım 279. Bölüm 5 Mayıs Perşembe tek parça izlemek için tıkla


Bir anda her yeri ateş sarar. Sandiya herkesi binadan tahliye etmeye çalışa da tüm kapıların kilitli olduğunu fark eder. Sandiya yangın söndürücüleri kullanmak istese de hepsinin boş olduğunu fark eder. Sandiya suyun geldiği tankeri almak için üst kata çıkar. Burada Anuca ile karşılaşır.


Sandiya Anuca’yı karşısında görünce ona sert bir tokat atar. Sandiya hemen su tankerinin olduğu yere gidip musluğu açmak ister. Lakin Anuca ona engel olur. Sandiya ile Anuca kavga eder. Anuca Sandiya’nın kafasına vurması ile yarı baygın halde yere düşer. Sandiya su tankerini açmak için zorlamaya başlar. Anuca yerden kalkıp eline balta alır ve Sandiya’nın arkasına gelir.