Sosyal Medya

Can Yoldaşım 284. Bölüm 10 Mayıs Salı Tek Parça İzle

Sandiya ve yanına ki kişi Anuca’yı hastaneden kaçırır Sandiya komiserin yanına gider Sandiya Bakan Puru’nun hain olduğunu söyler Komiser kanıtı sorar Sandiya kanıt için aşağıda ambulansın içinde bekleyen Anuca der Sandiya alt kata gidince ambulansın olmadığını görür Komiser ve soruşturma ekibi Sandiya’nın akli dengesini kaybettiğini söyler Sandiya akıl hastanesine gönderilir Suraj Sandiya’nın gelir Suraj Sandiyaya inanır Sandiya ile Anuca plan yapar


 

“Sandiya Anuca’yı kurtarmak isterken, Bakan Puru Anuca’nın aklına girip, Sandiya’yı öldürmesini ister!” 

Sandiya yozlaşmış ve bakan için çalışan hemşireyi bayıltır. Adam doktor kılığında Anuca’nın odasına girmeye çalışır. Bu sırada Sandiya inandırıcı olmak için Anuca’yı görmek ister. Polisler kesin emir aldıkları için buna izin vermez. Sandiya tamam diyerek oradan uzaklaşır. Doktor kılında ki adam da Anuca’yı odadan kaçırır. Sandiya ile birlikte o adam ambulans ile emniyet binasına gelir.


Emniyet binasında Sandiya’nın soruşturması gündeme gelir. Komiser Sandiya hakkında ifade verirken, diğer soruşturma üyesi, Sandya’nın iki gün boyunca kaybolduğunu, bu süreçte Sandiya altınlarını hırsıza verdiğini, bununla alakalı kamera kaydını izletir. Akabinde köye gittiğini, köyde dilenci olduğunu, dolmuş parasını vermediği için karakola düştüğünü tek tek anlatır.


Tüm bu delilere bakıldığında Sandiya’nın zihinsel olarak sıkıntı içerisinde olduğunu söyler. Buna karşın Sandiya’yı yakından tanıyan komiser ise Sandiya’nın zihinsel açıdan sorunu olmadığını, görevini yaparken, eltisini vurmak durumunda kaldığını, bu nedenle baskı ve stres altında olduğu için bunların olduğunu açıklar.

Can Yoldaşım 284 Bölüm 10 Mayıs Salı CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Sandiya soruşturma ekibinin toplantısına izin almadan içeri girer. Soruşturma üyeleri Sandiya’nın izinsiz girmesine kızar. Sandiya çok önemli ve hayati bir bilgi edindiğini söyler. Anuca karakoldan öğrendiği bilgiyi kendisine iletmek için kaçtığını, onun masum olduğunu kanıtladığını, Anuca karakolda bakan Puru’nun terörist Gül ile bağlantısını öğrendiğini Anuca herkesi kurtardığını, bakan Puru bunu öğrenip Anuca’yı öldürmek istediğini söyler.

Soruşturma ekibi Sandiya’nın dediklerine inanmak istemez. Sandiya kanıtı olduğunu söyleyerek bina dışına davet eder. Sandiya dışarı çıktığında ambulansla Anuca ve o adamı bulamaz. Sandiya etrafa baksa da ambulansın olmadığını görür. Soruşturma ekibindekiler ambulansın nerede olduğunu sorar. Sandiya da ambulansın seri numarasını aldığını, telsizden öğreneceğini söyler.


Sandiya telsizden ambulansın hastane bahçesinde beklediğini duyunca şok olur. Soruşturma görevlileri Anuca’nın hastanede olup olmadığını kontrol edilmesini söyler. Görevli memur Anuca’nın hastanede odasında olduğunu teyit edince Sandiya şok olurken, Soruşturma görevlileri Sandiya’nın akli dengesinin bozulduğunun kesin olarak kanıtlandığını söyler.


Komiser soruşturma ekibine ve Sandiya’ya Anuca’nın orada olduğunu, yanıldığını söyleyince Sandiya şok olurken, bakanın adamı ve soruşturma ekibinin başında ki adam Sandiya’nın zihinsel dengesini tamamen kaybettiği için görev yapmaya da elverişli olmadığını söyler.


Sandiya’nın tutuklanıp akıl hastanesine gönderilmesini ister. Sandiya dirense de gelen polisler Sandiya’yı akıl hastanesine götürürler.


Vikram ile Minakşi sabah dükkanları açarken basınında ki Sandiya hakkında ki haberleri anlatırlar. Minakşi komşulara kızar ve Sandiya delirmediğini, herkesten daha çok akıllı olduğunu söyleyerek komşularına kızar. Ved annesine karşı yapılan haberleri duyar ve ağlar. Chotu üzülmemesini, annesi akıllı ve kahraman olduğunu, bu sorunun da üstesinden geleceğini söyler.

Can Yoldaşım 284. Bölüm 10 Mayıs Salı Tek Parça İzlemek için tıkla


Maasa’nın köyünde Emily ölen Purvi’nin kıyafetlerini giyer. Maasa onu Purvi zannedip korkudan ne yapacağını bilemez. Koşarak oradan kaçmaya çalışır. Emily bunu fark edip durdurur. Maasa’nın torunu, Emily’in yeni kocası da Emily’in giydiği kıyafetler Purvi’ye ait olduğunu görünce Emily’e kızar.


Soruşturma ekibinin başsında ki adam bakanı arar ve Sandiya’nın akıl hastanesine gönderildiğini söyler. Bakan evde Anuca’nın resminin üzerine terörist yazarken, Sandiya’ya da deli yazar. Bu esnada Sandiya ile iş birliği yapan adam elleri ve kolları bağlı bir şekilde bakanın evinde, rehin tutulmaktadır.


Suraj haberi alır almaz hastaneye gelir. Hastanede ki görevliler Suraj’ın içeri girmesine engel olsa da komiser Suraj’ın girmesine müsaade eder. Sandiya Suraj’a delirmediğini, hepsinin kendisine karşı komplo kurduğunu söyler. Suraj’a her şeyi anlatır. Suraj da Sandiya’ya inandığını söyler.


Suraj Sandiya ile konuştuktan sonra dışarı çıkar. Kapıda Bakan Puru ve soruşturma komitesi beklemektedir. Suraj komisere Sandiya’nın sağlığının iyi olmadığını, Anuca’nın yattığı hastanede tedavi görmesini ister. Bakan Puru hemen Sandiya ile Suraj’ın planını anlar. Komiser istediği yerde tedavi olabilir der. Sandiya polis eşliğinde Sandiya’yı hastaneden götürür.


Bakan Puru eve gider. Bakanın asistanı Sandiya’yı hafife almamasını, üstün cesaret madalyası olan eğitimli ve bir o kadar zeki bir polis memuru olduğunu, gerçekleri ortaya çıkarması halinde, sadece koltuğunu kaybetmekle kalmayacağını, cezaevine bile girebileceğini söyler. Bakan sinir olur ve bunun olmasına asla izin vermeyeceğini söyler.


Sandiya Anuca’nın kaldığı hastaneye getirilir. Suraj’a Anuca’ya ulaşmak için sadece 2 saatlik süresi olduğunu, onun kaldığı odaya gitmek için havalandırma boşluğunu kullanacağını, bu sırada Suraj’a da kapıda bekleyip içeri kimseyi almamasını söyler.


Basın mensupları Santos’a Sandiya’nın delirdiğini, Anuca’nın ise terörist olduğunu, bu konudaki açıklamalarını sorar. Santos Sandiya’nın deli olmadığını, Anuca da terörist olmadığını, her iki gelini bu savaştan galip çıkacaklarını söyler.


Sandiya Suraj ile vedalaşır. Suraj kapıda bekleyeceğini söyler. Sandiya havalandırma boşluğuna geçmek için kapıyı açınca, karışında bakan ve korumasını görünce şok olur. Bakan Sandiya’nın zeki olduğunu ama kendisi daha da zeki olduğunu söyler. Sandiya ile Bakan laf kavgası ederler. Sandiya her zaman gerçeklerin kazanacağını söyler. Bu sırada Anuca’nın bilincinin yerine geldiğini söyler. Bakan Puru onunla ilk kendisi görüşeceğini ve ona tavsiyeler de bulunacağını söylerken, Sandiya Anuca’nın onunla görüşmeyeceğini iddia eder.


Bakan korumasına işaret verir. Koruma silahın arkası ile Sandiya’nın boynuna vurur. Sandiya oraya bayılır.


Anuca tek başına bir odaya alınır. Bakan Puru odaya gelince Anuca sinirlenir. Bakan ona sakin olmasını, ona zarar vermeye gelmediğini, işlerine burnunu soktuğunu ama ona yardım etmeye geldiğini söyler. Anuca onun yardımına ihtiyacı olmadığını söylese de bakan Puru, Sandiya herkese Anuca’nın terörist olduğunu söylediğini, herkesin ondan nefret ettiğini söyler.


Bütün bunlar Sandiya yüzünden başına geldiğini dile getirir. Anuca bakanın sözlerine inanmaz. Sandiya’ya ifade verdiğini ve terörist olmadığını söylese de bakan Sandiya’ya karşı kışkırtmak için Sandiya verilen ifadeyi kimse ile paylaşmadığını, Sandiya adım adım onu terörist ilan ettiğini, bunun farkına varması gerektiğini söyler. Anuca bakana inanmaya başlar.


Sandiya kendisini depodan kurtarır. Havalandırma kanalından Anuca’nın yanına gitmek için mücadele eder. Suraj Sandiya’yı görmek ister. Sandiya’nın başına bir şey geldiğini düşünür. Suraj odaya girdiğinde, Sandiya’nın yerde tokasını bulunca şok olur. Onun başına bir şey geldiğini düşünüp panik olur.


Bakan Puru Sandiya onu terörist ilan ettiğini, bunun cezasız kalmaması gerektiğini söyleyerek Anuca’ya silah verip, Sandiya’yı öldürülmesini, işi bitirince onu Pakistan’a kendi elleri ile teslim edeceğini söyler.


Sandiya havalandırma kanalında bir çıkış ararken, bakan Puru Anuca’ya silahı verir. Sadece ateş etmesinin yeterli olduğunu söyler. Sandiya havalandırma kanalından dışarı çıkar çıkmaz Anuca çatıda Sandiya’ya silah doğrultunca Sandiya şok olur.

“Sen benim adımı lekeledin. Beni terörist ilan ettin. Oysa ben sana güvenip ilk ifademi sana verdim. Lakin hala ülke genelinde terörist olarak anılmaktayım. Sen benim güvenimi kırdın. Bedelini canınla ödeyeceksin!”

Sandiya Anuca’dan özür diler. Silahı indirmesini, bakanın kuklası olmamasını, her şeyi bakan Puru ayarladığını ve kendisini vurması halinde gerçekten terörist olacağını söyler. Lakin Anuca bunu dinlemez. Sandiya Anuca’nın elindeki silaha tekme atar. Silah yere düşer. Anuca ile Sandiya yerde kavga eder. Sandiya sonunda silahı alır ve Anuca’dan sakin olmasını ister. Lakin Anuca sakinleşemez. Sandiya’nın elinden silahı tekrardan kapar.

Suraj bu esnada hastane içinde Anuca’yı arar. Soruşturma ekibi hastaneye gelir. Anuca’nın ifadesini almak için üst kata çıkar. Bu sırada Anuca silahını Sandiya’ya doğrultur ve bir silah sesi duyulur. Polis ve soruşturma ekibi hızla çatıya gelir. Anuca da çatıdan inip dışarıda gizlice bekleyen bakan Puru’nun yanına gider.

“Sandiya’yı öldürdüm. Hadi beni Pakistan’a gönder!”

Bakan Puru Sandiya’nın öldüğünü anlayınca hemen şoförüne oradan uzaklaşmasını ister. Anuca elinde silahla birlikte orada yalnız kalır. Anuca hemen Sandiya ile yaptığı planı düşünür.

Suraj Sandiya’nın yanına gelip gerçekleri açıklamıştır. Anuca bunun üzerine sinirinden havaya ateş edip gerçeği öğrenmek için bakanın yanına gitmiştir. Bakanda Anuca’yı kandırdığını için onu aracına almadan gidince, Anuca gerçeği kanıtlamıştır.

Sandiya Anuca’nın yanına gelir. Polis aracına biner. Polisler Sandiya ve Anuca’nın hastaneden kaçtığını söyler. Komiser her yerde Sandiya ve Auca’nın yakalanması için emir verir.