Sosyal Medya

Can Yoldaşım 288. Bölüm 14 Mayıs Cumartesi Tek Parça İzle

“Suraj ile Sandiya Ved’e batıla inanmaması için ona yol göstermek isterken, Ved’in büyük değişimi, Suraj ile Sandiya’yı şok eder!”Sandiya Ved’e batıla inanmamasını ister Ved tapınakta gördüklerine inanmaya başlar Emily Maasa’nın dolabının arkasına koku geldiğini fark eder Emily dolabın arkasına bakmak istediğinde Maasa buna engel olur Emily Om’un ofisinde önemli bir delil bulur Sandiya tapınak girişindeki yılanı yakalamak için ekip çağırır Halk Sandiya ve Suraj’ı dövmek ister Santos Ved’in su üzerinde yürüdüğü videoyu gösterir


 

Rathi ailesi Ved’i dışarıda araması ile başlar. Ved bu sırada iki tekerlekli aracı tek başına taşıdığını gören Sandiya ve Suraj şok olur. Çocuk olmasına rağmen onu taşımasının mümkün olmadığını düşünür. Sandiya çıplak ayakla asfaltın üzerinde yürüyen Ved’in ayağına diken batacağını fark eder. Hemen koşar ve Ved’in ayağına dikenin batmasına engel olur.


Suraj Ved’i kucağına alır. Ved izinsiz tapınağa gittiği için tapınak da gördüğü puta karşı saygısızlık ettiği için aracı taşıdığını ve affedilmek istediğini söyler. Sandiya oğlunun kafasın da batıl inanışlarla bulandığını görünce göz yaşlarını tutamaz. Sandiya ve Suraj Ved’i eve getirir. Uzun bir yerde çıplak ayakla yürüdüğü için Ved’in ayakları tahrip olmuştur. Sandiya Ved’in ayaklarına krem sürer.


Maasa’nın köyünde Emily süt içer. Maasa’nın torunu, engelli kız Emily ile dalga geçer. Bu sırada Emily evde artarak devam eden kokuya dikkat çeker. Kokunun kaynağını kontrol ettiğinde, Maasa’nın odasından geldiğini görür. Emily Maasa’nın odasına gider. Odanın her tarafına bakar. Dolabın arkasından geldiğini gören Emily, dolabın altında fare öldüğünü düşünüp, dolabı hareket ettirmek ister.

Can Yoldaşım 288 Bölüm 14 Mayıs Cumartesi CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Emily dolabı yerinden hareket ettireceği sırada Masa gelir. Ona dolabına yaklaşmaması için ikaz ettiğini, şimdi ne işi olduğunu sorar. Emily de fare ölüsü evdeki kokuyu artırdığını, onu bulup dışarı çıkartmak istediğini söyler. Masa kendisi halledeceğini söyleyip, Emily’i odasından çıkartır.

Rathi evinden Piya evin tüm yükünü üzerine alır. Arun bilerek suları keser. Piya bir taraftan su kaplarını doldururken, diğer taraftan işleri yapmaya çalışır. Bu sırada Arun ile Anuca, gülerek Piya’yı izler.


Minakşi Binny’nin evinden kapların delik olduğunu fark eder. Biraz araştırma ile evde fare kapanı bulur. Sandiya yanına gelir ve evde farenin telli kafesini görünce, aklına bir fikir gelir.

Can Yoldaşım 288. Bölüm 14 Mayıs Cumartesi Tek Parça İzlemek için tıkla


Sandiya herkesten saklanarak ormana gelir. Orman da o bölgeye bakan hayvan koruma polisi Sandiya’nın yanına gelir. Sandiya onlara tapınak girişinde büyük bir yılan olduğunu, o yılan insanlara zarar verdiği için içeri giremediklerini söyler. Görevliler de onu yakalayacaklarını söyler. Sandiya adamları tapınağa gönderecekleri sırada köylüler ellerindeki sopalarla oraya gelirler.


Köylüler görevlilerin tapınağa gitmesine asla müsaade etmeyeceklerini, gerekirse bu yolda öleceklerini ama tapınağa izinsiz kimseyi almayacaklarını söyler. Sandiya adamlar ile konuşmak istese de adamların tavırları oldukça serttir. Tam da bu sırada Suraj gelir. Adamları eline aldığı sopa ile durdurur.


Suraj adamlarla kavga ederken oraya Santos, Minakşi ve Binny gelir. Binny herkesin kavga etmesine engel olur. Binny köylülerin yanına gidip onlara bir şey söyler. Bunun üzerine köylüler adeta Sadiya’ya tapar gibi davranırlar. Sandiya bunları görünce şok olur.


Maasa Emily’i uzaklaştırmak için onu Om’un kliniğine gönderir. Masa’nın kocası kokunun çok arttığını, kokuyu kaybedecek ilaç için adamı aramasını ister. Masa adamı arar. Adam yakında ilaçlama ekibi yanlarında olacağını söyler. Bu sırada içeri bekledikleri misafir gelir. Gelen misafirler bu kötü kokunun sebebini sorar. Maasa da evden değil, dışarında geldiğini söyleyip, onları kandırmaya çalışır.


Emily Om’un kliğinde Maasa’nın engelli torununa ait dosyayı bulur. Dosyayı kontrol ettiğinde Emily şok olur. Zira kanlı havlu engelli kıza ait olduğunu söylediği için her iki raporda farklı kan gurubu olduğunu görür. Emily Sandiya’yı arayıp yardım ister. Lakin Sandiya’nın telefonuna ulaşamaz.


Piya Chotu ile evlenmek için Anuca’nın ölmesi gerektiğini düşünür. Bunun için de Anuca’yı odaya kilitler.


14 Mayıs Cumartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Santos Suraj ile Sandiya’ya telefonda ki video kaydını gösterir.

“Video Kaydında; Ved havuza düşer. Oradakiler yardım etmek istese de korkudan suya giremezler Ved bir ara tamamen suda kaybolduktan sonra suyun üzerine çıkar. Su üzerinde yürür. Herkes Ved’in kutsal olduğuna inanmaya başlar.”

Sandiyav ve Suraj video kaydını izleyince şok olurlar. Sandiya gördüklerinin arkasında kesinlikle insan eli olduğunu, lakin bunu kanıtlayacak delili olmadığını kendi kendine düşünmeye başlar.


Suraj ve Sandiya Ved’i görmeye giderler. Bu sırada Ved oradaki küçük tapınağın önünden insanlara yaşadıkları hakkında vaaz verir. Sandiya oğlunun birden 30 yaş büyüdüğünü, aklını batıl inançlarla doldurduğunu söyler.


Köy halkı Sandiya’nın çok şanslı olduğunu, oğlu inandıkları din tarafından artık kutsal olduğunu söyler. Minakşi Ved’in kutsal olmasına sevinirken, Sandiya endişelenir.


Piya arık Anuca’nın öldüğünü düşünür. Tam da bu sırada Anuca dışarıdan içeri gelince şok olur. Anuca’ya odada olup olmadığını sorar. Anuca odaya hiç gitmediğini söyler. Arun da Chotu’nun odaya motosiklet anahtarını almaya gittiğini söyleyince Piya şok olur. Hemen odaya gitmek isteseler de kilitli kapıyı açamaz. Piya içeride zehirli gaz olduğunu söyler. Buna rağmen Anuca kapıyı açıp, Chotu’yu hastaneye götürür.


Maasa koku gelen odanın içine girer. Oda içinde sedyede yatan, yüzü kapalı kişiyi başka odaya alır. Odadaki delilleri başka bir odaya götürür. Akabinde ilaçlama ekibini içeri davet eder.


Sandiya gitmek için odada toparlandığı sırada kendi hayali ile baş başa kalır. Sadiya kendi iç benliği ile konuşur. Biri her şeyi yaptığını ama batıl inanışları yıkamadığını söylerken, diğeri ona inanan Hindistan kadınları bu halini gördüğünde çok üzüleceğini söyler. Sonunda Sandiya bir anne olduğu için savaşmak yerine kaçmayı seçer.

Santos çocukluk arkadaşına artık gitmek istediklerini söyler. Binny de bir hafta daha kalacaklarını söylediklerini ama neden erken ayrılmak istediklerini sorar. Santos Anuca’nın evde tek başına olduğunu (Piya olayından haberi yok) bu nedenle Arun’a bakmasının zor olacağını söyler.


Suraj ve Sandiya valizlerini getirirler. Ved annesine neden valizleri getirdiğini söyler. Sandiya artık Puşkar’a gideceklerini söyler. Ved tapınakta gördüğü putun her yıl düzenlenen festivali bir hafta sonra olduğunu, ona katılmak istediğini söyleyince Sandiya şok olur. Zira Ved artık kendisinden uzaklaşmaya başladığını hisseder.


Sandiya ağlayarak odasında inandığı din adına yarım ister. Evladını batıldan kurtarmasını ister. Ved bu sırada yanına gelir. Annesinin ağladığını görünce onunla gitmeyi kabul eder. Sandiya ile birlikte Ved hazırlanır. Sandiya valizini almak için elini attığında, içindeki kıyafetleri yere dökülür. Hepsinin teker teker yanmış ve kararmış hallerini görünce şok olur. Sandiya bunu kimin yaptığını sorsa da Binny Ved’in buradan gitmesini putun istemediğini söyleyerek olayı yine batıla bağlar. Sandiya ne olursa olsun gideceğini söyler.


Suraj ve Sandiya önde, diğer aile üyeleri ise arkada evden çıkarlar. Daha birkaç metre adım atmışken, yılanın üzerinden olduğu ağacın dalı yere düşer. Santos “Sandiya!” diye bağırır.