Sosyal Medya

Can Yoldaşım 294. Bölüm 20 Mayıs Cuma Tek Parça İzle

“Sandiya Purvi’yi yakalar!”Sandiya Purvi’ye oyun eder Om ile Emily otele gitmiş gibi gösterir Purvi Emily’i öldürmeye otele gelir Sandiya Purvi’nin söylediklerini kaydeder Purvi Emily’i öldürmeden yakalar Purvi, oradan kaçar Purvi Rathi evine gelir Purvi evde kendisini yakacağını, söyler Sandiya Purvi’in planını bozarPolisler Purvi’yi yakalar


 

 Sandiya Purvi’ye tokat atar. Herkes ona neden tokat attığını sorar. Purvi de bu sırada aile içi şiddet davası açıp, elini güçlendireceğini söyler. Bunların hepsi Sandiya’nın hayali dünyasında düşündükleri olduğu ortaya çıkar.

Sandiya hayal dünyasından çıkar. Herkes kimsenin yaralanmadığına sevinir. Sandiya bu işin arkasında Purvi’nin olduğunu çok iyi bilir. Odasına gider ve ona karşı nasıl mücadele edeceğini düşünmeye başlar. Zira daha önce teröristlerle bile mücadele ettiğini ama hiçbir zaman bir deli ile mücadele etmediğini düşünür.


Sabah Suraj ile Sandiya motosiklete binmek isterler. Lakin motosikletin lastiğinin patladığını görünce şok olurlar. Minakşi Sandiya’nın hamile olduğunu, yolda lastik patlamış olsaydı bebeğini bile düşürebileceğini söyler.

Vikram Om’un motosiklete bindiğini hatırlar. Gidip ondan hesap sorar. Om da lastiğe hava bastığını ama isteyerek lastiği patlatmadığını dile getirir. Minakşi onu Sandiya’dan tutuklamasını ister. Bu sırada Purvi Om’u affetmelerini, bir daha aynı hatayı yapmayacağını söyleyerek herkese adeta yalvarır.


Sandiya Purvi’nin yalvardığını görünce hemen geçmişe döner ve Om ile Maasa ile nasıl plan yaptığını hatırlar. Om planında ona yardım edeceğini söylemiştir.


Sandiya evde Purvi’ye karşı destekleri bir bir kaldırmak için harekete geçer. Sadiya Emily’in yanına gider. Ondan gerçeklerin ortaya çıkması için destek ister. Emily ise Purvi’nin haklarını almak için yanlarına geldiğini ama Purvi’nin yerine Om’u haklı bulduğunu söyler. Sandiya Om’un kötü biri olmadığını, bir kez olsun kendisine yardım edip, gerçeklerin ortaya çıkmasına izin vermesini ister. Emily ilk başta yok dese de Sandiya ısrar eder. Bunun üzerine Emily ona yardım edeceğini söyler.


Sandiya kendi yöntemleri ile olayı çözmeye karar verir. Emily ile Om’u otele gönderir. Minakşi Emily’in nereye gittiğini merak etmiş gibi davranır. Sandiya Minakşi’den Emily’i aramasını, ona bir konuda soru soracağını söyler. Minakşi Emily’i arar. Telefona Om çıkar.

Can Yoldaşım 294. Bölüm 20 Mayıs Cuma Tek Parça İzlemek için tıkla

Deyince Purvi’nin dikkatini çeker. Sandiya kimi aradığını kontrol etmesini ister. Bu sırada Emily “Yemek siparişi verelim” der. Minakşi Emily’i aradığını söyler. Lakin telefona Om çıktı diyerek Purvi’nin duymasını sağlar. Sandiya evli olduklarını, birlikte otele gittiklerini söyler. Purvi otelin adını da duyunca sinirlenir ve hemen dışarı çıkar.


Sandiya, Santos ve Arun’u da yanına alıp otele gider. Suraj otel de Purvi’nin geleceği yerde Suraj’ın kamera kaydı yapmasını ister. Santos ve Arun da gizlenip, Purvi’nin gerçek yüzünü görmesini ister.


Purvi otele gelir. Bu sırada Om Emily’in alına sindur sürmeye çalışır. Purvi içeri girer ve sinduru eline alır. Om’a yaklaşan dişi sineği bile öldürdüğünü, gerçek yüzünü Maasa’ya gidip sormasını, o bütün gerçekleri bildiğini söyler. Purvi meyve sepetinin üzerindeki bıçağı alıp, Emily’i öldürmek ister. Sandiya son anda yetişir ve Purvi’yi yakalar. Herkes Purvi’nin gerçeğini gördüklerini söyler. Purvi Sandiya’yı itekler ve oradan kaçar.


Santos eve gelir ve Maasa’dan özür diler. Sandiya her yerde Purvi’i yakalamak için çalışma başlatacağını söyler. Maasa Purvi’ni çok tehlikeli olduğunu söyler. Tam da bu sırada içeri Purvi gelir. Oğlunu rehin alır. Kendi üzerine gaz yağı döker. Eline çakmak alır. Herkes ona ye yapıyorsun diye sorar. Purvi ise şöyle cevap verir.

“Siz beni hapse atmak istediniz. Ancak ben tüm Rathi ailesini hapse attıracağım. Gelirken polise bildirdim. Altın meselesinden dolayı Rathi ailesi canıma kıyacak dedim. Şimdi yoldalar. Ben öleceğim. Belki yaralı kurtulacağım. Lakin Sandiya işini kaybedecek. Burada bulunan birçok kişide hapse girecek!”

Sandiya Purvi’nin yaptıkları karşısında şok olur. Minakşi polisi aramak için telefona niyetlense de Purvi kendisini yormamasını, yakında polisin Rathi evinde olacağını söyler.

Purvi yakında hepsinin demir parmaklıklar ardında olduğunu gördüğünü söyler. Sandiya ise bu kadar acele karar vermemesini söyleyerek lafa girer ve şöyle der.

“Zamanında masum ve kaynanasında işkence gören bir kız vardı. Bana boş kâğıda imza atmıştı. Ben de o kâğıdı kendi düşüncelerimle doldurdum. Bak kâğıtta ne yazıyor. Benim ölümümden kimse sorumlu değil. Bunalımdayım!”


Purvi imza attığı kâğıdı hatırlar. Sandiya Paurvi’nin kanunları çok iyi bildiğini ama bugün o bilgi onun işine yaramayacağını söyler. Zira kendi kendine öldürmek isteyen akıl hastası bir gelinin son yazdığı not olarak kayıtlara gireceğini açıklar.

Bu sırada içeri polisler gelir. Sandiya Purvi’yi tutuklamasını ister. Suraj’ın çektiği kamera kaydını da delil dosyasına eklemesini ifade eder. Rathi ailesi de mahkemede ifade vereceğini söyler. Purvi tutuklanır.

Emily Maasa ile Santos’un arasını açtığı için üzülür. Vikram ve Suraj da Om’a karşı saygısızlık yaptıkları için kendilerini suçlu hisseder. Vikram ve Suraj Om’dan özür diler. Maasa da aradaki kırgınlığını unutmaları gerektiğini dile getirir.

20 Mayıs Cuma Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Maasa her şeyin yoluna girdiğini, şimdi en iyi gelin yarışması yaparak bunu kutlayacaklarını söyler. En iyi geline ödül vereceğini dile getirir. Minakşi para alacağını düşünüp, ödülü kazanmak ister.

Gelinler Maasa’nın gözüne girmek için hepsi birden mutfağa gider. Maasa Santos’un da bir gelin olduğunu, onun da bu yarışmada gelin olarak yarışmasını ister. Santos önce kabul etmese de Maasa’ya saygısında dolayı kabul eder.

Tüm gelinler Maasa’nın nasıl bir gelin istediğini araştırır. Maasa gelinlikle iş yapan gelini sevdiğini duyunca hepsi gelinliklerini giyip ortalıkta gezmeye başlar. Maasa etrafına bakınca gülümser.

Suraj Sandiya’ya polislik mesleğinde kendisini kanıtladığını, bir gelin olarak kendisini kocasına kanıtladığını ama şimdi en iyi eş yarışmasında kendisini kanıtlamasını ister. Sandiya ona söz verir ve kanıtlayacağını söyler.

Minakşi gelinliğinin küçük olmasından dolayı gelinliğinin içine giremez. Terziye gider. Bu sırada terzi diğer rakiplerin gelinliklerini düzenlerken görürü. Minakşi terziye rüşvet verip, onların gelinliğini dar dikmesini ister. Vikram ve Chotu bunu fark eder. Yarışmada hile yaptığını, bunu Maasa’ya söyleyeceklerini dile getirir. Minakşi korkar. Om Minakşi’ye kendi gelinliğini yeniden tasarlaması, çok daha iyi olacağını söyler. Minakşi bu fikri beğenir.

Yarışmanın ilk etabı başlar. İlk olarak Arun ve Santos şarkı eşliğinden dans eder. Sırası ile herkes dans eder. Sandiya ve Suraj Emily ile Om arasında esen soğuk rüzgârı fark eder. Zira Emily Om’a karşı hata yaptığını anlamıştır. Suraj Om ile konuşur. Emily’e bir şans daha vermesini ister.

Maasa yarışmanın ikinci ve son etabını açıklar. Eşlere soru soracağını, diğerinin vereceği cevaba göre puanlama yapacaklarını açıklar.