Sosyal Medya

Can Yoldaşım 286. Bölüm 12 Mayıs Perşembe Tek Parça İzle

“Sandiya mavi yüzlü adamın hastalığını merak eder!” Sandiya mavi yüzlü adamın hastalığını merak eder Binny söylemek istemez Sandiya ertesi gün mavi yüzlü adamın düzeldiğini görür Halk mavi yüzlü adama inanmaya başlar Sandiya batıl ile savaşır Sahtekâr adamın para almasına engel olur Piya Rathi evine gelir Chotu ile aşk yaşadığını Anuca’ya söyler Piya bileklerini keser Chotu Piya’yı hastaneye götürür


 

Sandiya ile Ved’in mavi ten rengine dönüşmüş korkunç adamı görmesi ile başlar. Santos’un çocukluk arkadaşı Binny onları alır. Ved bu adamda ki hastalığı merak eder. Aynı şekilde Sandiya da ne hastalığı olduğunu sorar. Binny konuşmak istemez. Bu da Sandiya’nın dikkatini çeker.


Vikram eşlerinin geri gelmesine daha 4 gün olduğunu ama şimdiden onları özlediğini söyler. Arun sinir olur ve eşini ilk merak eden Vikram olduğunu ve ilk kaybeden olduğunu söyleyerek, onun direnmesini ister.


Vikram aynı düşüncelerin Suraj’da da olduğunu, Sandiya’yı özlemiş olabileceğini söyler. Suraj Vikram’a katılır ve eşi Sandiya olmadan yarım olduğunu, eşi Sandiya’yı çok özlediğini ve onu görmeye gideceğini söyler.

Maasa evdeki depoya ait anahtarı almadığı için gitti yerden erken dönmek isterken, Maasa’nın engelli torunu Emily’e depodan gümüş tabak alması için teşvik eder. Emily depoya girer ve engelli çocuğun verdiği anahtarla dolabı açar. Orada sindur kutusu görünce şaşırır. Ölen Purvi’ye ait olduğunu düşünürken, dolaptan gelen ses dikkatini çeker.


Sandiya yol boyunca mavi ten rengine sahip adamın hastalığını merak eder. Santos’un yakın arkadaşı Binny ise her defasında lafı değiştirir. Sonunda Santos’un çocukluk arkadaşı Binny’nin oğluna ait eve gelirler. Sandiya aynı hastalığı Binny’nin gelinine sorar. Lakin istediği cevabı alamaz.

Sandiya hastalığı ve nedenlerini merak eder. Zira ülkede buna benzer hastalık görmediği için hastalığın yayılmasından da korkar. Ved hemen doktor olan Maasa’nın torunu Om’u arar. Hastalığın sadece adını bilen Ved onu bilip bilmediğini sorar. Om daha önce “Neelvish” adında bir hastalık duymadığını söyler.


Sandiya hastalığın peşini bırakmak istemez. Evin hizmetçisinin yanına gider. Ona Neelvish hastalığı hakkında bildiklerini sorar. Hizmetçi inandığı dinin gazabına uğramış kişilerin dünya da aldığı ceza olarak yorumlar. Lakin Sandiya bunun tıbbı bir açıklamasını merak ettiği için Binny’nin yanına gider ve artık cevaplarından kaçamayacağını, bu hastalığı çok merak ettiğini söyler.

“Sandiya bunu sana söylememem için bir nedenim var. Zira bu hastalığı sana söylediğimde o hastalığın sana ya da senin ailene geçme ihtimali var!”




Sandiya Binny’nin sözlerine aldırış etmez. Ona hastalığın neden olduğunu söylemesini ister. Tam da bu sırada Ved yere düşer. Evin hizmetçisi Riddhi bağırır. Sandiya ve Binny hemen oraya gider.

Ved’in yere düştüğünü gören Sandiya, hemen yardımına koşar. Sandiya Ved’in yüzünün maviye gördüğünü görünce ikinci bir şoku yaşar. Santos’un çocukluk arkadaşı Ved’in Neelvish hastalığına yakalandığını, artık onu doktorların bile kurtaramayacağını, tapınağa gidip dua etmeleri gerektiğini söyler. Ved yerde yatarken içeri Suraj girer. Suraj Sandiya’yı özlediği için adresi alıp oraya ziyarete gelse de Ved’in yerde yattığını görünce şok olur.


Suraj Ved’i kucağına alıp onu uyandırmaya çalışır. Ved kendisine gelir ve hepsinin bir şaka olduğunu, yüzünü boydağını açıklayınca, herkes Ved’in bu şakasına kızar. Santos bu tarz şakalarla büyüklerin çok korktuğunu Ved’e anlatır.


Suraj Ved’in ısrarla Neelvish hastalığı hakkında sorular sorması üzerine internete bu hastalığı araştırsalar da bir cevap bulamazlar. Sandiya ve Suraj Ved’e bu hastalık hakkında doyurucu bilgi vermeyi düşünürler.


Maasa Emiy dolabı açmadan yetişir. Emily ne olduğunu anlayamadan Maasa kendisinden anahtarı almasına da bir anlam veremez.


Can Yoldaşım 286. Bölüm 12 Mayıs Perşembe Tek Parça İzlemek için tıkla


Sandiya ile Suraj gerçeği öğrenmek için yolda gördükleri mavi hastalığı olan adamın köyüne gitmeye karar verirler. Sandiya yolda kalabalığın toplandığını görünce şaşırır ve aracı durdurur. Araçtan inen Sandiya, bir gün önce mavi yüzlü adamın bugün iyileştiğini görüp şok olur.

Sandiya kalabalıktan bazıları taşındığını fark eder. Sandiya onlara neden taşındıklarını sorar. Adam da tüm malını iyileşen adama verdiklerini, ona inandıklarını söyler.


Sandiya adamı izlerken, Santos, Ved ve Binny’nin de orada olduğunu görür. Köy halkı iyileşen adama adeta tapar gibi ona karşı saygı gösterisinde bulunurlar. Ved ise adama kendisi gibi şaka yaptığını söyler. Sandiya Ved’in yanına gelir. Adam kendince dini bir açıklama yaparak mucize sayesinde ayakta kaldığını söyler.


Chotu ile Anuca Rathi evindendir. Chotu Piya ile önceden yaşadıklarını Anuca’ya anlatıp anlatmama arasında kararsız kalır. Arun ona evlilikte yalan olmayacağını, sevginin temelinin sağlam olması için yalanlardan arınması gerektiğini söyler.


Chotu Anuca’nın yanına gider. Elini tutar ve ona bir şey söylemek istediğini dile getirdiği anda içeri Piya girer.

“Beni sevdiğini söylerdin. Şimdi başkası elini tutuyorsun. Hani Anuca ile Para için evlenmiştin?”

Diyerek ortalığı karıştırır. Piya bir adım daha ileri gider ve bileklerini keser. Chotu hemen onu hastaneye götürürken, Anuca duydukları karşısında göz yaşlarını tutamaz.


12 Mayıs Perşembe Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Binny’nin evinde hizmet eden hizmetçi Riddhi herkesi dışarı çağırır. Sandiya ve Suraj dışında herkes dışarı çıkar. Suraj ve Sandiya ise evin penceresinden onlara bakar.


Bir gün önce her tarafı maviş olan, bir gün sonra bu hastalığı inancı sayesinde yendiğini ileri süren adam, tekerlekli aracı çekerek Binny’nin evine gelir. Ona inandığı değerler adına konuşur.


Santos ve diğer kadınların eline üstü bez örtülü tepsi verir. Sahtekâr adam eline ayak izi alıp herkesin elinden tuttuğu beze dokunur. Sonunda Binny’nin hizmetçisi Riddhi’nin elinden tuttuğu bezin rengini kırmıza boyar. Ved bu olaya inanıp adamın mucizevi olduğunu söylerken, Sandiya kimyasalların buna etki edeceğini, etki ederken de zaman alacağını, bundan olayı tüm bezlerde aynı etkiyi göstermeyeceğini söyler.


Tuttuğu tepsinin içindeki bezin de kırmızı ayak izi gören kıza sahtekâr adam, evindeki tüm parayı kedisine vermesini ister. Cahil kız da evden gidip parasını adam vereceği sırada Sandiya buna engel olur. İnandıkları din hiçbir zaman fakirin parasına ihtiyacı olmayacağını söyler. Evin hizmetçisi bu defa Sandiya’ya inanır ve para yerine çiçek verir. Oradakiler de kızın başına bela geleceğini söyler.


Chotu Piya’yı eve getirir. Chotu hasta ve yaralı olan Piya’nın birkaç gün annesi gelene kadar evde kalmasını ister. Arun bunu hemen kabul eder. Vikram babasına bunu neden kabul ettiğini sorar. Anuca ise Arun’un kabul etmesi iyi olduğunu, aksi halde Chotu Piya ile başka bir yerde kalma ihtimali olduğunu söyler.


Santos Arunu’u arar. Rathi evinde her şey yolunda olup olmadığını merak eder. Arun ise Chotu ile Piya meselesini söyleyemez. Ona işi bitince Rathi evine gelmesini, Anuca evde ona baktığını söyler. Bu sırada tabak kırılma sesi duyulur. Herkes mutfağa gider. Evin hizmetçisi yüzünü bezle kapatır. Herkes ona bir şey olduğunu düşünüp korkar. Lakin evin hizmetçisi hapşırmak için yüzünü bezle kapattığını, baharatın alerji yaptığını söyler.


Akşam Ved gece yatağından kalkar ve su içmeye gider. Bu sırada kapının açık olduğunu fark eder. Ved kapından dışarı çıkar. Dışarıda onu bir çocuk karşılar. Sandiya Rathi’ye dersini vermeye geldiğini söyler. Ved ise mavi boyalı adama inanmadığını söyler. Bunun üzerine çocuk onun inandığı dine göre kutsal saydıkları mekâna götüreceklerini söyler. Yolda karşılarına Binny’nin hizmetçisi Riddhi çıkar. Riddhi’nin yüzü bu defa gerçekten mavidir. Ved korkudan ağlar.