Sosyal Medya

Can Yoldaşım 285. Bölüm 11 Mayıs Çarşamba Tek Parça İzle

“Sandiya Bakan Puru’nun foyasını ortaya çıkaracak! Bakan Puru tutuklanacak!” Sandiya, Suraj ve Anuca polisten kaçarBakanın korumaları Sandiya’vı durdurur Sandiya bakanın adamlarını döver Sandiya bakanı gafil avlamak için plan yapar Bakan korkudan karakola saklanır Sandiya bakanın tüm suçlarını itiraf ettirir Sandiya ve Anuca masum olduğu kanıtlanır Rathi evinde uzun zaman sonra huzur gelir


 

Sandiya, Suraj ve Anuca’nın polis aracı ile kaçması ile başlar. Polisler peşlerine düşer. Çok geçmeden ileride polis ekibi Suraj’ın sürdüğü aracın önünü keser. Anuca Sandiya’nın başına silah doğrultur. Yolu açmadıkları takdirde polis memuru Sandiya’yı vuracağını söyler. Polisler mecburen yolu açarlar.


Suraj ve beraberindekiler hızla oradan uzaklaşırken, polisler de peşlerine düşer. Suraj yolda izini kaybettirmeye çalışırken, bu defa karşılarına bakanın yakın koruma ekibi, ağır silahlarla yolu keserler.


Suraj koruma personelinin silahlarının çok ve uzun namlulu olduğunu, bundan dolayı dikkatli olmalarını ister. Bakan Puru’nun asistanı, korumaların Sandiya ve diğerlerini yakaladığını söyler. Puuru ölü ya da diri ele geçirilmesini ister. Çok geçmeden Puru’nun koruma ekibi bakanın yanına dayak yemiş bir halde gelince bakan şok olur.


Bakan koruma personeline nasıl bu hale geldiklerini sorar. Koruma amiri Sandiya ve ekibini tam yakaladıkları anda Sandiya kemerini çıkarıp, kendilerine vurmaya başladığını, onlarla savaştıklarını ama Anuca ile Sandiya kendilerini dövdüğünü söyler. Bakan Puru bunu duyunca sinirlenir. Lakin koruma amiri Sandiya’nın mesajını da getirdiğini söyler. Bakan Sandiya ne dedi der.


“Seni bulacağım ve öldüreceğim. Nereye saklanırsa saklansın seni öleceksin Puru!”

Can Yoldaşım 285. Bölüm 11 Mayıs Çarşamba Tek Parça İzlemek için tıkla


Dediğini söyler. Bakan bunu duyunca personelinden aracını hazırlamasını, en güvenli yer olan karakola götürmelerini ister. Bakan ve koruma ekibi yakınlardaki polis merkezine giderler.

Polis merkezinde çalışan polisler bakanı karşılarında görünce şaşırır. Bakan Sandiya’nın kendisini öldürmeye geleceğini, her yeri kapatmalarını ister. Polisler Sandiya’nın oraya gelmeyeceğini, merak etmemesini ve rahatlamalarını ister. Bakan Puru masaya oturduğu anda su içmek ister. Lakin Sandiya’nın gölgesinin yansımasını fark edip korkar.


Bakan Puru masada duran silahı görünce şok olur. Zira o silahın aynısını Anuca’ya verdiğini hatırlar. Puru silahı almaya gider. Bu sırada polisler bakanın yanına gelince, bakan panik yapar ve “Anuca’ya verdiğim silahın aynısı” der.


Polisler bakanın ne dediğini anlayamaz. Bakan masasına oturmak isterken, diğer kapında Sandiya üniformalı bir halde polis merkezine gelir. Bakan tüm personelden Sandiya’yı tutuklamasını ister. Polisler Sandiya’ya silahlarını doğrultur.


Sandiya adım adım bakana yaklaşır. Bakan Sandiya’yı öldürmesi için polislere talimat verir. Polisler Sandiya’nın deli raporu olduğu için ona silah sıkamayacaklarını, bu mesleğinin sonu olacağını söyler. Bakan Sandiya’nın deli olmadığını, Anuca’yı elinden almak için kendisinin olayı tertiplediğini söyler.


Polisler yine de Sandiya’ya silah sıkamayacaklarını söyler. Bunun üzerine bakan bir polisin silahını alıp Sandiya’ya ateş etmek ister. Lakin silahın içinde mermi olmadığını gören Puru şok olur. Sandiya bakanın elindeki silahı alır. Cebinden çıkardığı kurşunu şarjöre koyar.


Bakan Sandiya’nın kendisini öldüreceğini söyleyerek panik yapar. El çabukluğu ile polisin cebindeki kelepçeyi alır ve Sandiya’yı sandalyeye kelepçeler. Puru Sandiya’nın kelepçelediğini görünce sevinç çığlıkları atar. Yanlarında ki polislere yardım etmediği için onlara kızar ve hepsini açığa aldıracağını söyler.


Polislerin başında ki eline benzin alıp bakanın kafasından dökmeye başlar. Bakan Puru neden yaptığını sorar. Polise tokat atmak isterken, Sandiya kelepçeden kurtulup, Bakanın elinin tutar. Puru kelepçeden nasıl kurtuldun der.


“Kelepçe kimin suçlu, kimin masum olduğunu çok iyi biliyor!”


Sandiya bakanın suç işlediğini söyler. Bakan ise dışarı çıkmak istediğinde kapından Anuca girer. Bakan polislere Anuca’yı öldürmesini ister. Polisler Anuca’nın terörist olduğunu, istediği her şeyi yapabilecek derecede gözü kara olduğunu söyler. Bakan Anuca’nın aslında terörist olmadığını itiraf eder.


Anuca eline kibrit alıp bakanı yakmak istediğinde içeri Puşkar’ın en yetkili emniyet müdürü içeri girer. Bakan Emniyet müdürünü görünce kurtulduğunu düşünür. Lakin emniyet müdürü hain bakanı öldürüp ormana atmalarını, dosyasını da 10 gün sonra kapatmalarını ister.


Anuca kibriti yakınca bakan artık kaçacak yeri kalmadığını anlayıp tüm suçlarını itiraf etmeye başlar. Sandiya’nın deli olmadığını, Anuca’nın terörist olmadığını, terörist Gül ile nasıl bağı olduğunu ve terörist Gül’ün şu an nerede olduğunu tek tek anlatır. Bakan’ın bu itirafını canlı yayında tüm halk dinler.


Anuca elindeki kibriti ateşlemek ister ve böylelerin yaşamaya hakkının olmadığını söyler. Onu ötürdüğünde terörist denmesine bile razı olacağını söyler. Lakin Sandiya Anuca’dan durmasını ister. Onun için kolay ölüm olmayacağını dile getirir.


Sandiya özellikle kendisine yardım eden emniyet müdürüne teşekkür eder. Emniyet müdürü de aynı şekilde Sandiya gibi yetenekli bir personeli olduğu için onunla gurur duyduğunu söyleyip, ona karşı selam durur. Bunun üzerine oradaki tüm polisler Sandiya için selam durur.


Emniyet müdürü haini alıp tutuklamasını ister. Sandiya kelepçelerini çıkarıp bakanı tutuklar. Bu sırada Hindistan halkı haberlerde canlı izlediği bakanın yaptığı hainlik üzerine konuşur. Birçok kişi Sandiya ve Anuca üzerine tezahürat eder. Soruşturma komitesi Sandiya’nın masum olduğunun kanıtlandığını, Anuca’nın ise terörist olmadığını söyler. Pakistanlı terörist Gül de Bakanın evinde yakalanıp tutuklanır.


Sandiya ve Anuca polis merkezinden dışarı çıkar. Anuca babaannesi Resham’a sarılır. Sandiya da Suraj’a sarılır. Resham Sandiya’dan özür diler. Sözünde durduğu için ona teşekkür eder. Sandiya Santos’un yanına gider. Pakistan da Gül gibi teröristlerin olduğunu ama bu tüm Pakistanlıları temsil etmediğini, Hindistan da Puru gibi hainlerin olduğunu, o da tüm Hindistanlıları temsil etmediğini söyler. Santos sonunda Sandiya’ya hak verir ve gelinine sarılır.


Rathi ailesi hep birlikte uzun zaman sonra mutlu olurlar. Sandiya Emily’in ani evliliğini öğrenir. Bu konuda endişelenirken, Suraj Emily’in ani evlendiğini, bundan dolayı Emily ile Om’un evlilik kutlamasını yapmak için Rathi evine davet etmeleri gerektiğini söyler. Santos bu fikre katılır. Santos Maasa’yı arar. Maasa gelemeyeceğini ama Emily ile Om’u göndereceğini söyler.


Anuca Chotu’dan gitmemesi için bir şey yapmasını ister. Aksi halde annesine Pakistan’a gideceğini ve birkaç gün orada kalacağını söyler. Chotu ona ne isterse yapacağını söyleyince, Anuca dans etmesini ister. Chotu dans ederken Santos ve Minakşi oraya gelir. Chotu utanır. Santos Minakşi’yi de alıp oradan uzaklaştırır.


11 Mayıs Çarşamba Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Minakşi Anuca’nın annesine gitme şakası işe yaradığını ve kocasını daha sadık ettiğini söyler. Santos da aynısını kendi kocalarına yapacaklarını söyler. Sandiya Suraj’ın kendisini bırakmayacağını söylese de Santos ısrar eder.


Santos Arun’a annesine gitmek istediğini, birkaç gün Rathi evinden olmayacağını söyleyince Arun dans etmeye başlar. Santos sinirlenirken Arun çok mutlu olur.


Minakşi Vikram’ın yanına gider. Minakşi Virkam’a annesine gitmek istediğini ve birkaç gün boyunca evde olamayacağını söylediği anda Vikram dans edip, eğlenmeye başlar. Vikram ile Arun birbirlerini dans ederken görürler. Santos ve Minakşi sinir olur.


Sandiya aynı şeyi Suraj’a söyler. Suraj’ın onu durduracağını düşünse de Suraj yaşadıkları çok ağır olduğunu, kafasını dinlemeye ihtiyacı olduğunu söyler. Sandiya Suraj’ın kendisini göndermeyeceğini düşünürken, Suraj’ın izin vermesine şaşırır. Santos ve Minakşi de bunu duyar.


Om ve Emily Rathi evine gelir. Yeni evli çiftlerin birbirlerini tanıması için oynanan bazı oyunlar için plan yaparlar. Om Emily’e Maasa istediği için geldiğini, onunla oyun oynamak istemediğini söyler. Santos bunu duyar. Santos Emily ile konuşur. Her zaman cesur olmasını söyler.


Santos Om’a yüzük takar. Komşularda Emily’e altın takar. Arun çiftlerin yarışacağı yeni bir oyun olduğunu söyler. Çiftler masanın etrafında 3 tur döneceğini, ilk dönene birinci olacağını duyurur. Om sessiz bir şekilde Emily’e bunu yapmayacağını söyler.


Arun düdüğü çalar. Suraj-Sandiya ile Chotu-Anuca yarışa başlar. Om da son anda kararını değiştirir. Suraj ve Sandiya yarışı kazanan çift olur.


Ertesi sabah Rathi evin kadınları evden gizlice ayrılır. Arun Santos’u bulamaz. Vikram da Minakşi’yi eve bulamayınca merak eder. Sandiya Suraj’ı görüntü arar ve kadınlar günü ilan ettiklerini, evde erkekler olarak tek başlarına kalmalarını ister.


Kadınlar sahilde gezer. Santos kocasına ceket alır. Minakşi kocasına yiyecek alır. Anuca kocalarından ayrıldıkları halde hala onları düşünmenin kendilerine zarar verdiğini, onları düşünmeden günlerini geçirmeleri gerektiğini söyler. Arun da kadınlara boyun eğmeyeceklerini söyleyip, evlatlarını birlik olmaya davet eder.


Anuca kadınlar olarak erkekleri düşünmemelerini ister. Santos da aynı fikirde olur. Santos ve diğerleri sahil kenarında resim çektirir. Anuca Chotu’ya, Minakşi Vikram’a, Sandiya da Suraj’a resimleri gönderir. Arun kadınlara karşı kaybetmek yok der. Komşu Daisa’nın da yardımı ile evde yemek yaparlar. Yemekleri yerken video kaydı alıp eşlerine gönderirler.


Santos sinir olsa da erkeklere boyun eğmek yok der. Dondurma yemeğe giderler. Bu sırada Sandiya bir kadının kendilerinin resmini çektiğini fark edip onu yakalar. Santos yanına gelir. Onu tanır ve çocukluk arkadaşı Chutki der. Chutki kocası öldükten sonra gelini ve oğlunu ziyarete geldiğini, yakınlarda oturduğunu, onları evinde ağırlamak istediğini söyler. Santos da kabul eder.


Yolda Ved su ister. Yol güzergahında ki köyün birinde su içmek için dururlar. Orada ambulansa binen bir hasta gören Sandiya, hastanın neyi olduğunu merak eder. Hastanın üzerindeki çarşaf açılınca, hastanın her tarafının mavi olduğunu görünce şok olur.