Sosyal Medya

Can Yoldaşım 295. Bölüm 21 Mayıs Cuma Tek Parça İzle

“Suraj isyanlar sırasında sırtına düşen pano yüzünden sakat kalır! ”En iyi çift yarışması başlar Santos iki sorunda birini bilemez Emiyl iki soruyu bilir Minakşi de iki sorudan birini bilemez Sandiya İki sorudan birini bilemez Sandiya en iyi eş kupasını açalar Minakşi bunu ortaya çıkarır Maasa kupayı Rathi kadınlarına armağan eder Puşkar da isyan başlar Suraj annesini korumak isterken kendisi yaralanır Santos ve Anua polis aracı ile eve gelir Suraj hastaneye kaldırırlır Suraj sakat kalır


 

Yarışmanın ikinci turu ile başlar. Maasa çiftlere soru soracaklarını, birbirleri hakkında kimin ne kadar doğru cevap verdiğini herkesin göreceğini, doğru cevabı veren çiftin şampiyon olacağını söyler.


Maasa ilk olarak Arun ve Santos’un yarışacağını açıklar. Maasa Arun’un ilk aşkının kim olduğunu sorar. Santos da “Mümtaz” ismini verir. Arun şok olur. Zira onu bildiğini düşünmediği için şaşırır. İkinci sorusunu sorar. Santos sorunun cevabını bildiği halde Arun’un ilk aşkı olamadığı için Arun’un acı biber yemesini ister. Santos belirlenen süre içinde cevap veremediği için Arun acı biber yer.


İkinci olarak Emily ile Om gelir. Yakında Om’u ağlatan ne diye sorar. Emily de Om’un acı biberden çok çekindiğini, bu biberden dolayı gözleri yaşardığını söyler. İlk soruyu Emily bilir. İkinci soru olarak Om’un üniversitede kaç beden gömlek giydiğini sorar. Emily de remilerden yola çıkarak 40 beden der. Maasa Emily’in doğru cevap verdiğini söyler.

Anuca ile Chotu’ya sıra gelir. Anuca’ya Chotu’nun çocukluk alışkanlığını sorar. Anuca da Chotu’nun uyurken ağzını açık tutması olduğunu söyler. İlk soruyu bilir. İkinci sorusu Hint takviminde Diwali tarihini sorar. Anuca onu da bilir. Maasa Anuca’yı tebrik eder.


Vikram ile Minakşi’nin sırası gelir. Maasa, Vikram’ın cüzdanında kimin resmi olduğunu sorar. Minakşi kendi resmi der. Vikram hemen doğru cevap dese de Maasa Vikram’ın cüzdanını göstermesini ister. Vikram cüzdanın da Minakşi dışında başka bir kişinin daha resmini görünce Minakşi sinirlenir. Vikram acı biber yer. İkici sorusu matematik üzerinedir. Herkes Minakşi yanlış cevapladığını düşünse de Maasa Minakşi’nin haklılık payını göz ardı etmez. Vikram ikinci defa acı biber yemekten kurtulur.

Can Yoldaşım 295 Bölüm 21 Mayıs Cuma CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Sıra Sandiya ile Suraj’a gelir. Suraj’ın en sevdiği tatlını adını sorar. Sandiya doğru cevap verir. İkinci soru Suraj’ın en sevdiği tatlının içinde mutlaka bulunması gereken malzemeleri saymasını ister. Sandiya bilemez. Suraj acı biber yer.


Maasa Sandiya ile Suraj’a bir soru daha sorar. Suraj’ın gömleğindeki düğmelerin sayısını sorsa da Sandiya bilemez. Sandiya bunun üzerine bir şans daha ister.

Sandiya bir şans daha istese de Suraj artık yeter diyerek su içmeye koşar. Herkes Suraj’ın haline güler. Sandiya Suraj’dan özür diler. Minakşi Vikram’ın cüzdanında kimin resmi olduğunu sorar. Vikram lafı değiştirir. Henüz yarış bitmediğini, Sandiya ile Santos’un elendiğini öncelerinde sadece Emily’in olduğunu söyler.


Maasa, elenenlerden sonra geriye kalanlarla yarışa devam etmek ister. Ved masanın üzerinde duran kupanın nerede olduğunu sorar. Maasa onun çalındığını söyler. Sandiya gidip bulacağını söyler.

Sandiya oradan ayrılır. Suraj peşinden gider. Suraj onu çalan Sandiya olduğunu söyler. Sandiya nereden bildiği sorar. Suraj da 12 yıl aynı yastığa baş koyduklarını, Sandiya’yı çok iyi tanıdığını söyler. Bu sırada Minakşi Sandiya’nın elinde kupayı görünce avazı çıktığı kadar bağırır. Maasa oraya gelir ve Sandiya’nın elinde kupayı görür.


Sandiya’yı salona getirir. Sandiya’ya neden kupayı çaldığını sorar. Sandiya da şöyle cevap verir.

“En iyi çift yarışmasında kocam bana en iyi çift biziz dedi. Bu kupa benim hakkım!”

Diyerek neden kupayı aldığını ifade eder. Maasa da Rathi ailesine tüm gelinlerin en iyisi olduğunu, bu nedenle bu kupayı tüm Rathi kadınlarına verdiğini açıklar. Herkes çok sevinir. Bu sevincin arasında Om’un tayini Puşkar’a çıktığını, aynı mahalle de ev tuttuklarını açıklar. Santos bu habere pek sevinmez. Zira artık başında kaynana olacağı için canı sıkılır.

Can Yoldaşım 295. bölüm özeti alt kısımda devam ediyor. Sakın bir yere ayrılmayın. Kaynak dizicenter.net

21 Mayıs Cumartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti

Anuca Paskistan’a gitmek için yola çıkar Suraj ve Santos onu yolcu etmek ister. Yolda Santos alışveriş yapar. Bu sırada öğrenciler üniversite kontenjanları az bulduğu için şehir de isyan başlatır. Santos her yeri yakan öğrencilerin arasında kalır.

Suraj annesini ararken, aracın içinde Anuca da Santos’u kurtarmaya gider. Suraj annesini bulur. Bu sırada reklam panosu düşer. Suraj annesini kurtarsa da kendi sırtına düşer. Suraj hemen kendisini toparlasa da sırtının ağrısından duramaz.
Sandiya olayı haber alır almaz şehre gelir. Siyanı bastırır. Suraj, annesi ile Anuca’yı gelen polis aracına bindirmeyi başarsa da kendisine yer kalmaz. Vikram ve Arun Suraj’ı aramaya çalışa da ulaşamaz. Vikram Sandiya’yı arayıp, Suraj’a ulaşamadığını söyler.

Sandiya olay yerine gelip isyan çıkaran gençleri tutuklar. Bu sırada Suraj’ı telefonla arar. Suraj iyi olduğunu, ona işine odaklanmasını istese de Sandiya huzursuz olur.

Santos ve Anuca, Rathi evine ulaşır. Arun Suraj’ın nerede olduğunu sorar. Santos polis aracında yer olmadığı için gelemediğini, yakında eve ulaşacağını, bir sonraki polis aracı ile yola çıkacağını söyler. Lakin Suraj hala eve gelmeyince evde merak başlar. Santos oğlunu orada bıraktığı için pişman olur. Onu gidip almak ister. Arun isin vermez. Sokağa çıkma yasağı başladığını söyler.

Sandiya Suraj’ı arar. Suraj iyi olduğunu söyler. Konuşma sırasına Suraj kendisini kötü hisseder ve telefonu kapatır. Suraj düştüğü yerde üzerine yandaki dükkanının çadırı düşer. Suraj’ın sadece dışarıdan eli gözükür.

Sandiya Suraj’ın yanından geçer. Birkaç metre gittikten sonra Sandiya yan aynadan yerde yatan birinin elini far keder. Arabayı durudur. Gidip onun kim olduğunu kontrol etmek isterken, telsizden bir sokak ötede çatışma çıktığını duyar. Sandiya yanında ki personelden yerde yatanı ambulansa götürmelerini ister. Polisler Suraj’ı ambulansa götürür. Sandiya hemen oradan uzaklaşırken, Suraj’ın ambulansa bindiğini göremez.