Sosyal Medya

Can Yoldaşım 292. Bölüm 18 Mayıs Çarşamba Tek Parça İzle

Sandiya ikinci defa hamile olduğunu, unutan sıkıla söyleyecek!” Sandiya Suraj’a hamile olduğunu söyler Komşu Kamla yaşlı halinde hamile olduğunu ortaya çıka Santos Kamla ile dalga geçer Sandiya hamile olduğunu Santos’a söyleyemez Chotu bir plan yapar Sandiya sonunda hamile olduğunu herkese söyler Emily Maasa’yı karakola şikayet eder Polis evde Purvi’yi bulamaz Emily polis gittikten sonra Purvi’yi toprağa gömülü bulur Emily Purvi’yi kurtarır Emily ile Purvi Rathi evine gelir


 

Sandiya ile Minakşi’nin konuşması ile başlar. Sandiya Mısri’ye karşı daha anlayışlı olmasını isterken, Minakşi artık Mısrı’nin kocaman kız olduğunu, yakında el kapısına gideceğini, orada her söylenene karşı surat yapmamayı anne evinden öğrenmesi gerektiğini söyler.


Sandiya Minakşi’nin Mısri’ye karşı tavırlarından hiç ama hiç hoşlanmaz. Sandiya Suraj’ın dükkanına baktığında yüzü kapalı hamile bir bayanın tatlı çaldığını fark eder. Sandiya hemen oraya gelir ve olaya el koyar. Minakşi ve Santos da gelir. Çarşafın içinden komşu Daisa (Kamla) çıkınca Santos şok olur.


Santos ilk başta hamile olayının da bir yalan ya da şaka olduğunu düşünse de Daisa’nın gerçekten hamile olduğunu görünce şok olur. Bu yaşta hamile kalmasının bir mucize olduğunu, aslında torun sevecek yaşta olması gerekirken, kendi evladına hamile kalmasının abes olduğunu söyler. Anuca ile Minakşi Daisa’nın hamile kalmasına gülerler.

Can Yoldaşım 292 Bölüm 18 Mayıs Çarşamba CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA



Sandiya Anuca ile Chotu’nun birbirlerine karşı uzak tavırları dikkatini çeker. Suraj ile Sandiya Anuca ile Chot’unun evliliği hakkında konuşurlar. Sandiya hala aralarında evliliğin kabul görmediğini söyler. Suraj nereden bildiğini sorarsa da Sandiya tecrübe diyerek anlatmaya çalışır.


Sandiya Anuca’yı alıp evlilik ve eşlerin görevleri arasında konuşmak yaparken, Suraj da aynı meselleri Chotu’ya anlatır.


Emily kandırıldığını düşünür. Polisi arar. Polisle birlikte Maasa’nın evine gelirler. Polis memuruna öldü diye gösterilen Purvi’nin yaşadığını itiraf eder. Lakin Emily Purvi’yi son bıraktığı yerde bulamayınca şok olur.

“Memur Bey! Gelinim hayal görüyor. Şu ara biraz stresli günler geçiriyor!”


Can Yoldaşım 292. Bölüm 18 Mayıs Çarşamba Tek Parça İzlemek için tıkla


Emily rüya olmadığını, Purvi’nin yaşadığı yeri göstereceğini söyler. Emily dolabın arkasında ki gizli odayı açınca, orada Purvi yerine evin kilerini görünce şok olur. Om’da Purvi’nin yerini söylemez.


Suraj ile Sandiya romantik anlar yaşar. Sandiya Suraj’a yaşlı der. Suraj aynaya bakar ve saçlarının beyazladığını görür. Eski resimlerine bakar. Eski resimlerinden çocuk gibi olduklarını, şimdi tam yetişkin olduğunu söyler. Sandiya şaka yaptığını, artık sorumlulukları ikiye katladıklarını söyler. Suraj önce anlamaz. Sandiya Suraj anlamayınca şöyle der.


“Suraj hamileyim!”

Suraj Sandiya’nın sözlerine inanamaz. Sandiya hamilelik testini gösterir. Suraj bu habere çok sevinir. Sandiya ise Santos’un Daisa (Kamla) hamile olduğunu öğrendiğinde ağzına geleni söylediğini, Suraj ve Sandiya’nın bile çocuk sahibi olmak istemediğini dile getirdiğini, şimdi hamile olduğunu nasıl söyleyeceklerini karar kara düşünmeye başlar.

Suraj ile Sandiya Santos’un yanına giderler. Santos bu sırada komşu Daisa’nın hamileliği hakkında konuşur. Yeni evli çiftler Chotu ve Anuca kavga etmeye başlayınca, Sandiya hamile olduğunu söyleyemez.

Maasa’nın evinden müfettiş Emily’e polisi boş yere oyalamak suç olduğunu söyleyip evden ayrılır. Emily Om’a güvendiğini, gerçeği söylemesi gerekirken söylemediğini dile getirir. Om ise Purvi’nin evden ayrıldığını, nerede olduğunu gerçekten bilmediğini söyler.

Suraj annesine Sandiya’nın hamile olduğunu söyleyemediğini için endişelenir. Karamsarlığa bağlar. Sandiya merak etmemesini, şimdi gidip söyleyeceğini dile getirir. Sandiya Santos’un yanına gittiğinde, bu sırada komşu Daisa (Kamla) Rathi evine gelir. Santos ona şöyle der.

“Evlilikte bebek planlaması ilk 10 yıl içinde olmalıdır!”

Sandiya Santos’un bunu dediğini duyunca kendi evliliklerinin üzerinden 12 yıl geçtiği için bunu nasıl söyleyeceğini düşünmeye başlar. Santos komşuya evdeki beşikten, oyuncağa kadar her şeyi vermeye çalışır. Sandiya onları durdurur. Santos neden durdurduğunu sorunca, Sandiya temiz vermek için diyerek durumu kurtarmaya çalışır.

Golu’nun okul törenine gitmek için Minakşi hazırlanır. Lakin Golu annesinin gelmesini istemez. Diğer yandan Mısri’nin de güzellik tacı giyme töreni vardır. Minakşi Golu’nun yanında olmayı tercih etmiştir. Golu arkadaşları ile konuşur. Annesinin yanında gelmesini istemediğini söyler. Annesine karşı ağır eleştirilerde bulunur. Bunu Minakşi duyar. Ağlayarak eve gelir. Golu’nun söylediklerini açıklar. Vikram Golu’ya kızar.

Sandiya Mısri yalnız kalmasın diye onun törenine gider. Mısrı konuşmasında annesi Minakşi Rathi’yi çok sevdiğini ve tacını ona armağan ettiğini söyler. Sandiya Minakşi’ye bu anı izletir. Minakşi ile kızı birbirlerine sarılır.

Emily Purvi’nini nereye gittiğini öğrenmek için evdeki engelli çocuğa sorar. Lakin o da cevap vermekten çekinir. Emily dışarıda ki terlikte çamur olduğunu fark eder. Etrafa bakındığında toprağın altında bir parmak fark eder. Emily hemen toprağı kazar ve Purvi’yi kurtarır. Purvi korkudan dili tutulur. Emily ona bunu kimin yaptığını sorar. Purvi Maasa’yı işaret eder.

18 Mayıs Çarşamba Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Chotu eve gelen mektubu alır. Sandiya’nın 2 yıl boyunca Keşmir’de görevlendirildiğini okur. Suraj ve Sandiya şok olur. Suraj Sandiya’nın gidemeyeceğini söyler. Sandiya da gitmek istemediğini, dile getirir.

Santos Ved’e Rathi evinde bakılacağını, gidip hazırlanmasını istese de Sandiya gidemeyeceğini söyler. Santos onun memur olmasına önceleri karşı çıktığını ama bu görevin bir gereği olduğunu en başta söyledikleri için şimdi gitmesine izin verdiğini söyler. Suraj daha fazla dayanamaz ve şöyle der.

“Anne Sandiya hamile!”

Santos morali bozulmuş gibi yapar. Minakşi komşu Daisa’ya birçok laf söylediğini, şimdi Sandiya’nın hamile olduğunu, bunu komşulara nasıl açıklayacağını sorar. Sandiya Santos’dan bir cevap vermesini ister. Santos Sanidya’nın yanına gelir ve onu tebrik eder. Herkes güler. Sandiya olayı anlamaz.

Chotu ile Anuca Sandiya’nın hamile olduğunu konuşurken duyduklarını, bunu Santos’a söylediğini ve birlikte plan yaptıklarını açıklar

Emily Purvi’yi de alıp Sandiya’nın yanına götürmeye karar verir. Zira o gerçeği aydınlatacak yetkili biri olduğunu söyler. Purvi ile çocuğu, Emily ile Pari de birlikte Puşkar’a gitmek için otobüse binerler. Yolda Emily uyuklar. Purvi Om’un Emily’in anlına sürdüğü Sinduru fark eder. Om’u elinden aldığı için Emily’i öldürmek ister. Tam da bu sırada Emily uyanır. Purvi şimdilik Emily’i öldürme planını askıya alır.

Santos ikici bebek için ritüellerinin olmadığını söylese de Chotu birçok vadire atlattıklarını, bunu kutlamaları gerektiğini söyler. Santos da bunun üzerine sadece kadınlar arasında kutlama yapılacağını söyler. Evin erkekleri Vikram’ın sari dükkanına gider. Kadınlar içeride eğlenirken Chotu’nun aklına kadın kılığına girmek gelir. Vikram ve Suraj önce kabul etmese de içeride ne olup bittiğini merak ettikleri için kadın kılığına girmeyi kabul ederler.

Suraj ile birlikte Vikram ve Chotu, kadın kılığında Rathi evine giderler. Kapıda Daisa onları durdurur. Daisa onları daha önce mahallede görmediğini söyler. Vikram da mahalleye yeni geldiklerini söyleyerek içeri girerler.

Sandiya ve Santos dans ederken erkekler de dans etmeye başlar. Erkekler sari giyinmeyi bilmediği için takılıp düşerler. Herkes onların erkek olduğunu görünce şok olur. Santos Suraj’a kızar. Vikram ve Chotu’nun cahil olduğunu, onlara neden uyduğunu sorar. Tam da bu sırada içeri Arun girer. Santos’un resmini tişörtüne yapıştırmıştır.

Arun Sandiya’yı tebrik eder. Santos ile evlilik yıldönümleri için Dubai’ye gideceklerini söyler. Santos bunu kabul etmez. Herkes Santos’a baskı yapar.

Suraj bu defa kız mı erkek mi olacak diye Sandiya’dan kura çekmesini ister. Suraj kız çocuk olacağını söyler. Ved bunu duyar ve Arun’a söyler. Arun gülümser. Bu sırada içeri Emily gelir. Herkes Emily’i orada görünce çok sevinse de arkasında Om’un öldü sanılan eşi Purvi ve yanında çocuğunu görünce şok olur. Emily olup biteni Sandiya’ya anlatır. Sandiya gerçeği bulacaklarını söyler.