Sosyal Medya

Can Yoldaşım 289. Bölüm 15 Mayıs Pazar Tek Parça İzle

“Sandiya Ved’i köyden kaçırmak ister. Lakin kendisi Neelvish hastalığına yakalanır!”Rathi ailesi köyden gitmek ister Sandiya’nın kafasına ağaç dalı düşer Suraj onu son anda kurtarır Arabanın önüne çıngıraklı yılan çıkar Çıngıraklı yılan arabanın camını kırar Rathi ailesi girmemeye karar verir Sandiya oğlunu batıl inanıştan kurtarmak için gece götürmeye karar verir Suraj Ved’i alıp yola çıkar Sandiya Neelvish Hastalığına Yakalanır Suraj ve Ved geri dönmek zorunda kalır


 

Rathi ailesinin evden ayrılması ile başlar. Binny onlara gitmemesini söylese de Sandiya özellikle gitmek ister. Önde Sandiya ve Suraj, arkada Santos ve diğerleri evden çıkar. Daha birkaç adım atmışken, Sandiya’nın kafasına doğru ağacın dalı düşer. Suraj son anda ağacı fark edip, Sandiya’yı kendisine doğru çeker.

Sandiya kafasına düşmek üzere olan dalı görünce şok olur. Ağaç dalı yere düşer. Sandiya ölümden kurtulsa da oğlunun batıl inanıştan kurtarmak için bir dakika daha kalamayacağını söyler. Rathi ailesi arabaya biner. Şoför direksiyona geçtiğinde, arabanın ön camına çıngıraklı yılan gelir. Herkes panik olur. Sandiya silahını çıkartır. Binny köyde inandıkları dinin temsilcisi olan yılanı öldürmesine izin vermeyeceğini söyler. Yılan camı kırınca herkes araçtan iner.


Binny Sandiya’nın orada kalma konusunda kendisini kapattığını bildiği için Santos ve Minakşi’ye durumu anlatır. Köyde inandıkları din Ved’in buradan ayrılmasını istemediğini söyler. Minakşi ve Santos bu mesele hakkında Sandiya ile tartışır. En sonunda Santos kararını açıklar. Bir hafta boyunca Binny’nin evinden misafir olacaklarını, festival sonrasında gideceklerini söyler.



Emily evde temizlik yaparken bir telefon alır. Arayan bir gün önce ilaçlama şirketinden gelen görevlidir. Adam kendisini tanıtır ve telefonunu orada unuttuğunu, onu bulmasını ister. Emily adamın telefon numarasını not ederken, Maasa olanları kapıdan dinler. Emily gizli odayı öğrenmesi halinde her şeyin biteceğini düşünür.


Emily telefonu aradığında Masa’nın odasının yakınlarından geldiğini duyar. Emily odaya girmeden Maasa odaya gider ve telefonun sesini kapatır. Emily odaya girdiğinde, telefonun sesinin birden kesilmesine anlam veremez.

Can Yoldaşım 289. Bölüm 15 Mayıs Pazar Tek Parça İzlemek için tıkla

Sandiya rüyasında Ved’in ağa takılı, ormanda yardım istediğini görür. Korku içinde uyanır. Hemen Ved’i görmeye gider. Ved bu sırada Binny’nin evinde festival için halktan para topladığını görünce şok olur. Sandiya batıl inanışlardan Ved’i uzat tutmak isterken, Ved onlar için çalışan birine dönüşmesi Sandiya’nın içini çok acıtır.


Emily Om’un yanına gider. Om’a bir şey söylemek istediğini dile getirir. Om da ne diyeceğini sorar. Emily Maasa’nın dijital saati olup olmadığını sorar. Om olmadığını söyler. Emily bunun üzerine evde AB negatif kan grubu olan biri var mı diye sorar. Om evde öyle bir kan gurubuna ait birinin yaşamadığını açıklar


. Emily bunun üzerine ona Masa’nın dolabında aldığı sindur kutusunu gösterir. Maasa her defasında kendisine yalan söylediğini, her bir yalanının bir şekilde ortaya çıkardığını, Maasa çok ciddi bir şey sakladığını, bunu çözmek için Sandiya’dan yardım almak adına onu aradığını açıklar. Om’un bir anda surat ifadesi değişir. Emily Sandiya’nın telefonuna ulaşamadığı için göremediğini dile getirir. Om da ailevi mesele olduğu için Sandiya’ya haber vermemesini ister.


Sandiya Suraj ile konuşur. Ved bir dakika dahi evde kalmasını istemediğini söyler. Suraj da annesinin kararını çiğnemek istemez. Sandiya çocuk kendilerinin olduğunu, onun hakkında karar vermesi gerekenler de kendileri olduğunu söyler. Bunun üzerine Suraj Sandiya’ya destek olacağını, araba ile Sandiya Ved’i Rathi evine götürmesini, Santos’u ikna etme görevi de kendisinden olacağını söyler.


Sandiya dışarı çıkınca birden rüzgâr esmeye başlar. Ampuller patlar. Sandiya yine de Suraj’dan gitmesini ister. Suraj arabaya Ved’i bindirir ve arkasına bakmadan yola çıkar. Sandiya bahçe kapısını kapatırken başına köyün bayrağı düşer. Sandiya bu sırada boynunda yanma hisseder. Etrafına bakınsa da kimseyi bulamaz. Yere düşen telefonunu yerden alır ve odasına gider.


15 Mayıs Pazar Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Suraj hızla gizemli yerden ayrılır. Yolda bir gurup köy halkı köyün inandığı batıl din adına slogan attığını görür. Suraj hemen aradaki Ved’in yüzünü gizler. Köy halkı aracın önünden geçer. Suraj yoluna devam eder. Birkaç km ileride bir adamın ağaca asılmış bir halde görünce ne yapacağını bilemez. Suraj adamın yardıma ihtiyacı olabileceğini düşünüp arabadan iner.


Rüzgârlı bir havada adamın yanına yaklaşır. Tam adama dokunacağı sırada onun sadece maket olduğunu fark eder. Bu sırada Ved’in içinde bulunduğu araba kedi kendisine gitmeye başlar. Suraj son anda yetişir. Arabayı uçurumdan düşmeden son anda durdurmayı başarır.


Suraj yoluna durmadan ilerleyip, Rathi evine gitmeye karar verir. Sandiya Ved’i durumunu, Suraj’ın yolda bir olayla karşılaşıp karşılaşmadığını merak eder. Hemen telefonu alıp Suraj’ı arar. Suraj sıkıntı olmadığını, gece boyu gidip Rathi evine ulaşacağını söyler.


Minakşi evde elektrikler kesildiği için Sandiya’ya gaz lambası getirir. Sandiya bu sırada aynada kendisini görünce şok olur. Zira Sandiya da mavi hastalığa yakalanmıştır. Minakşi Sandiya’yı görünce çığlık atar. Suraj da bu sırada telefondan olup biteni duyar. Suraj Ved ile geri döner.


Ved annesine tapınağa gitmesini, orada şifa bulacağını söyler. Sandiya buna karşı çıkar. Santos ve Minakşi de aynı şekilde baskı kurar. Lakin Sandiya batılı evladına anlatmak isterken, şimdi aynı olay karşısında kendisinin bunu yapması, oğluna hiçbir zaman gerçeği anlatmayacağını söyler.


Sandiya hastaneye gitmek ister. Suraj ve Binny’in damadı Sandiya’yı alıp arabaya bindirirler. Gece vakti yola çıkarlar. Sandiya her geçen dakika daha da kötüleşmeye başlar. Suraj Binny’in damadına aracı daha da hızlı sürmesini ister.

Santos ve Binny, Sandiya’yı tapınağa götürmek için hazıklıklara başlar. Binny Sandiya’yı ikna edecek bir tek kişi olduğunu, onunda Ved olduğunu düşünüp Ved ile konuşur. Bu durum Santos’un dikkatini çeker.


Gece boyu Sandiya o bölge bulunan büyük küçük birçok doktora gözükse de hiçbir bu hastalık hakkında bilgisi olmadığını söyler. Sabah olur. Sandiya ve Suraj hala doktor gezmektedir. Sandiya güneşi gören eli ile görmeyen eli arasında renk farkını fark eder. Gittikleri doktora bu konuyu telefonda bilgi verirler.


Santos Arun’u arar. Sandiya’nın Neelvish hastalığına yakalandığını söyler. Arun Vikram’ın Minakşi’den haber aldığını, herkesin oraya gelmek istediğini söyler. Lakin Santos köyde diken üstünde durduklarını, gelmelerine gerek olmadığını söyler.


Om eline aldığı sindur kutusunu Maasa’ya gösterir. Artık yalan söylemesine gerek kalmadığını, Emily her an gerçeği öğreneceğini söyler. Om gizli kapıyı açar ve eşi Purvi’nini komada olduğunu görür. Artık bu gerçeği Emily’in de bilmeye hakkı olduğunu söyler. Lakin Maasa geride kalan çocuklara en iyi anne Emily’in olduğunu söyler. Om bunun üzerine gerçeği söylemek isterken, geri adım atar.

Ved annesine birçok doktora gittiğini, şimdi tapınağa gidip bu hastalık hakkında şifayı orada da aramasını ister. Sandiya açıkça tapınağa gitmek istemediğini söyler. Ved’in de eğitim gören bir birey olarak batıl inanışlardan uzak olmasını ister.


Ved sinirlenir ve evdeki tüm kitaplarını yırtmaya başlar. Sandiya hasta halinden Ved’in yırttığı kitapları elinden alıp başının üzerine koya. Kitaplar bilgi hazinesi olduğunu, onlara saygı göstermesini ister. Ved bir şartla saygı göstereceğini, şartı da tapınağa gidip şifasını aramasını ister. Sandiya istemese de Ved için yapacağını dile getirir.