Sosyal Medya

Can Yoldaşım 293. Bölüm 19 Mayıs Perşembe Tek Parça İzle

“Sandiya Purvi’nin yalan söylediğini fark eder. Lakin bunu kanıtlayamaz!” Sandiya Purvi’ye destek olacağını söyler Sandiya Maasa ve Om’u Rathi evine davet eder Maasa Purvi’nin yalan söylediğini açıklar Sandiya gelin kaynana arasında kalır Sandiya Purvi’nin oğlunun söylediklerinden Purvi’nin yalan söylediğini anlar Sandiya Purvi’yi tutuklamak ister Sandiya delil bulmak için Maasa’nın köyüne gider Purvi yolda Sandiya’yı durudur Purvi Sandiya’yı tehdit eder


 

 Sandiya’dan Purvi’ye yapılanların cezasının vermesini ister. Sandiya Purvi’den korkmamasını ister. Emily Rathi ailesine, Om ile Maasa’nın kendisine Purvi öldü diye aldattığını, bu sayede Om ile evlenmek zorunda kaldığını, bu sırada Purvi de Maasa’nın odasının içindeki gizli odada kilitli tutulduğunu açıklar. Hepsi şok olur. Sandiya gerçeği ortaya çıkaracağını, bu konuda tereddütleri olmamasını ister. Purvi su ister. Minakşi, su getirir. Purvi su bardağında ki suyu yere döküp, yerden elleri ile su içer. Herkes ona neden bunu yaptığını sorar. Purvi daha da inandırıcı olmak adına Maasa’nın kendisine bu şekilde su verdiğini söyler.


Santos Maasa’nın bunu yapabildiğine inanamadığını söyler. Emily de gözleri ile Maasa’nın gerçek yüzünü gördüğünü, yoksa kendisin de Massa’nın bunu yapabildiğine inanamayacağını söyler. Santos Emily’den Purvi’yi odasına götürmesini ister. Sandiya Maasa’yı arayıp, Puşkar’a davet edeceğini söyler.

Purvi ile Emily oradan ayrılırken, Purvi Maasa ile yaşadığı bir olayı hatırlar. Olay da Purvi Maasa’nın elini sıcak suyun içinde yakmaya çalışır. Maasa onu Sandiya’ya söyleyeceğini, hapse göndereceğini söyler. Purvi de eline asit şişesini alır. Kendi elini bu şişenin içindeki asit ile yakacağını, polis eli yanan kaynanaya mı? Yoksa asit ile eli yanan geline mi inanacak? Diyerek Maasa’nın Sandiya’yı aramasına engel olur. Purvi geçmişteki bu olayı hatırlayıp, içten içe sırıtır.



Purvi üzerini giyinmeye çalışır. Lakin elleri titrer. Emily ona neden titrediğini sorar. Purvi de zayıf hissettiğini söyler. Emily Purvi’ye yardım ederken, Purvi Emily’in saçlarının arasında ki sinduru fark eder. Onun kafasını duvara vurup öldürmek istese de henüz erken diyerek kendisini durdurur.


Om ile Maasa Rathi evine gelir. Santos Maasa’nın gelinine yaptığı işkenceleri duyduğu için onun ayaklarına dokunmaz. Maasa bunu fark eder ve sitem eder. Sandiya Maasa’ın ayaklarına dokunur.


Maasa içeri girdiğinde Om, Rathi ailesinin kendilerine karışı soğuk tavırlar dikkatini çeker. Maasa da Rathi ailesi onları yarı yolda bırakmayacağını ve gerçeği ortaya çıkaracağını söyler.

Can Yoldaşım 293. Bölüm 19 Mayıs Perşembe Tek Parça İzlemek için tıkla

Om Emily’in yanına gider. Ona Purvi’nin dürüst biri olmadığını, iş yerine giderken gözlerini bağladığını, bayan hastaları tehdit ettiğini söylemeye çalışsa da Emily, Om’a yalancı der.


Maasa Om’a karşı hakarete eden Emily’i görünce dayanamaz. Onun için en iyi koca verdiğini, daha önce düşünmeden evlilik yaptığını ama Om, eğitimli ve saygın biri olduğunu, onun değerlerine karşı aynı seviyede olamadığını söyler. Santos olaya el koyar ve Emily gelinleri değil, kızları olduğunu, öz verili ve çalışkan olduğu kadar sabırlı ve saygılı olduğunu, Emiy’e karşı yapılan her türlü saygısızlığı affedemeyeceğini söyler.


Sandiya Maasa’yı evde sorguya çeker. Maasa yanlış yapmadığını, tek yanlışı yalan söylemek olduğunu, Purvi deli ve acımasız biri olduğunu, tüm köylülerin buna şahit olduğunu ama kanıtı olmadığını söyler. Bu sırada yanlarına Purvi gelir.

“Sandiya ben adalet istemiyorum. Kaynanam Maasa beni odaya kilitlemediğine dair ifade vermeye razıyım. Yeter ki beni evladımdan ayırma! Kaynanam beni seninle korkutur. Hapse göndereceğini söylerdi. Bunun olmasını istemiyorum!”

Diyerek rol yapar. Sandiya Purvi’nin göz yaşlarına bakar. Maasa ise onun rol yaptığını, bu zamana kimin suçlu, kimin masum olduğunu az çok tecrübe ettiğini söyler. Sandiya kime inanacağını şaşırır.

Sandiya ile Suraj odasında, Purvi ile Masa arasında kimin haklı olduğunu düşünmeye başlar. Sandiya Purvi’nin işkence gördüğünü ama Masaa’nın da bunları yapabileceğine asla ihtimal vermediğini söyler. Sandiya bu gerçeği ortaya çıkartmak için Maasa’nın köyüne gidip, orada araştırma yapması gerektiğini söyler. Bu sırada yanlarında Purvi’nin oğlu Sparsh gelir. Sandiya Sparsh’ı annesine götürmek ister. Sparsh salonda babaannesi Maasa’yı görüp ona sarılması ve annesi Purvi’ye gitmemesi, Sandiya’nın dikkatini çeker.

Minakşi Santos’a sarılır. Santos ona neden sarıldığını sorar. Minakşi de daha önce yalan söyleyip onu hapse bile attırdığını ama sonunda hep affettiğini, Purvi’nin hayatını görünce çok şanslı olduğunu söyler. Santos da ona şöyle der.

“Altın gibi gelinim var!”

Deyincne Minakşi hemen yüzsüzlük eder. Santos’a altın gibi gelinine, kolunda ki altın bileziklerden bir tane vermesini ister. Santos Minakşi’ye hiçbir zaman değişmeyeceğini söyler.

Om, Emily’in ilaç saati geldiğini ama hala kendisinden ilaç almadığını düşünürken içeri Purvi girer. Purvi ona sarılmasını ister. Om onu uzaklaştırır. Purvi Emily’in ilaç saati geldiğini ama Om kötü biri olduğu için ondan ilaç alamadığını söyler. Suraj kendisi gidip alacağını söyler.

Purvi Om’a sarılmasını, aksi halde sıcak ütüyü koluna basacağını, bunu da Om yaptı diye herkese söyleyeceğini dile getirir. Om da diken üzerinde olduğu için ütüyü bıraktırıp, ona sarılır. Purvi sadece sarılmak yeterli olmadığını, ona güzel sözler de söylemesini ister. Om güzel sözler söylerken içeri Suraj girer. Om’un iki yüzlü olduğunu düşünür.

Purvi odada uyuyan oğlu Sparsh’ın yanına gelmediği o anları hatırlar ve oğlunu öldürmek için boğazını sıkmayı düşünür. Bu sırada Maasa gelir. Torununa dokunmamasını ister. Purvi dokunmaya gerek olmadığını, sütün içine fare zehri attığını, bir daha uyanmayacağını söyler. Maasa Purvi’ye tokat atar. Purvi bilerek karşılık vermez. Maasa herkesi başına toplayıp, Sparsh’ı kurtarmalarını ister.

19 Mayıs Perşembe Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Maasa koşarak salona gelir. Pervi onu durdurmaya çalışır. Maasa herkesi başına toplar. Sparsh’ın ölmek üzere olduğunu söyler. Purvi onun sütüne fare zehri kattığını söyler. Bu sırada Purvi altın kolyesini kanlar içinde salona atar. Herkes eli kan olan Purvi’yi görünce şok olur. Santos ona ne olduğunu sorar. Purvi de Maasa bunu yaptığını söyler. Gelin kaynana arasında ki mesele yine çıkmaza girer.

Ertesi gün Sandiya tapınak da dua ederken yanına Purvi’nin oğlu Sparsh gelir. Sandiya herkessin adını söyleyerek ona şeker verir. Sparsh annesinin verdiği şekeri tükürünce, ona neden tükürdüğünü sorar. Sparsh da annesinin devamlı onu dövdüğünü söyler.

Sandiya Sparsh’ın Purvi’ye değil, Maasa’ya gitmek istediği o anı hatırlar. Bu sırada yanına Maasa gelir ve şöyle der.

“Ben yaşlıyım. Ben belki senin gözünde yalan söylüyorum. Lakin kalbinde kötülük olmayan bu çocuk da mı yalan söylüyor?”

Sandiya artık gerçeğin ortaya çıktığını, çocukların kabinde kötülük olmadığını, lakin Purvi’nin söylediği yalanları ortaya çıkartmak için delile ihtiyacı olduğunu söyler.

Santos ve diğer Rathi Ailesi Maasa ile Om’u karakola şikâyet etme üzerinde konuşurlar. Purvi kocası Om’da Masa’nın tehditlerinden dolayı böyle yaptığını, onun da kendisi gibi suçsuz olduğunu, onu şikâyet etmemelerini söyler.

Sandiya oraya gelir ve Maasa’yı kimsenin karakola şikâyet etmeyeceğini, Purvi’nin yalan söylediğini açıklar. Herkes şok olur. Emily ona güvenip geldiğini, gerçeği ortaya çıkaracağını düşündüğünü ama bugün onu yanılttığını söyler. Sandiya kendisine güveniyorsa, gerçeğin ortaya çıkacağı delileri bulana kadar sabretmesini ister.

Sandiya Maasa’ın köyüne gitmek için yanında ki polis memuru ile evden yarılır. Araç yola konulan taşlardan ilerleyemez. Sandiya yola ki büyük taşları kimin koyduğunu merak eder.

Sandiya aracından iner. Şoförü yola büyük taşları koyan köylülerden yardım isteyeme gider. Bu sırada Purvi yavaşça Sandiya’nın arkasından gelir. Lakin Sandiya onu fark edip kolundan tutar. Sandiya karşısında Purvi’yi görünce çok şaşırır. Hemen iyileşip geldiğini söyler.

Purvi köyde kendi adına hiçbir delil olmadığını, buna karşın kaynanası Maasa’nın kendisi hakkına işkence ettiğine dair delilleri bulabileceğini, tek bir şikayetinde Maasa’nın tutuklanacağını söyler.

“Sana bir teklifim var. Maasa’yı tutukla. Om benimle gelsin. Ailene asla zarar vermem! Aksi halde Rathi Ailesi de bu olaydan acı çeker!”

Sandiya sinirlense de Purvi’yi tutuklamak için delile ihtiyacı olduğunu düşünür. Purvi de bunun farkında olarak Emily hazır olarak Puşkar da beklediğini, kendisi adına şahitlik bile edeceğini söyler. Sandiya’nın şoförü gelir. Purvi oradan gider.

Sandiya köyde Purvi adına hiçbir delil bulamaz. Sandiya eve gelir ve Purvi olayını anlatır. Maasa onun tehlikeli olabileceğini, bu sorun çözülene kadar kendisini hapse bile atmasına razı olur. Bu sırada Purvi Minakşi’nin düdüklü tencerede yemek yaptığını fark eder. Hemen düdüklü tencerenin hava çıkışını bozar.

Purvi Sandiya’nın yanına gider. Ona söylediği teklifi kabul etmesini ister. Bunu da ilk uyarı olarak almasını söyler. Minakşi düdüklü tencereyi açtığında, onun patlayacağını söyler. Sandiya koşarak Minakşi’yi durdurmak ister. Purvi Minakşi’yi kollarından tutup çeker. Bu sırada düdüklü tencere patlar. Herkes oraya gelir. Sandiya sinirle Purvi’ye tokat atar. Herkes Minakşi’yi kurtaran Purvi’ye Sandiya’nın neden tokat attığını anlayamaz.