Sosyal Medya

Can Yoldaşım 283. Bölüm 9 Mayıs Pazartesi Tek Parça İzle

“Sandiya Bakan Puru’nun hain olduğunu öğrenecek!” Bakanın adamları Sandiya’yı öldürmek ister Komiser ve Suraj olay yerine gelir Bakan rol yapmak için kendisini vurur Sandiya hastaneye kaldırılır Sandiya kendisine geldiğinde, bakanın kendisini kurtardığını düşünür Sandiya emniyette ifade verir Anuca kendisine gelir Anuca konuşamadığı için kağıda yazar Sandiya Urduca yazılı notu okuyamaz Hemşire notu değiştirir Sandiya Bakan Puru’nun hain olduğunu öğrenir


 

Sandiya’yı kaçıran adam Sandiya’nın bir an evvel uyanmasını, devlet içindeki şebeke onu öldürmeye geldiğini söylese de Sandiya uyanmaz. Bunun üzerine adam Sandiya’nın devlet içindeki şebekenin planını Sandiya’nın cebine not olarak yazıp, oradan uzaklaşır. Adam askerlerden kaçtıktan sonra Sandiya’nın yerini polise bildirir. Yolda olan Suraj ve komiser, bilgiyi alır almaz inşaat halindeki binaya gelir.


Devlet içindeki şebeke Sandiya’yı bina içinde arar. Sonunda Sandiya’yı yalnız başına ve baygın bir halde bulurlar. Devlet görevlisi Bakan Puru Sandiya’yı öldürmeleri gerektiğini, zira Anuca hakkında yaptığı açıklamalarla devleti ve hükümeti küçük düşürdüğünü söyler.


Devlet görevlisi cebinden silahını çıkarır. Polis eğitimi sırasından verilen her şeye inanmamasını, dürüstlük şimdi Sandiya’yı öldüreceğini söyler. Silahını doğrultur. Suraj ve komiser olay yerine gelir. Suraj silah sesi duyunca şok olur. Hemen olay yerine gittiğinde bakan Puru’nun elinden yaralı olduğunu görünce şok olur. Sandiya ise baygın bir halde yatmaktadır.

Can Yoldaşım 283 Bölüm 9 Mayıs Pazartesi CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Devlet görevlisi bakan Puru, Sandiya’yı kaçıran adam ile savaştığını ama ellerinden yaralandığını, adamın ise kaçtığını, Sandiya’nın durumu hakkında bilgi almak için hastaneye götürmeleri gerektiğini söyler.


Suraj hemen Hastaneye Sandiya’yı götürür. Hastane de Sandiya için özel oda ayarlanır. Zira devlet görevlisi Sandiya’nın son zamanlarda düşmanı olduğunu söyleyerek, Sandiya’nın yalnız tedavi almasını sağlar.

Can Yoldaşım 283. Bölüm 9 Mayıs Pazartesi tek parça izlemek için tıkla


Komiser devlet görevlisine onu kaçıran adamın Sandiya’yı öldürmek için yeterince zamanı olduğunu ama onu öldürmeyip, bu zaman kadar beklemesinin de normal olmadığını söyler. Devlet görevlisi açık vermemek için kaçıran adamın önce işkence edip, daha sonra öldürmek isteyebileceğini, Anuca hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı birçok düşmanı olduğunu söyler.


Komiser Sandiya’nın mevcut muayenesinde vücudunda hiçbir iz ya da işkence emaresi de olmadığını söyleyince, devlet görevlisi sinirlenir. Lakin komisere de bir şey diyemez. Sandiya bu sırada kendisine gelir. Suraj onun yanına gider. Sandiya Suraj ile konuşur. Bu sırada Bakan Puru Sandiya’nın adama ile konuşup konuşmadığını bilmediği için Sandiya’nın ne söylediğini merak eder.


Bakan Puru Suraj’a Sandiya’nın ne söylediğini sorar. Suraj da Sandiya’nın teşekkür ettiğini, onun kurtardığı için minnettar olduğunu ama korumaya ihtiyacı olmadığını söyler. Devlet görevlisi Puru da Sandiya’nın her yaptığını bilmek için koruması zorunlu olduğunu, zira Sandiya’nın Anuca hakkında ki konuşmalarından sonra birçok düşmanı olduğunu, ilk sefer de canını kurtarsa da bunun devamının gelebileceğini söyler.


Santos yaşadıklarını düşünür. Emily’in evlenmesi, Anuca’nın Pakistanlı çıkması, Sandiya’nın hata yaptığını basın önünde açıklaması ve herkesin Rathi ailesine karşı tavrının değişmesinden dolayı Santos yemeden içmeden kesilir. Minakşi ne yapsa da Santos yemek yemez.


Suraj ile Sandiya Rathi evine gelir. Sandiya yolda kaçırılma olayını Rathi ailesine söylememesi için Suraj’ı ikaz eder. Suraj da söylemeyeceğini söyler.


Sandiya Rathi evine girdiğinde, Santos’un yanına gider. Lakin Santos morali bozuk bir şekilde durur. Vikram yengesi Sandiya’ya neden basın önünde açıklama yaptığını, onun yüzünden Rathi ailesi dışlandığını, kimse dükkanından alışveriş bile yapmadığını söyler.


Sandiya Santos’un gerçeğini bildiğini, Pakistan’dan neden nefret ettiğini öğrendiğini açıklayınca Santos şaşırır.


Sandiya Anuca’nın her ne kadar Pakistanlı olduğunu önceden bilmediğini ama sonradan öğrendiğinde, Santos’un neden Pakistanlılardan nefret ettiğini Suraj ile araştırıp bulduklarını, zamanında Santos ile kardeşi Pakistan sınırında öldürülmek istendiğini, bu olayda Santos kurtulurken kardeşi öldüğünü ama tüm suçu bir millete bağlamanın doğru olmadığını, şimdi aynı durumu Anuca da Hindistanlılardan nefret etmemesi için basın önünden açıklamak istediğini söyler.


Santos bir şey söylemeden uzaklaşır. Sandiya peşinden gider ve ona karşı kırgınlığı olup olmadığını sorar. Santos Sandiya’nın hata yapmadığını söyler.


Emily kendisine Om’un restorandan ayrılması hakkında Maasa’nın yalan söylediğini ortaya çıkarsa da Emily Maasa’nın bunu neden yaptığını merak eder. Maasa da aynı konu hakkında biri ile konuşur. Purvi’nin gerçeğini Emily bildikten sonra, onu burada tutmada zorlanacaklarını açıklar. Maasa da Emily’i bunu bilmesine her zaman engel olacaklarını söyler.


Rathi evine bir adam gelir. Anuca meselesi ile alakalı idari soruşturma kapsamında ifadesi alınacağı için emniyete gelmesi istenir. Sandiya emniyet binasına gider. Orada verdiği ifadeyi bir kez daha verip, haya yaptığını ve bu hatadan dolayı gelecek cezaya razı olduğunu söyler.


Soruşturma ekibi Sandiya’nın ifadesini alır. Soruşturma ekibi Anuca davasından el çektirildiğini, başarı ödüllerini geri iade etmesi gerektiğini ve Puşkar’dan dava sonuna kadar ayrılmamasını emreder. Sandiya hepsini tek tek dinledikten sonra odadan ayrılırken, soruşturma ekibinin başında ki adam şöyle der.


“Sandiya durumun vahametinin umarım farkındasın. Anuca masum olduğu kanıtlanır ve ölürse sen cinayetten yarılanacak. Bunun sonucunda ömür boyu hapis ya da idam cezası alabilirsin!”


Sandiya soruşturma ekibinin başında ki adamın söylediğini bildiğini, hal ve tavırları ile onaylar.


Suraj ve Santos hastaneye gelir. Hastane de Resham’ın yanına giderler. Santos Anuca ile görüşmek ister. Lakin durumu iyi değildir. Birden durumu daha da kötüye gider. Suraj hemen doktor çağırır. Hemşire Anuca’nın kalp atışının durduğunu söyler. Suraj ve Santos panik olur. Doktorlar müdahale ederken, Sandiya hastaneye gelir.


Sandiya Anuca’ya ne olduğunu sorar. Suraj kalp atışı durduğunu, doktorların müdahale ettiğini söylerken, Resham ve Santos, Anuca’ya bir şey olmayacağını söyler. Çok geçmeden Anuca’nın durumu stabil olduğunu ve bilincinin yerine geldiğini doktor söyler. Resham bir kişinin yanına gitmesine müsaade edilince, Sandiya’nın gitmesini ister. Sandiya davadan geri alındığı için gidemeyeceğini söyler. Santos eltisi olarak, onun akrabası olarak gidebileceğini açıklar.


Sandiya içeri girmek istese de görevli içeri girmesine müsaade etmez. Davadan el çektirildiği için girmesine müsaade edilmeyeceği yönünde emir aldığını söyler.


“Ben Polis Sandiya olarak değil, Anuca’nın eltisi Sandiya Rathi olarak içeri gireceğim!”


Deyince görevli mecburen içeri girmesine müsaade eder. Anuca Sandiya’yı görünce mutlu olur. Sandiya Anuca’dan özür diler. Hata yaptığını söyler. Anuca hemşireden kalem kâğıt ister. Nezaretten neden kaçtığını söyleyeceğini ifade etmeye çalışır. Oradaki hemşire Anuca’nın söyleyeceklerinden dolayı panik olur. Anuca kâğıda bir şeyler yazar. Sandiya onları okuyunca şok olur.


Sandiya belgeye bakında onun Hintçe değil, Urduca yazıldığını fark eder. Sandiya ona ne söylemek istediğini sözle söylemesini istese de Anuca halsiz olduğu için konuşamaz. Doktor Anuca için iğne yapacağını, onu daha fazla yormamasını ister.


Sandiya hemen dışarı çıkar. Suraj’a Anuca hapisten ne için kaçtığını açıklayan bir not yazdığını ama Urduca olduğunu, Resham’a bunu okutacağını söyler. Suraj Anuca bilinci yerine geldiği için tapınağa Santos ile birlikte dua etmeye gittiğini söyler. Sandiya davadan alınsa da bu belge, Anuca’nın ilk ifadesi niteliğinde olduğunu, bunu komisere ileteceğini söyler.


Sandiya komiserin yanına gider. Ona olanları anlatır. Emniyete Urduca bilen tercüman çağrılır. Tercüman belgeyi okuduğunda, Anuca’nın “Ben teröristim!” dediğini söyler. Sandiya buna inanmaz. Komiser daha fazla olayı araştırmamasını, Anuca bile terörist olduğunu kabul ettiğini söyler. Sandiya Anuca ifadesini yazdığı sırada kâğıdın yere düştüğünü, hemşire kağıdı kendisine verirken değiştirmiş olabileceğini, Anuca terörist olduğunu değil, nezarette yaşadığı ya da duyduğu bir şeyi söylemek istediğini, bunu da bulacağını söyler.


Yozlaşmış hemşire hükümet yetkilisine Anuca’nın ifadesini değiştirdiğini söyler. Hükümet yetkilisi Anuca’yı öldürmesi için doktor kılığında birini gönderdiğini, ona yardımcı olmasını ister. Sandiya Anuca’nın yanına gider. Lakin içeri girilmesine müsaade edilmez. Bu sırada adamın biri Anuca’yı hastaneden çıkarmaya çalışır.


Sandiya Anuca’nın yanında yer alması gereken hemşirenin bayıldığını fark eder. Sandiya hemen içeri girer ve adamın birinin elindeki glikoz şişesini görür. Sandiya silahını çıkarır ve neden Anuca’yı öldürmeye çalıştığını sorar. Adam arkasını döndüğünde Sandiya onu hatırlar.


Bakanı öldürmeye çalışan adam olduğunu söyler. Adam da Anuca’yı öldürmeye gelmediğini, onu kurtarmaya geldiğini, sahte doktor enjeksiyona zehir kattığını, Anuca’yı kaçırmamış olsaydı şimdiye kadar çoktan öldüğünü söyler. Sandiya adama bunları kimin yaptığını sorar. Adam da bakan Puru yaptırdığını söyleyince Sandiya hem şok olur. Hem de buna inanmaz. Adam bunu kanıtlayacağını söyler. Bakanın adamı olan hemşireyi yakalar. Hemşire geçekleri itiraf edince Sandiya şok olur.


Sandiya bakanın adamı olan hemşireyi Anuca’nın verdiği ifadeyi değiştirdiğini, o ifade de ne yazdığını sorar. Hemşire Anuca’nın bakan Puru ile terörist Gül ile bağını öğrendiğini yazan notu söyler. Bakan Puru ise ayarladığı hemşireye ulaşamadığı için panik olur.