Sosyal Medya

Can Yoldaşım 282. Bölüm 8 Mayıs Pazar Tek Parça İzle

“Bir adam Sandiya’yı kaçırır. Adam Sandiyı öldürmeye değil kurtarmak için kaçırdığını söyler!”


 

Sandiya’nın basına konuşması ile başlar. Sandiya Anuca’nın masum olduğunu, tüm deliller önceleri Anuca’yı işaret etse de sonradan ortaya çıkan delille Anuca herkesin hayatını kurtardığını, Anuca terörist olmadığını kanıtladığını açıklar. Resham hastane odasında Sandiya’nın açıklamalarını TV’den izler. Reshamn Sandiya’nın sözlerini duyunca, duygulanır.


Basın Sandiya’ya masum ve herkesin hayatını kurtarmak için canını feda eden kişiyi silahla vurduğunu, şimdi ölüm kalım mücadelesi verdiğini, bunun basit bir hata ya da yanlış anlaşılma olmayacağını söyler.


Bir kız çocuğu Sandiya’yı kahramanı olarak gördüğünü ama şimdi masum bir kıza yaptıklarını duyduktan sonra ondan nefret ettiğini söyleyip, onun yüzüne siyah boya döker. Basın mensupları da bu sırada fotoğraf çeker.

Can Yoldaşım 282 Bölüm 8 Mayıs Pazar CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Polisler Basın mensuplarını uzaklaştırırken, Suraj da Sandiya’yı oradan alır. Sandiya iyi olduğunu, uzun süredir üzerinde taşıyamadığı büyük bir yükü, bugün açıklayarak rahatladığını açıklar. Bu sırada Rathi evinin kapısı çalar. Gelen Suraj ve Sandiya olduğunu zanneden Santos, kapıyı açtığında şok olur.


Rathi evinin kapısında Emily ile Maasa’nın torunu Om vardır. İkisi de evlenip çelenk takmıştır. Yanlarında ise Maasa gelmiştir. Santos gördükleri karşısında şok olur. Maasa da ona gerçekleri açıklayacağını söyler. Maasa Emily’in köye geldiği taksi Purvi’ye çarpıp öldürdüğünü, Emily de Purvi’nin çocuklarını öksüz bırakmamak için Om ile evlendiğini açıklar.


Eminet müdürü Sandiya’nın gerçekleri açıklamasından dolayı çok rahatsız olur. Bakan hemen Emniyet müdürünü arar ve Sandiya’nın açıklamaları hükümete büyük zarar verdiğini söyler. Emniyet müdürü de Sandiya kişisel açıklamalarda bulunduğunu, Anuca hala resmiyette terörist olarak yer aldığını ve öyle kalacağını, Sandiya’nın açıklamalarına istinaden ona gerekli cezanın vereceğini söyler.


Santos Emiyl’e vefa duygusu ile evlendiğini ama bunun yanlış olduğunu, evliliklerin bu tarz ilişkilerle kurulamayacağını söyler. Maasa da aynı şekleri zikreder. Lakin Om iyi biri ve tanınmış bir doktor. Emily her daim Purvi’nin çocuklarına bakacağını, ilişkileri de bu yönde olacağını söyler. Santos Emily’in kalbinin ne kadar temiz olduğunu, ani bir karar verip evlendiğini, zamanında da aynı şekilde ani bir karar verip evlendiği için pişmanlık yaşadığını, onun üzülmesini istemediğini söyler.


Minakşi Emiy’in gitmesine izin vermez. Sandiya meseleyi öğrendikten sonra Emily ile vedalaşması gerektiğin, aksi halde hher ikisinin de aklı birbirlerine kalacaklarını söyler.


Sandiya konuşma yaptıktan sonra dışarıda ki kalabalık Sandiya’yı öldürmek ister. Suraj onların karşısına çıkar ve şöyle der.

Can Yoldaşım 282. Bölüm 8 Mayıs Pazar tek parça izlemek için tıkla

“Sandiya defalarca ülkeyi yok olmaktan kurtardı. Bugün tüm Hindistan’a açık açık hatasını söylüyor. Hatasını kabul etmek büyük bir cesaret gerektirir. Sandiya bu cesareti gösterdi ve hatasını söyledi. O size bunu söylemeseydi, siz nereden bilecektiniz?”


Diyerek kalabalığı sakinleştirmeye çalışır. Suraj kalabalığı sakinleştirmek istese de başarılı olamaz. Suraj açık açık şöyle der.

“Son nefesime kadar, karımı koruyacağım!”



Yetkili biri gelir ve Suraj ile Sandiya’yı kalabalığın arasından kurtarır. Suraj ona teşekkür ederken, görevli zamanın şartlara göre değişebileceğini, aynı olay karşısında farklı sonuçlarla karşılaşabileceklerini söyler.

Suraj kendisini kalabalıktan kurtaran kişiye teşekkür eder. Son anına kadar Sandiya için savaşacağını söyler.



Masa, Emily’yi kuldevi tapınağına götürmeleri gerektiğini açıklayınca, Minakşi Sandiya’nın gelmesini, Emily ile Sandiya’nın vedalaşmasını ister. Lakin Santos buna gerek olmadığını, Sandiya geldiğinde Maasa’nın köyüne Suraj ile Sandiya’yı göndereceğini söyler. Emily Arun ve Santos’un dualarını alıp evden çıkar. Santos kızı gibi sevdiği Emily’in evden ayrıldığını görünce üzülür.

Chotu, Sandiya’nın açıklamalarından sonra Anuca’ya haksızlık ettiğini, ona karşı verdiği yeminleri yerine getirmediği için pişmanlık duyar. Hemen hastaneye gider. Kapıda duran görevli kimlik kontörlünden sonra içeri alır. Kısa sürmesini ister. Chotu, Anuca ile konuşur. Ona karşı yaptıklarından dolayı yaşadığı pişmanlığı tek tek anlatır. Artık ona karşı görevlerini yerine getireceğini söyler.

Chotu oradaki sinduru alıp Anuca’nın başsına sürer. Artık gerçekten bir hayat süreceklerini, ona mutfakta bile yardım edeceğini, aralarından ayrılmamasını ister. Bu sırada Anuca hala baygın bir halde yatmaktadır.

Suraj Sandiya’nın basın toplantısından sonra çıkmasını bekler. Sandiya basın mensupları ile görüşmesini bitirdikten sonra dışarı çıkar. Suraj Sandiya’yı görür. İkisi birbirlerine bakarken bir adam eline eter alıp Sandiya’ya koklatır. Sandiya bayılır. Suraj adamla kavga ederken, adam Suraj’ı itekler. Suraj yere düşer. Adam Sandiya’yı kaçırırken, Suraj adamın bindiği arabanın resmini çekmeyi başarır.