Sosyal Medya

Can Yoldaşım 291. Bölüm 17 Mayıs Salı Tek Parça İzle

“Sandiya tapınak meselesini tüm halkın önün de gerçek olmadığını kanıtlar ve bu bir mucize değil der!” Sandiya yılanlar hakkında araştırma yapar Köylüler tapınağa gider Sandiya tapınak içinde araştırma yapma imkanı bulur Anuca Rishabh’ınyılları önce aynı olaya karıştığını gazeten okuduğunu söyler Rishabh Suraj’ı linç ettirmek ister Rishabh planladığı tuza kendisi düşer Sandiya herkesin içinde bu bir mucize değil der Rishabh her çeyi anlatır Üçüzler Ved’i ölüme gönderir Sandiya Ved’i kurtarır


 

Sandiya ile Suraj’ın konuşması ile başlar. Sandiya gözle görün birçok şeyi yapabileceklerini ama yılanın insanlara karşı saldırmasını nasıl yaptığını anlayamadığını söyler. Sandiya bu konuda araştırma yapar ve öğrendikleri karşısında şok olur. Zira Sandiya yılarında da köpekler gibi eğitim alabildiklerini, söylenenleri yapabildiğini öğrenir. Bunu Suraj ile paylaşır.


Ved Binny’in evinde bilgisayardan gelen sese dikkat eder. Zira o ses tapınak da gördüğü sesle aynıdır. Ved bilgisayara baktığında, tapınakta gördüğü ve ona inandığı dinin putudur. Ved onu görünce şok olur ve ne diyeceğini merakla bekler. Bilgisayardaki put da Ved’e yüksek bir yere çıkmasını, uçurumdan atlamasını ister. Bunu ailesine sakın söylememesini ister. Ved bunu adeta bir emir gibi algılar. İnandığı dinin temsilcisine karşı görevini yerine getirmek ister.


Köylüler dağın tepesindeki tapınağa gelmesi ile başlar. Sandiya çevrede olan ya da insanlara saldıran herhangi bir hayvan olup olmadığını kontrol eder. Halk tapınak girişinde slogan atar. Binny’in hizmetçisi Riddhi, tapınak kapısını açar.

Halk içeri girer. Sandiya etrafa daha dikkatli bakmaya başlar. Bu sırada görsel hile ile inandıkları dinin putu dışarı çıkar. Köyden gideceğini, içlerinde günahkâr olduğunu söyler. Herkes o günahkarın adını söylemesini ister. Put ise günün sonunda onun adını söyleyeceğini dile getirir. Halk putun etrafında dans eder. Sandiya zeki biri. Hemen bu oyunun Rathi ailesine karşı yapıldığını fark eder.



Anuca ve diğerleri gazetenin yırtılan sayfasını bulamadıkları için gazetenin merkezine giderler. 12 yıl önce basılan gazetenin tamamını okumak isteler. Lakin görevli önce kabul etmez. Arun durumun ciddi olduğunu söyleyince görevli gazeteyi çıkarır. Anuca gazetede daha önce aynı olayı okur ve bu olayı Binny’in oğlu Rishabh tarafında yapıldığını öğrenir.


Rishabh aarti töreni sonrasında put Suraj’ın adını vereceğini, öfkeli kalabalık da Suraj’ın orada linç edip öldüreceğini düşünür. Bu sırada Suraj’ın mavi hastalığa yakalanıp, halkı iyice inandırmak için Suraj’ı sırtına iğne enjekte etmek için yaklaşır.

Sandiya Rishabh’ın adını duyunca bir şeyler yapması gerektiğini düşünür. Bu sırada tapınağın arka tarafına bakınırken birilerinin hazırlandığını fark eder. Gizlice yanlarına gidince üçüzlerden ikisinin put gibi giyindiğini görür. Sandiya üçüzlerin ikisini yakalar ve onları bağlar. İkizlerden biri planlarını söyler. Suraj’ın mavi hastalığa yakalanacağını, başlarında ki kişinin adı ise Rishabh olduğunu söyler.


Sandiya hemen halkın arasına karışır. Rishabh’ın iğne enjekte etmesine engel olur. Rishabh iğneyi kendisine enjekte eder.

Anuca Sandiya’yı arar. Sandiya müsait olmadığını söylese de Anuca önemli olduğunu söyler. Anuca Rishabh’ın hain ve bu olayı tertipleyen olduğunu söyleyince Sandiya şok olur. Bu sırada Rishabh Suraj’ın sırtına iyice yaklaşır.

Can Yoldaşım 291. Bölüm 17 Mayıs Salı Tek Parça İzlemek için tıkla

Sandiya Rishabh’ın adını duyunca bir şeyler yapması gerektiğini düşünür. Bu sırada tapınağın arka tarafına bakınırken birilerinin hazırlandığını fark eder. Gizlice yanlarına gidince üçüzlerden ikisinin put gibi giyindiğini görür. Sandiya üçüzlerin ikisini yakalar ve onları bağlar. İkizlerden biri planlarını söyler. Suraj’ın mavi hastalığa yakalanacağını, başlarında ki kişinin adı ise Rishabh olduğunu söyler.


Sandiya hemen halkın arasına karışır. Rishabh’ın iğne enjekte etmesine engel olur. Rishabh iğneyi kendisine enjekte eder.


Sandiya ve Minakşi put gibi giyinip halkın karşısına çıkar. Halk günahkarın adını söylemesini ister. Sandiya da birazdan onun hastalandığını göreceklerini söyler. Rishabh çok geçmeden mavi hastalığa yakalanır. Halk günahkâr diye Rishabh’ı öldürmek ister. Binny tapınaktan gitmek istese de halk Rishabh’ı dövmeye başlar. Bu sırada Sandiya’nın yakaladığı ikizler ellerini çözüp kurtulur. Sandiya tüm planlarını mahvettiğini, şimdi bunun karşılığını alacağını söyler.


İkizlerden biri Ved’in yanına put gibi giyinip gider. Ondan artık uçmasını ister. Ved kanatları olmadığını söyler. Yalancı kadında Ved’in artık uçabildiğini, yüksek bir yerden atlamasını ister.


17 Mayıs Salı Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Binny’nin puta yalvarıp Rishabh’ı affetmesini ister. Sandiya ve Minakşi put gibi konuşup ayaklarına kadar gelmesini ister. Sandiya Rishabh’a çaktırmadan iğne enjekte eder. Rishabh’ın hastalığı iyileşir. Halk puta daha da bağlanır. Sandiya yüzlerindeki maskeleri çıkartır. Minakşi de aynı şekilde maskeleri çıkartır. Halk karşılarında put değil, Sandiya ve Minakşi’yi görünce şok olur.

“Bu bir mucize değil! Bu adam Rishabh zenginleri bulup hastalığı enjekte ediyor. Sonra aynı oyunlarla parasını alıp, hastalığın iyileşmesi için iğne enjekte ederek insanları dolandırıyor!”

Rishabh köylülerden özür diler. 13 yıl önce aynı olay karşısında itiraz ettiğini, yaşadığı köy halkı kendisini dışladığı için bu köye geldiğini, daha sonra araştırma yaparak hastalığın neden olduğunu ve nasıl düzeldiğini öğrendikten sonra bu işe başladığını itiraf eder.


Vikram ve Chotu Binny’in evine gelir. Orada bilgisayarda putun Ved’e gönderdiği video kaydını görünce şok olurlar. Vikram ve Chotu Ved’in uçurumdan atlamasına engel olmak için tapınağa doğru koşarlar.


Sandiya Ved’in yanında olduğunu düşünüp “Gördün mü oğlum? Bunların hiçbiri mucize değil!”


Dediği anda Vedi’ i bulamaz. Üçüzlerden biri Sandiya gerçeği ortaya çıkardığını, bunun da bir bedeli olacağını, Ved’e uçurumdan atladığında uçacağını söylediğini, şimdi atlamaya gittiğini söyler. Sandiya bağırarak Ved’i aramaya başlar.

Sandiya ve Rathi ilesi uçuruma doğru koşar. Oraya daha erken gelen Vikram, Ved’den durmasını istese de Ved uçurumdan aşağıya atlar. Lakin çalılıklar onu bir süre tutar. Sandiya hemen kendisine halat bağlayıp Ved’i yakalar. Halatın bir kısmı kopar. Lakin Suraj halatı yakalar. Tüm halk, Sandiya ve Vedi’ yukarı çeker. Ved kurtulduktan sonra batıl inancın yalan olduğunu söyler. Sandiya ona tüm gerçeği anlatır.


Maasa’ın köyünde Om ile Maasa bilerek tartışır. Maass’nın planına göre, Om ile Emily evden birkaç gün uzaklaştığında, Maasa Purvi’yi başka bir yere götürecektir. Lakin Maaa hastalanır. Om onu hastaneye götürür.


Emily evde Maasa’nın odasından bir ses duyar. Dolabın arkasında ki gizli kapıyı açınca şok olur. Zira öldü denilen Purvi karşısındadır. Engelli çocuk da Maasa’nın yalan söylediğini, Purvi’nin kazası Emily gelmeden 3 gün önce olduğunu söyler. Emily gerçekleri öğrenmiştir.


Maasa geri döndüğünde Emily ona tokat atar. Om her şeyi açıklayacağını söylese de Emily Maasa’ya bu yalanı neden söylediğini sorar. Maasa söylediği yalandan dolayı utanır. Bu sırada Purvi de kendisine gelir. Rathi ailesi köyden Puşkar’a döner.