Sosyal Medya

Can Yoldaşım 290. Bölüm 16 Mayıs Pazartesi Tek Parça İzle

“Sandiya tapınağa gider ve herkesin altınlarını ala kişiyi yakalamak için ipucu bulur!” Sandiya tapınağa gitmeye karar verir Sandiya tapınağa gider Tapınakta dumandan etkilenir Sandiya altınlarını yere koyar Bir kişi gelip altınları alırken Sandiya onu yakalar O kişi Sandiya’ya elektrik şoku verir Sandiya bayılır Suraj Sandiya’yı kurtarır Sandiya’nın mavi ten hastalığı kaybolur Sandiya altınları çalanın elinde görünmez mürekkep için iz bıraktığını söyler Suraj ve Sandiya görünmez mürekkep için iz peşine düşerler


 

Sandiya Ved’in gözündeki hurafeleri kaldırmak için onun dediğini yapacağını ve oradaki olayı çözeceğini söyler. Suraj ona silahını verir.

Sandiya herkesin yanına gelir. Binny Sandiya’nın bir polis memuru olduğunu bildiği için ona köy halkı tapınağa giderken yanında aarti tepsisi ve mücevherlerden başka bir şey olmaması gerektiğini, bunu doğrulamak istediklerini söyler. Köy halkından birkaç kadın Sandiya’nın üzerini arar.


Kadınlar Sandiya’nın üzerinde başka hiçbir şey olmadığını söyler. Sandiya bu sırada Suraj’ın kendisine silah verdiği anda söylediği söz aklına gelir. Sandiya hurafelerle baş ederken silah kullanırsa, hurafeler daha da büyüyeceğini, bu işi silah kullanmadan yapmak istediğini söyler.

Sandiya tapınağa gelir. Tapınak girişinde yılan onu karşılar. Sandiya yılanın kendisine bir şey yapacağından korkar. Bu sırada bilgisayar başında, tapınağı an ve an izleyen bir kişi ekrana gelir.


Sandiya tapınak kapsının açıldığını görünce, yılana yaklaşmadan içeri girer. İçeride iki yılan sembolünün olduğu yere aarti tepsini bırakır. Akabinde altınlarını da yanına koyar. Geri adımlarla oradan çekilirken etrafı duman kaplar. Dumandan çıkan gazın etkisi ile Sandiya oraya bayılır. Rathi ailesi tapınağı uzaktan gören bir yerde Sandiya’nın gelmesini bekler. Sandiya yarı baygın bir halde bir adamın altınları almaya geldiğini görür.

Can Yoldaşım 290 Bölüm 16 Mayıs Pazartesi CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA




Sandiya Suraj ile daha önce içeride biri yanına geldiğinde ne yapacaklarını kararlaştırmışlardır. Evin hizmetçisi daha önce içeride ne yaşadığını anlattığı için içeride çıkan dumandan bayıldığını söylediği için Sandiya duman çıkmaya başladığında, nefesini tutacağını söyler.

Sandiya efesini tutarken yanına her tarafını kapatmış biri gelir. Ona iğne yapıp mavi hastalığı kaybetmek ister. Bu sırada Sandiya o kişinin elini tutar. Adam da eline demir sopa alır. Sandiya demir sopayı tuttuğunda adam demir sopaya elektrik verir ve Sandiya bayılır.


Suraj Sandiya’nın gelmediği görünce o da içeri girer. İçeride Sandiya’nın baygın halini görünce hemen yanına gider ve onu uyandırır. Sandiya adamı yakalayamadığını söyler. Hep birlikte köye gelirler. Köy halkı tapınak için tekerlekli aracı çekmesini iter. Sandiya tekerlekli aracı köy yerine getirir. Herkesin elini kolunu görmek ister. Sandiya daha önce bu olayı düşünüp, tepsiye ve altına görünmez mürekkep yapmıştır. Altını ve tepsiyi alan kişinin eli, UV ışınları altında açıkça ortaya çıkacaktır. Herkesin elini UV ışınları ile kontrol ederken Binny bunu fark eder ve oradan kaçmaya başlar.


Maasa Purvi’nin yaşayan ölü olduğunu, Emily ile yeni bir hayata başlamasını ister. Pari gitar çalar. Om oraya gelince Emiy Pari’ye kızacağını düşünürken, Om ona gitar çalıp şarkı söyleyince Pari e Emily çok mutlu olur. Emily Om’a teşekkür eder.

Can Yoldaşım 290. Bölüm 16 Mayıs Pazartesi Tek Parça İzlemek için tıkla

Sandiya hızla uzaklaşan Binny’i takip eder. Eve geldiğinde Sandiya lavabodan çıkan Binny’in karşısına geçer. Ona geden kaçtığını sorar. Binny de suyu açık unuttuğunu düşündüğünü, gelip onu kapatmak istediğini söyler. Sandiya Binny’in elinde mürekkep lekesi bulamaz.


Sandiya Suraj’ın yanına gider. Binny’in elinde mürekkep olmadığını söyler. Bu sırada plana dahil olan Santos ve Minakşi kamera kayıtlarını getirdiğini söyler. Sandiya hemen geçmişte nasıl plan yaptığını hatırlar.


Sandiya Suraj’a planından bahsederken Santos bunu duyar. Sandiya mucizelerden birini Snatos’un gözlerinin önünde yapar. Kumaşın kırmızıya boyama hikayesi tamamen kimyasal tepkiden olduğunu açıkça gösterince Santos Sandiya’ya inanır. Sandiya da bunun üzerine Minakşi ile Santos’a gizli kamera verir. UV ışınları tutarken kimin elinde mürekkep lekesi olup olmadığını görmeye çalışırlar


Santos’un gizli kamerasında kayda değer bir görüntü çıkmaz. Minakşi’nin kamera kaydının büyük bir bölümü bozuk olsa da evin hizmetçisi Riddhi’nin elinin lekeli olduğunu görünce herkesi şok olur.

16 Mayıs Pazartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Sandiya evin hizmetçisi Riddhi’nin de bu işin içinde olduğunu söylerken, Suraj da onun bu işi yapan mı yoksa bu işin bir parçası olup olmadığını bulmaları gerektiğini söyler. Sandiya ve Suraj Riddhi’nin yanına gider. Sandiya Riddhi’nin ellerini kontrol eder. Lakin ellerinin temiz olduğunu görünce şok olur. Zira 3 gün boyunca geçmeyecek bir iz bırakan mürekkepten eser yoktur.


Suraj ve Sandiya bu meseleyi orada tartışırlar. Bu sırada Riddhi’nin onları dinlediğini fark eden Sandiya’nın aklına bir plan gelir. Riddhi’yi tuzağa düşürmek için ellerinde o mürekkebi temizleyecek olan o jeli dolaba koymasını ister.


Suraj ve Sandiya odadan çıkar. Riddhi odaya gelir ve Sandiya’nın tuzağına düşer. Jeli alıp ormana götürür. Suraj ve Sandiya da Riddhi’yi takip eder. Riddhi oraya gelen elleri boyalı ikiz kardeşlerini görünce şok olurlar. Zira her ikisi de birbirlerine çok bezer. Sandiya evde ki Riddhi’nin ellerinin neden sarı olmadığını şimdi anlaşıldığını söylerken, Riddhi’nin üçüncü kardeşi yine kendisine benzediğini gören Sandiya ve Suraj şok olur.


Sandiya 3 kız kardeşi uzaktan görünce gidip onları tartaklamak istese de onların başında biri ya da birileri olduğunu, onu bulmak için kendisini zor tutar. Sonradan gelen ve en yetkili olan üç kız kardeşten Samriddhi, planını devam ettirmek için Riddhi’ye bir kutu verir. Riddhi işi yapacağını söyler. Sandiya Riddhi’yi takip eder.

Suraj ve Sandiya adım adım Riddhi’yi takip ederler. Riddhi en yakın arkadaşına sarılma bahanesi ile kutunu içinde enjeksiyon çıkarır. Sandiya bunu fark eder. Yüzünü kapatıp Riddhi’yi çaktırmadan itekler. Riddhi elindeki enjeksiyonu yere düşürür. Sandiya kalabalıktan faydalanıp yerdeki enjeksiyonu alır. Riddhi her yeri arasa da bulamaz. Hemen Samriddhi’nin yanına gider. İğneyi kaybettiğini söyler. Samriddhi de iğneyi biri alıp almadığını sorar. Riddhi kalabalıkta kırılmış olabileceğini, kimsenin almadığını söyler. Lakin Samriddhi patronları Baazi oraya gelir. Üç kız kardeş de patronlarından çok korkar.


Anuca ile Chotu mavi hastalık ile ilgili bir araştırma yaparlar. 13 yıl öncesine ait bir gazetede benzer bir haber bulurlar. Lakin haberin bir kısmının okunabilmesi, Anuca’nın araştırmasını engeller.


Sandiya yerden aldığı iğnenin içindeki maddeyi teste gönderir. Maddenin için de bol miktarda gümüş vardır. Bu da insan sağlığı için oldukça tehlikelidir. Sandiya ayı ilacın pan zehri de kendilerinde olduğu için inşaları bu yolla kandırdıklarını anlar.

Samriddhi Sandiya kendilerinden şüphe etitiğini, onu yollarında çekmek için zayıflığını kullanacaklarını, Ved’i öldürüp Sandiya’nın dikkatini başka yöne çekeceklerini söyler.