Sosyal Medya

Can Yoldaşım 280 Bölüm 6 Mayıs Cuma Tek Parça İzle

Anuca’nın masum olduğunu Sandiya öğrenir!” “Pakistan da herkes bana lakap takardı. Şişko göbekli derdi. Hindistan’da geldim. Yeni bir hayata başlamak istedim. Lakin burada da bana terörist ismini layık gördüler!”


 

Santos gelinine aarti uyguladıktan sonra ona bir şey söylemek istediğini açıklar. Santos utan sıkıla Anuca’nın Pakistan’a gitmemesini, orada kalmasını kendisinin ayarladığını, tek amacı Chotu ile beraber ilk bayramlarını kutlamak olduğunu açıklayınca, Sandiya şok olur


Santos sözlerine devam eder. Anuca’nın yan dairesine kalan adamların konuşmalarını duyduğunu, “Yaşasın Pakistan!” dediğini duyunca, korkup kaçtığını ve bundan kimseye bahsedemediğini açıklayınca, Sandiya Anuca’nın terörist olma ihtimalini orada kalması üzerine kurduğu için büyük bir şok yaşar.

Can Yoldaşım 280 Bölüm  6 Mayıs Cuma CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Sandiya üzerindeki şoku atamadan Anuca’nın babaannesi Resham oraya gelir ve Sandiya’yı dışarı çağırır. Sandiya dışarı çıkınca Resham ona kızar ve torununa terörist dediğini, onu kendi elleri ile ölüme sürüklediğini, torunu masum olduğunu söylerken, kalabalık da Sandiya’nın kahraman olduğunu yönünde slogan atar. Resham Sandiya’ya torunu Anuca terörist olduğundan şüphe ediyorsa neden kendisi ile Pakistan’a göndermediğini, onun haklarını vereceğine dair verdiği sözü onu silahla vurarak mı vereceğini söyler. Resham Sandiya’ya beddua eder. “Dilerim Allah’tan seni destekleyen bu kalabalık, bir gün seni lanetler!” der.

Sandiya Resham’ı sitem dolu sözlerinden sonra göz yaşlarını tutamaz. Ved oraya gelir ve annesine ağlamamasını, Anuca yengesi asla terörist olmadığını söyler. Suraj ve Minakşi çocukların bu işe karışmamasını söyler. Ved terfi töreni sırasında çıkan yangında ateşin arasında kaldığını ama yengesi Anuca oraya gelip kendisini kurtardığını, Suraj’ın yanına bıraktığını söyler. Suraj Ved’i bir bayanın kurtarıp getirdiğini ama kim olduğu tam olarak göremediğini söyleyince, Sandiya ikinci şokunu yaşar.

Anuca terfi törenine insanları öldürmeye değil, birini kurtarmaya geldiğini, bu da Anuca’nın terörist olmadığına dair ikinci delili olduğunu anlayınca ikinci şoku yaşar. Sandiya Anuca ile kavga ettiği yere gidip, incelemeler de bulunur.

Can Yoldaşım 280. Bölüm 6 Mayıs Cuma tek parça izlemek için tıkla



Sandiya terasa çıkar ve Anuca’yu vurduğu yerde incelemelerde bulunur. Arkasında birisi olay günü sırtına vurduğunu, vızıltılı bir sesi olduğunu hayal eder. O sırada yere düşen Dıronu görür ve hemen yanına gider. Sandiya Drondan kayıtlarını alıp karakola gider. Bu sırada Suraj mahalleye gider. Herkesin holi kutladığını görünce canı sıkılır. Zira o Anuca’nın masum olduğunu kalpten bildiği için olayı büyük bir felaket olarak görür.


Emily ile birlikte Pari taksi ile Maasa’ın köyüne giderken, ıssız bir yolda arabanın önüne kadın çıkar. Taksici kadına çarpmamak için fren yapar. Herkes araçtan iner. Lakin etrafta kadını bulamazlar. Taksici korkudan kaçar. Emily ile Pari ıssız yerde yalnız başına kalırlar.


Sandiya Dron kamarasını an ve an izler. Sandiya Anuca’yı vurduğu anları görür. Sandiya olayın şoku ile bayılır. Anuca olay günü kanlar içinde yerinde kalkıp insanların kurtaran su vanasını açar. Sandiya aslıda herkesi kendisi değil, Anuca kurtardığını ve masum olduğunu görünce şok olur.


Doktor Sandiya’yı arar. Auca’nın durumu kritik olduğunu, acil AB Negatif kana ihtiyacı olduğunu söyler. Sandiya tüm kan bankalarını arar. Suraj hastaneye gelir. Anuca için gerekli olan kanı bağışlar. Sandiya hastaneye gelir. Doktor Anuca’nın durumu stabil olduğunu, Suraj kan vererek şimdilik onu kurtardığını söyler. Sandiya masum bir kıza terörist damgası vurduğunu düşünür. Sandya hayal dünyasına dalar ve Anuca ile şöyle konuşur.

“Pakistan da herkes bana lakap takardı. Şişko göbekli derdi. Hindistan’da geldim. Yeni bir hayata başlamak istedim. Lakin burada da bana terörist ismini layık gördüler!”

Sandiya Anuca’nın bu sözlerinden sonra göz yaşlarını tutamaz.